- 4 Mart 2017
- 466
- 1.059
Kızlar az önce hamile olduğumu öğrendim. Çok istiyordum hamileliği ama malum koronadan dolayı içime korku girdi. Sizler napıyorsunuz? Doktora gidiyor musunuz?
Ben yapıyorum ve tarihlerininde yazıyorum. Şu zor günler bi geçsin de alıcam inşallah kendime hamilelik günlüğü. O zaman oraya geçiricem inşallahBeb bisiy yazarken saat tarih yazarim.mutlaka canim smdi oraya yazarsam dftere gecirrken saati farkli olur ben az daha beklitim.kalp atisini falansa
Yine harika bir haber. TebriklerrKızlar az önce hamile olduğumu öğrendim. Çok istiyordum hamileliği ama malum koronadan dolayı içime korku girdi. Sizler napıyorsunuz? Doktora gidiyor musunuz?
Tüy dökücü kullanamayacagina göre en iyisi ağda canım, ama hijyenik yerde yaptır, hamile olduğun için dikkat etsinler. Ben ilkinde öyle yapmıştım, şimdi lazere gittiğim için az.Kızlarrrr bi sorum olacak bilhassa tecrübeli hamişlere. Genital bölge temizliğini nasıl yapıyoruz hamilelikte?
Ben normalde hep tüydökücü kremler kullanırım ama bir hamile hamilelikte zararlı dedi. Doktoruma sormaya utandımsiz napıyorsunuz? (Jilet kullanamıyorum o bölgeye)
Ben ağda yaptım geçen ama doktor eldivenleri var ya onla da almayı deneyebilirsin alışınca acıtmıyorKızlarrrr bi sorum olacak bilhassa tecrübeli hamişlere. Genital bölge temizliğini nasıl yapıyoruz hamilelikte?
Ben normalde hep tüydökücü kremler kullanırım ama bir hamile hamilelikte zararlı dedi. Doktoruma sormaya utandımsiz napıyorsunuz? (Jilet kullanamıyorum o bölgeye)
Bütün gün mide bulantisi oluyordu bende.bulanti olmasın diye uyuyordum.ama 16.hafta da bitmişti benimki.Eyvahhhhhhhh daha 5+5 başladı hiç iyi değil midem.6 da kusmaya başlarsam 7 8 9 yandik butun gun kusmak çok kotuuuuu
Hayırlı olsun canimKızlar az önce hamile olduğumu öğrendim. Çok istiyordum hamileliği ama malum koronadan dolayı içime korku girdi. Sizler napıyorsunuz? Doktora gidiyor musunuz?
öncelikle tebrik ederim canım inşallah sağlıkla kucağına da alırsın. Ben ilk başta 7.haftaya kadar gitmeyi düşünmüyordum biraz terslik olunca 5çhaftada gitmek zorunda kaldım çok şükür 6çhaftada kontrolünde kalp atışını da duydum şimdi artık bir sıkıntı olmazsa uzun süre gitmeyeceğim. Kanla mı öğrendin sonucunu?Kızlar az önce hamile olduğumu öğrendim. Çok istiyordum hamileliği ama malum koronadan dolayı içime korku girdi. Sizler napıyorsunuz? Doktora gidiyor musunuz?
Tüy dökücü kullanamayacagina göre en iyisi ağda canım, ama hijyenik yerde yaptır, hamile olduğun için dikkat etsinler. Ben ilkinde öyle yapmıştım, şimdi lazere gittiğim için az.
Doktor eldivenleri derken canım?Ben ağda yaptım geçen ama doktor eldivenleri var ya onla da almayı deneyebilirsin alışınca acıtmıyor
Tam o bölgeye uygulamasam da üst kısmını tüy dökücüyle alsam acaba yine mi zararlı olur sence?Şu an kuaförler kapalı zaten açılana kadar Bi çözüm bulman lazım
Merhabalar benide araniza alirmisin iz 6+2 günlük hamileyim aralık 4 tahmini doğum aralik arkadaşlar ❤❤❤❤
Ben normalde ağda yaptırıyorum ama bu dönemde gidemem maalesef. Doktor kontrolüne giderken jilet kullanmıştım.Kızlarrrr bi sorum olacak bilhassa tecrübeli hamişlere. Genital bölge temizliğini nasıl yapıyoruz hamilelikte?
Hg aramiza hayirlisi olsunMerhabalar benide araniza alirmisin iz 6+2 günlük hamileyim aralık 4 tahmini doğum aralik arkadaşlar ❤❤❤❤