2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Canım pı

İnşallah yükselmiştir Canım seninle aynı gidiyordu değerlerimiz ben Cuma tekrar verdim seninde yükselmiştir seninde güzel haberlerini bekliyorum canım ♥
Enson isde pazartesi vermiştim insalllah goruruz kesemizi yarabbim sabırsızlanıyorum kucağıma alcam günü rabbim insalllah cumlemize gsderir

Sen gunde nece dəfə içirsən?
Elevitin evveler tərkibində donuz jelatini varymis indi yoxdu mənim baldizima da iki uşağında da başqa həkimlər elevit yazıb vitamin kompleksidi

He diyirem axı ne oxumuşdum o haqda.
Men duphastonu seher axşam içirem 2defe. İyne de vururam özüme qarnımnan.

He diyirem axı ne oxumuşdum o haqda.
Men duphastonu seher axşam içirem 2defe. İyne de vururam özüme qarnımnan.
Mende elə içirəm
Səndə laxtalanma falan var iynə vurursan?
Mən heç birin yoxlatmamisam deyə narahatam çox birdən inkişafdan qalar

Mende elə içirəm
Səndə laxtalanma falan var iynə vurursan?
Mən heç birin yoxlatmamisam deyə narahatam çox birdən inkişafdan qalar

Yox çox şükür analiz verdim çıxmadı laxtalanma. Ama bir defe inkişaf dan qalma olduğu üçün hekimim iyneni meslehet gördü. Men yoxlatdırmışam yene de narahatam. Ürey döyüntüsünü eşitməden rahat ola bilmiyecem.

Kız ALLAH korusun zamanında gelsin hepsi inşallah
Tabiki öyle isterim ama bazı sebeplerden dolayı öyle olacak ve bunu doktor soyledi zaten 32 ye kadar sabretmemiz lazım dedi ama bakalım şimdi bunları düşündükçe aslında bi kötü oluyorum da kendimi sakinleştirmeye çalışıyorum

Cok üzüldüm ya

Gayet anladi nekadar cok istedigimi de biliyor ama sorun su ki annem istemiyordu 2. Yi yapmami.Evet uğraşıyorum hiç bir şey için uzulmeyecegim diyorum kendime.ins başarabilirim sağolasin...
Neden istemezki bir anne torun ilginc. Uzmeyin kendinizi her can nasibiyle gelir kimsenin istegine gore gelmez

Senin hamiliginde başkası icim hızlı gecicek canm ne çabuk doğurdum derler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…