- 29 Mart 2020
- 404
- 267
- 36
Tebrikler Rabbim kucağımiza alacağımız sağlıklı günlere ulaştırsın inşallahMerhaba Aralık 2020 de allah kısmet ederse bende anne olacağım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tebrikler Rabbim kucağımiza alacağımız sağlıklı günlere ulaştırsın inşallahMerhaba Aralık 2020 de allah kısmet ederse bende anne olacağım
Amin hepimizin sağlıkla gelsinTebrikler Rabbim kucağımiza alacağımız sağlıklı günlere ulaştırsın inşallah
Banada uygulamanın adını atar mısın özeldenbir uygulama var çok güzel bilgiler veriyor ve takip ediyor, reklam olmasın diye ismini burdan vermiyim ama istersen özelden yazarım canım
Banada atarmisin lütfenBanada uygulamanın adını atar mısın özelden
Insallah canimBata 14 gün kaldı inşallah bende bu ay aranıza katılırım
Kan testi istemedilermi canim?Merhaba arkadaşlar ben de evde test yaptım pozitif çıktı dün, bugün hemen kadın doğum doktoruna gittim kese daha oluşmamış normal sanırım değil mi oluşmaması, benim sat: 2 Mart , bat:29 Mart..3 gün geçti yani adetten..6 ay önce ikiz bebeklerimin kalp atışları durduğu için kürtaj oldum, o sebeple daha da endişeliyim yine bir şey olacak mı diye, inşaallah zor zamanlardan geçerken hepimize sağlıklı bebekler nasip olur
İstediler öğleden sonra çıkacak sonuçlarKan testi istemedilermi canim?
Canım benimde 7 şubat son adet tarihi 7 martda olmalıydım ama olmadım cuma beta hcg 216 çıktı kafam çok karışık tahmini doğum tarihi VS belirleyemedik pazartesi tekrar gideceğimKızlar benim son adet tarihim 1 şubat ama yumurtlamam 16 martta oldu şuan 16 gğnlük hamileyim beta değerim 2 gün önce 370 ti doktor 4 5 martı adet günü gibi sayıcam dedi cünkü martta adet olmadım böyle birşey yaşayan var mı
Bende cuma günü gidicem benimde o zaman belirlencek cok karışık ya hiç bişey anlayamıyorumCanım benimde 7 şubat son adet tarihi 7 martda olmalıydım ama olmadım cuma beta hcg 216 çıktı kafam çok karışık tahmini doğum tarihi VS belirleyemedik pazartesi tekrar gideceğim
Hayırli olsun sağlıcakla kucaginiza alın insallahMerhaba Aralık 2020 de allah kısmet ederse bende anne olacağım
Aminnn Teşekkür ederimmHayırli olsun sağlıcakla kucaginiza alın insallah
Benim 370 ne kadarlık sayılıyorBenim beta 650 çıktı
2 marttı son adetim tam olarak ben de bilmiyorum inşaallah hicbirimizde bi problem yokturBenim 370 ne kadarlık sayılıyor
Merhaba benimde son adet tarihim 17 şubattı normalde 17 martta adet olmam gerekirken olmadım ama testler hep negatifti sonra gecikmenin 7. Günü kan testinde 16 cıktı değer şimdi şükür yükseldi ama benimde hesaplamalarım nasıl yapilacak bende bilmiyorumKızlar benim son adet tarihim 1 şubat ama yumurtlamam 16 martta oldu şuan 16 gğnlük hamileyim beta değerim 2 gün önce 370 ti doktor 4 5 martı adet günü gibi sayıcam dedi cünkü martta adet olmadım böyle birşey yaşayan var mı
Doktor bana dediki eğer martta adet olmadıysan 4 5 martı baz alcaz benimde 1 şubattı çünkü hani martta olmus gibi kabul edicez zaten kuzum benim bebegimin günü bile belli 15 günlük tam hamileyim öncesiyle eşimle ayrı şehirlerdeydik bebim şaşkınlığım 11 günde nasıl yapıştıda tuttuda testte çıktı benim minnoşumMerhaba benimde son adet tarihim 17 şubattı normalde 17 martta adet olmam gerekirken olmadım ama testler hep negatifti sonra gecikmenin 7. Günü kan testinde 16 cıktı değer şimdi şükür yükseldi ama benimde hesaplamalarım nasıl yapilacak bende bilmiyorum
Hayirli olsun canm sağlıklı sıhhatli kucaginiza alırsınız inşallahMerhaba arkadaşlar ben de evde test yaptım pozitif çıktı dün, bugün hemen kadın doğum doktoruna gittim kese daha oluşmamış normal sanırım değil mi oluşmaması, benim sat: 2 Mart , bat:29 Mart..3 gün geçti yani adetten..6 ay önce ikiz bebeklerimin kalp atışları durduğu için kürtaj oldum, o sebeple daha da endişeliyim yine bir şey olacak mı diye, inşaallah zor zamanlardan geçerken hepimize sağlıklı bebekler nasip olur