Banada 20-25 nisan arası gel demişti 20 Nisan da gidicem galibaBen de 30 nisan da gidecem resmen daha 20 gün var
Ben 1 hafta içinde 3 defa gitmek zorunda kalınca doktor 3 hafta sonra gel artık dediBen de 30 nisan da gidecem resmen daha 20 gün var
Aynen öyle olacakSenin hamiliginde başkası icim hızlı gecicek canm ne çabuk doğurdum derler
Sebep neki? Benim belimde sorun var sezeryan olurum büyük ihtimalle kendim doğuramam. Ama erken doğum neden olurki hemde bu kadar erken söylemesi.Tabiki öyle isterim ama bazı sebeplerden dolayı öyle olacak ve bunu doktor soyledi zaten 32 ye kadar sabretmemiz lazım dedi ama bakalım şimdi bunları düşündükçe aslında bi kötü oluyorum da kendimi sakinleştirmeye çalışıyorum
Bir takım problemlerim var benimde sezeryan olacak doğumum ve erken doğum yüksek olasılık tabiki dayanabilirsem sonuna kadar ama benim sorunum akciğerler ile ilgili olduğu içinde zorlu bir süreç bekliyor beni hamilelik öncesinden zaten bu seyleri biliyordum bilerek hamile kaldım riskli bir hamilelik anlıcan canım Allah büyüktür diyorum hakkımızda hayırlısıSebep neki? Benim belimde sorun var sezeryan olurum büyük ihtimalle kendim doğuramam. Ama erken doğum neden olurki hemde bu kadar erken söylemesi.
InşaAllah esidersenYox çox şükür analiz verdim çıxmadı laxtalanma. Ama bir defe inkişaf dan qalma olduğu üçün hekimim iyneni meslehet gördü. Men yoxlatdırmışam yene de narahatam. Ürey döyüntüsünü eşitməden rahat ola bilmiyecem.
İnşallh sorunsuz tamamlarsın bu süreci. Dua edicem arkadaşım sana. Her insanın başka sıkıntıları oluyor işte. Allah seni ve bebeğini korusunBir takım problemlerim var benimde sezeryan olacak doğumum ve erken doğum yüksek olasılık tabiki dayanabilirsem sonuna kadar ama benim sorunum akciğerler ile ilgili olduğu içinde zorlu bir süreç bekliyor beni hamilelik öncesinden zaten bu seyleri biliyordum bilerek hamile kaldım riskli bir hamilelik anlıcan canım Allah büyüktür diyorum hakkımızda hayırlısı
Amiiinn inşallah canim çok teşekkür edderiimm Rabbim sağlıkla tamamına erdirsin tüm gebelerin hamileliğiniİnşallh sorunsuz tamamlarsın bu süreci. Dua edicem arkadaşım sana. Her insanın başka sıkıntıları oluyor işte. Allah seni ve bebeğini korusun
Bir takım problemlerim var benimde sezeryan olacak doğumum ve erken doğum yüksek olasılık tabiki dayanabilirsem sonuna kadar ama benim sorunum akciğerler ile ilgili olduğu içinde zorlu bir süreç bekliyor beni hamilelik öncesinden zaten bu seyleri biliyordum bilerek hamile kaldım riskli bir hamilelik anlıcan canım Allah büyüktür diyorum hakkımızda hayırlısı
Allah şifa versin canm sağlıcakla kucağına al bebegini inşallahBir takım problemlerim var benimde sezeryan olacak doğumum ve erken doğum yüksek olasılık tabiki dayanabilirsem sonuna kadar ama benim sorunum akciğerler ile ilgili olduğu içinde zorlu bir süreç bekliyor beni hamilelik öncesinden zaten bu seyleri biliyordum bilerek hamile kaldım riskli bir hamilelik anlıcan canım Allah büyüktür diyorum hakkımızda hayırlısı
Canım bende aynı durumdayım midem bulanıyor ve kaynıyor ben çözümü aç kalmamakla buldum ilk çubuk kraker yiyorum ağzımda büyüyor lokma ama bi sekilde yutuyorum o bastirinca iştahım yerine gelince normal birsey yiyorum sonra düzeliyor. Aç kalınca başlıyor bulantıKizlar ben bugun iyi degilim felaket midem bulaniyor sanirim ilk kusan ben olucam
Bende var canım özellikle çok gazım var karnim zaman zaman sisiyor bazende normal oluyorKızlar 5 hafta 3. Günlüğüz biz şuan
☺Size sormak istediğim bir şey var, sizlerin de karnında şişlik var Mı. Bu durum beni biraz endişelendiriyor açıkcası?
Bugün hayırlısı olsun yazmış sonradan.Bosverdim ben ins sağlıkla gelir yavrularimiz. Şu virüs de bir an önce düzelir ins.Cocuklarimizin geleceği hakkında endiseleniyirum artık.Neden istemezki bir anne torun ilginc. Uzmeyin kendinizi her can nasibiyle gelir kimsenin istegine gore gelmez
Amiinn inşallah canımAllah şifa versin canm sağlıcakla kucağına al bebegini inşallah
Amiiinn InşallahRabbim yardımcımız olsun hepimizin. İnşallah hepimiz sağlıklı bir şekilde kucağımıza alalım miniklerimizi
Canim yemekten sonra daha kotu oldum zor dayaniyorum gidersem cikacaklar yuzde yuz ama kusmaktan nefret ediyorumCanım bende aynı durumdayım midem bulanıyor ve kaynıyor ben çözümü aç kalmamakla buldum ilk çubuk kraker yiyorum ağzımda büyüyor lokma ama bi sekilde yutuyorum o bastirinca iştahım yerine gelince normal birsey yiyorum sonra düzeliyor. Aç kalınca başlıyor bulantı
Hamilelik ani defteri çiçekNe defteri arıyosunız sizzz?
Canım bende aynı durumdayım midem bulanıyor ve kaynıyor ben çözümü aç kalmamakla buldum ilk çubuk kraker yiyorum ağzımda büyüyor lokma ama bi sekilde yutuyorum o bastirinca iştahım yerine gelince normal birsey yiyorum sonra düzeliyor. Aç kalınca başlıyor bulantı