Hayırlı olsun Rabbim sağlıkla araniza katılmasını nasip etsin... virüsten de korkma canım daha yolun başındayız inşallah geçecek bu zamanlar ben kendimi böyle rahatlatiyorum stres yapmaya gerek yok herşey düzelecekUzun zamandir istiyorduk 3 sene sonra bugun bana anne ben seninleyim dedi hala inanamiyorum cok mutluyum ama bir okadarda korkuyorum virusten dolayi nasil olacak bilmiyorum
Hayırlı olsunMerhaba Aralık 2020 de allah kısmet ederse bende anne olacağım
Amin canım hepimiz sağlıkla kucagımıza alalımHayırlı olsunrabbim sağlıklıca kucağına almayı nasip etsin inşallah
Insallah canim degin gibi olur bebde oyle kendimi teselli edicem artik seninde bebisin hayirli olsun kucagina almayida nasip etsin Allah isteyen herkeze nasip etsin kimsenin kucagi bos kalmasinHayırlı olsun Rabbim sağlıkla araniza katılmasını nasip etsin... virüsten de korkma canım daha yolun başındayız inşallah geçecek bu zamanlar ben kendimi böyle rahatlatiyorum stres yapmaya gerek yok herşey düzelecek
HAYIRLI OLSUN ALLAH SAGLIKLI SIHHATLI KUCAGINIZA ALMAYI NASIP ETSIN BENDE BEKLIYORDUM BU AYA NASIPMIS HEP HAYIRLISINI DILEMISTIM BUNDADA VARDIR BIR HAYIR DIKKAT EDIN KENDINIZEUzun zamandir istiyorduk 3 sene sonra bugun bana anne ben seninleyim dedi hala inanamiyorum cok mutluyum ama bir okadarda korkuyorum virusten dolayi nasil olacak bilmiyorum
Bilyormusun ben hiç endişelenmedim.Çünkü 2 ay önce düşük geçirdiğimde dünyam başıma yıkılmıştı. eminim bi şekilde herşey yoluna girecektir sıkmayın canınızıUzun zamandir istiyorduk 3 sene sonra bugun bana anne ben seninleyim dedi hala inanamiyorum cok mutluyum ama bir okadarda korkuyorum virusten dolayi nasil olacak bilmiyorum
Ben de çok telâşlandım ama aklımdaki tek düşünce her şeyde bir hayır vardır, inşaallah sağlıkla atlatırızUzun zamandir istiyorduk 3 sene sonra bugun bana anne ben seninleyim dedi hala inanamiyorum cok mutluyum ama bir okadarda korkuyorum virusten dolayi nasil olacak bilmiyorum
Aminn canım inşallahInsallah canim degin gibi olur bebde oyle kendimi teselli edicem artik seninde bebisin hayirli olsun kucagina almayida nasip etsin Allah isteyen herkeze nasip etsin kimsenin kucagi bos kalmasin
Bizde sadece keseyi gördük doktor bize kan sonucu çıkınca gelin dedi ama ben 2 hafta sonra gitmeyi düşünüyorum.en azından kalp atışı olup olmamasına bakılsın istiyorum.peki kizlar benim doktorun dedigine ne diyosunuz. sizler ne yapicaksiniz. kese den sonra 1.5 ay sonra gitmek mantiklimi napalim
Bence kanama aşırı agri durumlari olmazsa gitmemek mantikli ne yiyecegimiz ne icecegimiz her sey belli zaten bide doktorun numarasini alabilirseniz harika olurpeki kizlar benim doktorun dedigine ne diyosunuz. sizler ne yapicaksiniz. kese den sonra 1.5 ay sonra gitmek mantiklimi napalim
Henüz doktora gitmedigim için ne diyecek bilmiyorum ama ayda 1 gidilmelipeki kizlar benim doktorun dedigine ne diyosunuz. sizler ne yapicaksiniz. kese den sonra 1.5 ay sonra gitmek mantiklimi napalim