2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Kızlar az önce hamile olduğumu öğrendim. Çok istiyordum hamileliği ama malum koronadan dolayı içime korku girdi. Sizler napıyorsunuz? Doktora gidiyor musunuz?

Tebrik ederimm.
Benim kanamam oldu mecburen gittik dün ama aksilik olmazsa 3 hafta daha gitmicem.

Beb bisiy yazarken saat tarih yazarim.mutlaka canim smdi oraya yazarsam dftere gecirrken saati farkli olur ben az daha beklitim.kalp atisini falansa
Ben yapıyorum ve tarihlerininde yazıyorum. Şu zor günler bi geçsin de alıcam inşallah kendime hamilelik günlüğü. O zaman oraya geçiricem inşallah

Kızlar az önce hamile olduğumu öğrendim. Çok istiyordum hamileliği ama malum koronadan dolayı içime korku girdi. Sizler napıyorsunuz? Doktora gidiyor musunuz?
Yine harika bir haber. Tebriklerr ben öğrenince biraz direndim gitmemek için ama sonra dayanamadım. Hem test için gittim hem keseyi görmek için. Bu hafta için ise doktorum arayıp hastaneye gitme özel muayenehaneme gel dedi. Istersen iyi bir muayenehaneye git. Daha temkinli hastanelere göre oralar.

Kızlarrrr bi sorum olacak bilhassa tecrübeli hamişlere. Genital bölge temizliğini nasıl yapıyoruz hamilelikte?
Ben normalde hep tüydökücü kremler kullanırım ama bir hamile hamilelikte zararlı dedi. Doktoruma sormaya utandım siz napıyorsunuz? (Jilet kullanamıyorum o bölgeye)

Tüy dökücü kullanamayacagina göre en iyisi ağda canım, ama hijyenik yerde yaptır, hamile olduğun için dikkat etsinler. Ben ilkinde öyle yapmıştım, şimdi lazere gittiğim için az.

Ben ağda yaptım geçen ama doktor eldivenleri var ya onla da almayı deneyebilirsin alışınca acıtmıyor

Şu an kuaförler kapalı zaten açılana kadar Bi çözüm bulman lazım

öncelikle tebrik ederim canım inşallah sağlıkla kucağına da alırsın. Ben ilk başta 7.haftaya kadar gitmeyi düşünmüyordum biraz terslik olunca 5çhaftada gitmek zorunda kaldım çok şükür 6çhaftada kontrolünde kalp atışını da duydum şimdi artık bir sıkıntı olmazsa uzun süre gitmeyeceğim. Kanla mı öğrendin sonucunu?

Tüy dökücü kullanamayacagina göre en iyisi ağda canım, ama hijyenik yerde yaptır, hamile olduğun için dikkat etsinler. Ben ilkinde öyle yapmıştım, şimdi lazere gittiğim için az.

Keşke zamanında lazer yaptırsaydım ya. Ağda hiç birzaman hiçbir yerime yaptırmadım. Birazcık korkuyorum sanki :) bide kararma ve sarkma yapıyor genital bölgesinde diyorlar.
Tüy dökücüler gerçekten zararlı mı?

Merhabalar benide araniza alirmisin iz 6+2 günlük hamileyim aralık 4 tahmini doğum aralik arkadaşlar ❤❤❤❤

Hoşgeldin tebrik ederim sağ salim kucağına alırsın inşALLAH
Ultrasonda gördün mü kalp atışını duydun mu?

Ben normalde ağda yaptırıyorum ama bu dönemde gidemem maalesef. Doktor kontrolüne giderken jilet kullanmıştım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…