2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Uzun zamandir istiyorduk 3 sene sonra bugun bana anne ben seninleyim dedi hala inanamiyorum cok mutluyum ama bir okadarda korkuyorum virusten dolayi nasil olacak bilmiyorum

Guzel kizima kardes geliyor abla olucak henuz soylemedik ters bir durum olur diye bir sure soylemiycez tepkisini cok merak ediyorum

Uzun zamandir istiyorduk 3 sene sonra bugun bana anne ben seninleyim dedi hala inanamiyorum cok mutluyum ama bir okadarda korkuyorum virusten dolayi nasil olacak bilmiyorum
Hayırlı olsun Rabbim sağlıkla araniza katılmasını nasip etsin... virüsten de korkma canım daha yolun başındayız inşallah geçecek bu zamanlar ben kendimi böyle rahatlatiyorum stres yapmaya gerek yok herşey düzelecek

Insallah canim degin gibi olur bebde oyle kendimi teselli edicem artik seninde bebisin hayirli olsun kucagina almayida nasip etsin Allah isteyen herkeze nasip etsin kimsenin kucagi bos kalmasin

HAYIRLI OLSUN ALLAH SAGLIKLI SIHHATLI KUCAGINIZA ALMAYI NASIP ETSIN BENDE BEKLIYORDUM BU AYA NASIPMIS HEP HAYIRLISINI DILEMISTIM BUNDADA VARDIR BIR HAYIR DIKKAT EDIN KENDINIZE

Bilyormusun ben hiç endişelenmedim.Çünkü 2 ay önce düşük geçirdiğimde dünyam başıma yıkılmıştı. eminim bi şekilde herşey yoluna girecektir sıkmayın canınızı

Ben de çok telâşlandım ama aklımdaki tek düşünce her şeyde bir hayır vardır, inşaallah sağlıkla atlatırız

peki kizlar benim doktorun dedigine ne diyosunuz. sizler ne yapicaksiniz. kese den sonra 1.5 ay sonra gitmek mantiklimi napalim

peki kizlar benim doktorun dedigine ne diyosunuz. sizler ne yapicaksiniz. kese den sonra 1.5 ay sonra gitmek mantiklimi napalim
Bizde sadece keseyi gördük doktor bize kan sonucu çıkınca gelin dedi ama ben 2 hafta sonra gitmeyi düşünüyorum.en azından kalp atışı olup olmamasına bakılsın istiyorum.

Bana mantıklı gelmiyor okadar uzun süre gitmemek sonuçta çocuk karnında Allah göstermesin beklenmedik bir durum olduğunda nasıl anlayacaksinkiIch becede cok sık gidilmemeli ama 1.5 ayda çok fazla bence ayda bir gidilmeli

Bence kanama aşırı agri durumlari olmazsa gitmemek mantikli ne yiyecegimiz ne icecegimiz her sey belli zaten bide doktorun numarasini alabilirseniz harika olur

Ben 2015 te evlendim o zamandan bu zamana bekliyorduk evladimizi bula bula 2020 nin son ayini buldu anasi gibi olacak belli bari virus bitse o zamana kadar

Doktor konusunda benimde endişelerim var mesela ben sadece kan tahlillerimi gönderdim ve bana 1 ay gelmene gerek yok dedi ne kadar doğru bilemiyorum ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…