2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Yaaa zaman neden gecmiyor ogrendigim daha 9 gun olmuş ilerlemiyormus gbi geliyor zamannnn hemen gecsin carsamba gunu gelsin yaaaaa

Canim yemekten sonra daha kotu oldum zor dayaniyorum gidersem cikacaklar yuzde yuz ama kusmaktan nefret ediyorum

Ülkecim bende senin gibi kiloluyum aramızda 2-3 kilo var napmayı düşünüyosun hamilelikte diyetisyene falan gitcekmisin. Ben gitcektim ama korona çıktı evden çıkamıyorum

Ülkecim bende senin gibi kiloluyum aramızda 2-3 kilo var napmayı düşünüyosun hamilelikte diyetisyene falan gitcekmisin. Ben gitcektim ama korona çıktı evden çıkamıyorum ☹☹
Bu durumda gidemem canim biyere zaten hamile kalmadan once gitmistim haftada 3 defa spora gidiyordum diyer gunlerde yuruyus yapiyordum ama durum boyle olunca eve kapandim yediklerime dikkat edicem suan icin baska bisey dusunmuyorum

Bugün hayırlısı olsun yazmış sonradan.Bosverdim ben ins sağlıkla gelir yavrularimiz. Şu virüs de bir an önce düzelir ins.Cocuklarimizin geleceği hakkında endiseleniyirum artık.
Canm üzülmüştür annende bence virüs hepimizi etkiledi bende kötü yorum yapanlarla tartışıyorum bilerek yapıyorlar gibi geliyor hamilelik virüs psikolojik olarak çok etkilendim Allah sağlıklı hayırlı evlad versin

aaaakız ben hiç öyle şeyler bakmıyorum ne hevessiz insanım
Kartlarda varbbak anne oluyorum bebek geliyor fslan falan dieee hamilelik defterini ben kendim olusturcam kirtasiyeden guzel bi kapli defter alicam bozulmayacak saglam bisi bu hamileik defterleri 75 tl yaaa bi defter

Bu durumda gidemem canim biyere zaten hamile kalmadan once gitmistim haftada 3 defa spora gidiyordum diyer gunlerde yuruyus yapiyordum ama durum boyle olunca eve kapandim yediklerime dikkat edicem suan icin baska bisey dusunmuyorum

bende o durumdayım eve tıkıldım kaldım

Kartlarda varbbak anne oluyorum bebek geliyor fslan falan dieee hamilelik defterini ben kendim olusturcam kirtasiyeden guzel bi kapli defter alicam bozulmayacak saglam bisi bu hamileik defterleri 75 tl yaaa bi defter
Kendim suslucem en azindan daha daha uzun seyler yazabilirim die düşündüm
El.emegi goz nuru olur saklasin evladim

Ben biraz karbonhidrat yemeyi biraktim çünkü zaten kg almistim üstüne hamile kaldım doktormda 10-11 kg alacaksın deyince korktum su içmeye özen gösteriyorum

Kartları bende görmüştim nette.
Çok incik cincik geliyo bana bunlar ya

Bende de insulin direnci var. Seker hapi kullaniyorum. Iki kilo vermisim 10 gun de. Benim de kotu geciyo ve gun de en az 3 en fazla 4 litre su iciyorum. Sabahlari bulantim cok oluyo. Sonrasi hep istahsizlil

Bide ben de bu sefer bi değişik bir var ya. Hiç kendimi hamile gibi hissetmiyorum. Daha erken diye mı acaba. Korktuğum için kendimi mı heveslendirmiyorum anlamadım ya bi degisigim bu tuhafım. Korkuyorum hayal kurmaktan bile korkuyorum

Bende de insulin direnci var. Seker hapi kullaniyorum. Iki kilo vermisim 10 gun de. Benim de kotu geciyo ve gun de en az 3 en fazla 4 litre su iciyorum. Sabahlari bulantim cok oluyo. Sonrasi hep istahsizlil
su miktarın çok iyiymiş ya ben cok su içmekte zorlanıyorum normalde de alışkanlığım yoktu. 1,5 luk siselerden aldım en azından ne kadar içtiğimi kontrol edebiliyim diye

Selam. Başındaysan dert etme. Ben de kilo verdim online diyetisyenle. 53 e düştüm . Nasılsa alicam diye. Ilk 3 ayda kilo almana gerek yokmuş. vitamjnljerini ihmal etme yeter

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…