- 19 Kasım 2016
- 4.948
- 3.972
Enson isde pazartesi vermiştim insalllah goruruz kesemizi yarabbim sabırsızlanıyorum kucağıma alcam günü rabbim insalllah cumlemize gsderirCanım pı
İnşallah yükselmiştir Canım seninle aynı gidiyordu değerlerimiz ben Cuma tekrar verdim seninde yükselmiştir seninde güzel haberlerini bekliyorum canım ♥
Canım nerden buldun bende arıyorumKizlar o defter-i buldum sonunda biyerde 45 tl biyerde 75 tl
Sen gunde nece dəfə içirsən?
Elevitin evveler tərkibində donuz jelatini varymis indi yoxdu mənim baldizima da iki uşağında da başqa həkimlər elevit yazıb vitamin kompleksidi
Mende elə içirəmHe diyirem axı ne oxumuşdum o haqda.
Men duphastonu seher axşam içirem 2defe. İyne de vururam özüme qarnımnan.
Mende elə içirəm
Səndə laxtalanma falan var iynə vurursan?
Mən heç birin yoxlatmamisam deyə narahatam çox birdən inkişafdan qalar
Bende onu bekliyordum aslında sonra birden kendimi sipariş verirken buldumBende bayılıyorum bu tarz şeylere. Kalp atışını bekliyorum miniğimin. Bende alcam inşallah
Tmm canım bakiyim soyleyimYaa asini bananozelden soylermisin bende alicam inan ogrendigim gunden beri arıyorum bu sekilde bi defterr
Bende onu bekliyordum aslında sonra birden kendimi sipariş verirken buldum
Off aynen geçmiyor bir türlü 21 Nisan da kalp atışı için gidecem daha çok varİnsan dayanamıyor ki. Bende zor tutuyorum kendimi. Zaman da geçmek bilmiyor adeta
Off aynen geçmiyor bir türlü 21 Nisan da kalp atışı için gidecem daha çok var
SanırımBende. Ama gün sayıyorum resmen. Çok sabırsız hamişleriz
SanırımBenim bebişte aceleci olacak 32 haftada gelecek bende bununda tedirginliği var biraz
Ben 30 nisanda gitcemOff aynen geçmiyor bir türlü 21 Nisan da kalp atışı için gidecem daha çok var
Tabiki öyle isterim ama bazı sebeplerden dolayı öyle olacak ve bunu doktor soyledi zaten 32 ye kadar sabretmemiz lazım dedi ama bakalım şimdi bunları düşündükçe aslında bi kötü oluyorum da kendimi sakinleştirmeye çalışıyorumKız ALLAH korusun zamanında gelsin hepsi inşallah
Ooo 30 nisan gelir aslında hemen ama biz biraz sabırsız davranıyoruz... Şimdi eşime diyorum milletin hamileligi ne çabuk geçiyordu bi duyduk hamile bi duyduk doğdu bi duyduk çocuk 1 yaşında bizim 10 gün geçemedi bi türlü diyorumBen 30 nisanda gitcemşu anda zaman durdu
Cok üzüldüm yaKızlar çok üzgünüm.Anneme mesaj attım testimi bak sonra beni ara dedim.aradim beni ilgilendirmiyor dedi böyle bir zamanda herkes ne halde sen ne yapıyorsun dedi.kapatti konuşmadı bile.ben mutlu olacağını sanmıştım.Sonucta turkiyede 1 kişi bile yoktu ben hamile kaldigimda virüs olunca ara verdik zaten tek ilişki ile tutmuş ben de saskinim ama allah verdi diye mutluyum.Bugun annem beni çok üzdü çok....
Neden istemezki bir anne torun ilginc. Uzmeyin kendinizi her can nasibiyle gelir kimsenin istegine gore gelmezGayet anladi nekadar cok istedigimi de biliyor ama sorun su ki annem istemiyordu 2. Yi yapmami.Evet uğraşıyorum hiç bir şey için uzulmeyecegim diyorum kendime.ins başarabilirim sağolasin...
Senin hamiliginde başkası icim hızlı gecicek canm ne çabuk doğurdum derlerOoo 30 nisan gelir aslında hemen ama biz biraz sabırsız davranıyoruz... Şimdi eşime diyorum milletin hamileligi ne çabuk geçiyordu bi duyduk hamile bi duyduk doğdu bi duyduk çocuk 1 yaşında bizim 10 gün geçemedi bi türlü diyorum