2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Kizlar ben cok fenayım tüm gündür bir gaz sıkışmasıyla uğraşıyorum çok fena ağrı yapıyor bana😔bugün ayaklarımı sıcak tutmadım rüzgarda kaldım sıcak bastı hep hiç dikkat etmedim.. Kendi hatam aslında.. Ama cok fenayım..

Kizlar ben cok fenayım tüm gündür bir gaz sıkışmasıyla uğraşıyorum çok fena ağrı yapıyor bana😔bugün ayaklarımı sıcak tutmadım rüzgarda kaldım sıcak bastı hep hiç dikkat etmedim.. Kendi hatam aslında.. Ama cok fenayım..
Dun ben öyle 4 saat çektim

Kızlar folik asit hakkında hemen bir şey diyeyim. Ben geçen hafta bthcg baktirirken benim bütün tahlillerimi yaptılar. Folik asit hormonu folat olarak geciyo tahlillerde. Folat hormonu 6 dan düşük 18 19 dan yüksek olmamalı. Ben de sonuc icin doktorumu aradim ve bana dedi ki folata bakmislar mi dede.Benim 12 çıkmıştı.senin ki iyi şu an folik asit alma dedi. Bu cuma kontrole gittiğimde de dedi ki bi kac gun sonra tekrar kan ver folata baksınlar eğer 6 dan düşükse folactive var için de b12 filan da varmış demir filan onu içersin dedi. Folik asiti yukseltmemiz lazım dedi.

Bide idrar yolu enfeksiyonu ve idrarimda kan çıktı. 1 hafta 3 ile 4 litre su ile attım. Cuma günü temiz çıktı. Doktorum bana dedi ki kuşburnunu hap gibi yut dedi. Araştırırsanız eğer ne kadar faydalı bir şey olduğunu görürsünüz. Idrar yolu enfeksiyonu olmamaya çalışın.

He bide ben gerçekten aşırı idrara sıkışık girmiştim muayeneye 4mm kesem normal ultrason da gözüktü.

Yeni gelen arkadaşlar tebrikler. Rabbim kucağınıza almayı da nasip etsin inşallah. Saglicakla hamilelik geçirelim hepimiz insallahhh

Kızlar yakınlarınıza söylediniz mi gebeliginizi. Ben henüz söylemedim. Bu hafta kalp atışını dinlemek için gidicez 🙏 en az 10. Hafta söylemeyi düşünüyorum 🙈
Malesef benim ki yayıldı biraz. Ben bir tek kendi aileme demiştim. Ve henüz daha 4 haftaligim. Ben de düşünmüyordum söylemeyi ama. Birine dedin mi yayiliyo

Ben folik asit için demin doktora sordum folbiol sa 2 günde bir için dedi, bu konuda benim kafam karıştı, ben yaklaşık 6 aydır her gün folbiol kullandım öyle söyledim telaş yapmayın dedi, kontrole gittiğimde test yapacak artık folat değeri için insaalah bir sorun olmaz

Kızlar yakınlarınıza söylediniz mi gebeliginizi. Ben henüz söylemedim. Bu hafta kalp atışını dinlemek için gidicez 🙏 en az 10. Hafta söylemeyi düşünüyorum 🙈
ben de daha kimseye soylemedim yakınlardan bir tek dostum var ona soyledim o da bu knularda fıkır sahıbı cok guvenırım. kalan herkese 8-9 haftda söylerim diye düşündüm bir aksilik cıkmazsa

ben de daha kimseye soylemedim yakınlardan bir tek dostum var ona soyledim o da bu knularda fıkır sahıbı cok guvenırım. kalan herkese 8-9 haftda söylerim diye düşündüm bir aksilik cıkmazsa
Bende sadece anneme ve kardeslerime soyledim esimde bi abisine soyledi bilenler bukadar simdilik

Ben folik asit için demin doktora sordum folbiol sa 2 günde bir için dedi, bu konuda benim kafam karıştı, ben yaklaşık 6 aydır her gün folbiol kullandım öyle söyledim telaş yapmayın dedi, kontrole gittiğimde test yapacak artık folat değeri için insaalah bir sorun olmaz
Folbiolu nasıl kullandın canim beni berbat hale soktu o zaten mevcut olan bulantımı çok çok kötü yaptı. Başka bir doktor vermisti onu bana kendi doktorum kesmemi söyledi içindeki değer çok yüksekmiş gereğinden fazlaymış ağır geliyormuş 4 gündür kestim anca kendime geldim. İshal de yaptı. Kesince bulantım da bagirsagimda düzeldi.

Bende 2 haftadır günlük bir tane kullanıyorum anlamadım niye bana hiç tahlil yapılmadı keseyi de gördük

Ah Canım niye dikkat etmiyorsun kendine. Inş geçer kısa sürede

Folbiolu nasıl kullandın canim beni berbat hale soktu o zaten mevcut olan bulantımı çok çok kötü yaptı. Başka bir doktor vermisti onu bana kendi doktorum kesmemi söyledi içindeki değer çok yüksekmiş gereğinden fazlaymış ağır geliyormuş 4 gündür kestim anca kendime geldim. İshal de yaptı. Kesince bulantım da bagirsagimda düzeldi.
Bende olumsuz bir etkisi olmamıştı, insaalah zararı da olmamıştır, gerçi doktor olumsuz bir şey olmaz dedi, telaş yapmayın dedi

X