Hayırlı olsum canm ilerleyen zamanlarda ultrasonda doktor ortalama bir tarih belirler zaten merak etmeMerhaba benimde son adet tarihim 17 şubattı normalde 17 martta adet olmam gerekirken olmadım ama testler hep negatifti sonra gecikmenin 7. Günü kan testinde 16 cıktı değer şimdi şükür yükseldi ama benimde hesaplamalarım nasıl yapilacak bende bilmiyorum
Anladim canim bakalim doktora gidince hersey kesinlesirDoktor bana dediki eğer martta adet olmadıysan 4 5 martı baz alcaz benimde 1 şubattı çünkü hani martta olmus gibi kabul edicez zaten kuzum benim bebegimin günü bile belli 15 günlük tam hamileyim öncesiyle eşimle ayrı şehirlerdeydikbebim şaşkınlığım 11 günde nasıl yapıştıda tuttuda testte çıktı benim minnoşum
Aminn Teşekkür ederim canım evet doktora gidince hersey belli olacak anlaşılanHayırlı olsum canm ilerleyen zamanlarda ultrasonda doktor ortalama bir tarih belirler zaten merak etme ☺
Çook teşekkürler hepimize inşaallahHayirli olsun canm sağlıklı sıhhatli kucaginiza alırsınız inşallah
Evet şu zamanlar geçsinde bi rahatlayalım allah sağlıkla kucagımıza aldırsınAnladim canim bakalim doktora gidince hersey kesinlesirMMaşallah canım çok güzel hayırlısıyla bu zamanlar geçsin bebişlerimiz kucaklarımıza alalım
Ayy ne güzel yaaArkadaşlar ben bugün gittim keseyi gördüm darısı başınıza bugün 5 haftalık oldum tabiki bebek falan yok haftaya gel dedi
Kizlar bugün basim cok dönüyor ya
Maşallah canım gözünü aydın beta değerim kaçtı keseyi gördüğündeArkadaşlar ben bugün gittim keseyi gördüm darısı başınıza bugün 5 haftalık oldum tabiki bebek falan yok haftaya gel dedi
Betanız kaçtı acaba, hayırlı olsunArkadaşlar ben bugün gittim keseyi gördüm darısı başınıza bugün 5 haftalık oldum tabiki bebek falan yok haftaya gel dedi
Ben canım bazen donuyorum battaniye alıyorum ısınıyorm kaşık ağrısı bel ağrısı da çok bır tek kusma yok oda olmasın ben bunlara razıyımArkadaşlar benim son zamanlarda ara ara ellerim ayaklarım buz kesiyor 10 15 dk sonra geçiyor böyle birşey yasayan var mi
Herkese merhaba :)
benim bir sorum olucak bat a 5 gün kala kan tahlilim 52,3 dü 3 gün sonra bugün tekrar ettim 247 çıktı sizce artış normal mi yardımcı olur musunuz
Evet canm oluyor anlık sancı giriyor vb çoğu kişide var şuan ortak belirtilerimizArkadaşlar benim gün içinde 3 4 kere hafif adet ağrısı gibi ağrılarım oluyor 10 15 saniye sürüyor sizinde böylemi