2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Evet canım ben de öyle içim daralıyor sürekli amin

Kartlarda varbbak anne oluyorum bebek geliyor fslan falan dieee hamilelik defterini ben kendim olusturcam kirtasiyeden guzel bi kapli defter alicam bozulmayacak saglam bisi bu hamileik defterleri 75 tl yaaa bi defter

İnternette pdf'ini bulup çıktısını alsan sonra defter haline getiren?

Kendim suslucem en azindan daha daha uzun seyler yazabilirim die düşündüm
El.emegi goz nuru olur saklasin evladim

Elika diye bi uygulama var onu indir orda anı defterim var. Hafta hafta anılarını yazıyorsun kendisi sana soru veriyor onları yanıtlıyorsun ve o anıya dair bi kapak fotosu koyuyorsun. Daha sonra istersen onları deftere geçersin.

Canım sen 7. Haftanın içindesin galiba değil mi? Bulantılar 6.haftadn sonra başlıyormuş özellikle de 7. Ve 9.hafta çok oluyormuş.
Evet canim
Benim 5. Haftada başladı canim bulantım oğlumda da böyleydim ama tüm hamileliğim aşırı kusmakla geçti. Sanirim benim vücuduma hamilelik hormonu ağır geliyor

Canm bende doktorda 3,5kg fazla çıktım ama 3-4 gün önce karnım şişti şuan iyim de fark 2, kg düştü bir süre bu kg yu korumaliyim

Aynen. Bende geçen şiştim 59dum. Bugün baktım karnım dümdüz. Çıktım teraziye 57 kiloma geri dönüşüm.

O benim işte. İlkinde öğrenir öğrenmez doğumuna kadar hayalini kurmuştuk kocam artık 2kişiymişim gibi davranıyordu bana. Arayınca nasılsınız. İşe gidince kendinize iyi bakın sizi seviyorum falan. Kaybettik maalesef. Bu sefer hayal kurmıycam kalp atışını duymadan dedi. Onla konuşmayınca böyle şeyleri, bende hamile olduğumu unutuyorum bazen.

Canm bende doktorda 3,5kg fazla çıktım ama 3-4 gün önce karnım şişti şuan iyim de fark 2, kg düştü bir süre bu kg yu korumaliyim
Vallaaaa bende almamaya dikkat ediyim.dicem de sgrayii biraktim biraktiğim gbide bisilerr yemege sardimm

Beb bisiy yazarken saat tarih yazarim.mutlaka canim smdi oraya yazarsam dftere gecirrken saati farkli olur ben az daha beklitim.kalp atisini falansa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…