Benim hep şiş karnım. Davul gibi. Ve evet gaz şikayeti de oluştu ben de.Bende var canım özellikle çok gazım var karnim zaman zaman sisiyor bazende normal oluyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim hep şiş karnım. Davul gibi. Ve evet gaz şikayeti de oluştu ben de.Bende var canım özellikle çok gazım var karnim zaman zaman sisiyor bazende normal oluyor
Evet canım ben de öyle içim daralıyor sürekli aminCanm üzülmüştür annende bence virüs hepimizi etkiledi bende kötü yorum yapanlarla tartışıyorum bilerek yapıyorlar gibi geliyor hamilelik virüs psikolojik olarak çok etkilendim Allah sağlıklı hayırlı evlad versin
Canım sen 7. Haftanın içindesin galiba değil mi? Bulantılar 6.haftadn sonra başlıyormuş özellikle de 7. Ve 9.hafta çok oluyormuş.Benim tam bulantim başlıyorduki sandviç yaptm kendime umarım bastırır
Uyuşma var bende daha çokBacakları ağrıyan var mı
Evet 8-9 haftada da doruklarda yaşatıyor bulantıCanım sen 7. Haftanın içindesin galiba değil mi? Bulantılar 6.haftadn sonra başlıyormuş özellikle de 7. Ve 9.hafta çok oluyormuş.
Duvara dikiyorum ara ara iyi geliyorUyuşma var bende daha çok
Kartlarda varbbak anne oluyorum bebek geliyor fslan falan dieee hamilelik defterini ben kendim olusturcam kirtasiyeden guzel bi kapli defter alicam bozulmayacak saglam bisi bu hamileik defterleri 75 tl yaaa bi defter
Eyvahhhhhhhh daha 5+5 başladı hiç iyi değil midem.6 da kusmaya başlarsam 7 8 9 yandik butun gun kusmak çok kotuuuuuEvet 8-9 haftada da doruklarda yaşatıyor bulantı
Kendim suslucem en azindan daha daha uzun seyler yazabilirim die düşündüm
El.emegi goz nuru olur saklasin evladim
Evet canimCanım sen 7. Haftanın içindesin galiba değil mi? Bulantılar 6.haftadn sonra başlıyormuş özellikle de 7. Ve 9.hafta çok oluyormuş.
Canm bende doktorda 3,5kg fazla çıktım ama 3-4 gün önce karnım şişti şuan iyim de fark 2, kg düştü bir süre bu kg yu korumaliyim
Bide ben de bu sefer bi değişik bir var ya. Hiç kendimi hamile gibi hissetmiyorum. Daha erken diye mı acaba. Korktuğum için kendimi mı heveslendirmiyorum anlamadım ya bi degisigim bu tuhafım. Korkuyorum hayal kurmaktan bile korkuyorum
Hareketsizlikten de olabiliyor bazen bacak agrisi .bende yok ama göğüslerde yangın varBacakları ağrıyan var mı
Gelir gelirrrBanada azıcık bi heves gelse keşke
Vallaaaa bende almamaya dikkat ediyim.dicem de sgrayii biraktim biraktiğim gbide bisilerr yemege sardimmCanm bende doktorda 3,5kg fazla çıktım ama 3-4 gün önce karnım şişti şuan iyim de fark 2, kg düştü bir süre bu kg yu korumaliyim
BeeenimmmmBacakları ağrıyan var mı
Yok.kuzum.okdr suslu bisi yapmicam yaaaa ben icimdekileri yazicam heyecanimi anlaticam ultrosn görüntülerini yapisdiricammİnternette pdf'ini bulup çıktısını alsan sonra defter haline getiren?
Beb bisiy yazarken saat tarih yazarim.mutlaka canim smdi oraya yazarsam dftere gecirrken saati farkli olur ben az daha beklitim.kalp atisini falansaElika diye bi uygulama var onu indir orda anı defterim var. Hafta hafta anılarını yazıyorsun kendisi sana soru veriyor onları yanıtlıyorsun ve o anıya dair bi kapak fotosu koyuyorsun. Daha sonra istersen onları deftere geçersin.