2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Hayırlı olsum canm ilerleyen zamanlarda ultrasonda doktor ortalama bir tarih belirler zaten merak etme

Anladim canim bakalim doktora gidince hersey kesinlesir MMaşallah canım çok güzel hayırlısıyla bu zamanlar geçsin bebişlerimiz kucaklarımıza alalım

Arkadaşlar benim son zamanlarda ara ara ellerim ayaklarım buz kesiyor 10 15 dk sonra geçiyor böyle birşey yasayan var mi

İlk defa gittim doktora bilerek bekledim ama daha önce boş gebelik geçirdiğim için biraz korkularım var daha fazla bekleyemedim beta baktırmadım kese görünce bakmadı

Haftayla uyumlu dedi kese büyük ihtimalle sizlerinde kese görünür artık ama gitmediğini için göremediniz ben biraz meraklıyım

[/QUOTE]
Arkadaşlar benim son zamanlarda ara ara ellerim ayaklarım buz kesiyor 10 15 dk sonra geçiyor böyle birşey yasayan var mi
Ben canım bazen donuyorum battaniye alıyorum ısınıyorm kaşık ağrısı bel ağrısı da çok bır tek kusma yok oda olmasın ben bunlara razıyım

Ben canım bazen donuyorum battaniye alıyorum ısınıyorm kaşık ağrısı bel ağrısı da çok bır tek kusma yok oda olmasın ben bunlara razıyım
[/QUOTE]
Aynen bende kusma mide bulantısı yok ama battaniyenin içinden çıkamıyorum birde kasık agrım var tabi... Bende tek ben miyim diyordum

Herkese merhaba :)

benim bir sorum olucak bat a 5 gün kala kan tahlilim 52,3 dü 3 gün sonra bugün tekrar ettim 247 çıktı sizce artış normal mi yardımcı olur musunuz

Herkese merhaba :)

benim bir sorum olucak bat a 5 gün kala kan tahlilim 52,3 dü 3 gün sonra bugün tekrar ettim 247 çıktı sizce artış normal mi yardımcı olur musunuz

Artış gayet güzel 2 günde iki katı artması gerekirken dört katı artmış endişelecek bişey yok bence :)

Arkadaşlar benim gün içinde 3 4 kere hafif adet ağrısı gibi ağrılarım oluyor 10 15 saniye sürüyor sizinde böylemi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…