2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Bence de ya telegram ya instgram birinden ekleyelim en azından bildirim gelince bakarız böyle çok karışık oluyo.

Merhaba, oncelikle hepinizi tebrik ederim. Benim de daha once 8 haftalik bir kaybim olmasi sebebiyle hala kendime pek konduramiyorum ve tedirginlik yasiyorum. Ancak bu sefer ki semptomlarim daha belirgin ve hala lekelenmem olmadi. Ancak doktora gidemedim hem kalp atisi duyamama korkusundan hem de hastane ve muayenehane ortamina girmek istememe sebebiyle. 7 haftam da gitmeyi planliyorum. Simdilik 6 haftalik olarak hesapladim.

baya yükselmiştir canım hcg bekle bence bir sorunun yoksa gitme doktora falan
Doktorumla telde konustim işe gitmiyor zaten hastaneylede konustum ultrason falan calismiyor bu tek labaratuar calisiyo gelicek hafta hcg icin giderim belki

Telegram bi uygulama canım. Whatsapp gibi sohbet edilebiliniyor topluca. Aynı whatsapp gibi düşün, adını fotonu falan ayarlıyorsun. Ama tek farkla, numaran görünmüyor. 😘
Ben onuda kullanmıyorum ki 😂 instagramdan ekle diyenler ozelden adinizi yazin eklicem😂

Doktorumla telde konustim işe gitmiyor zaten hastaneylede konustum ultrason falan calismiyor bu tek labaratuar calisiyo gelicek hafta hcg icin giderim belki
Benimde 4 martti.ama ben daha erken ogrendim 31 martta hemen test yaptim.hayalet.cikti😂 bukadr koyulari benn goremeden siliklerle ogrenmis.oldum

Kizlar benim kiz8m bugun benim farketmedigim biseyi farketti sabah gobegimle oynuyordu anne senin gobegine ne olmus ne olmus kizim dedim gobegin iceri dogruydu simdi disari dogru olmus yoksa hamilesinde bendenmi sakliyorsun dedi beni sasirtti

Benimde 4 martti.ama ben daha erken ogrendim 31 martta hemen test yaptim.hayalet.cikti😂 bukadr koyulari benn goremeden siliklerle ogrenmis.oldum
Ben duphaston kullanmistim o da gecikme yapabiliyo 1hafta e 3yildir da olmayınca 8 gün bekledim yaptim

Kizlar benim kiz8m bugun benim farketmedigim biseyi farketti sabah gobegimle oynuyordu anne senin gobegine ne olmus ne olmus kizim dedim gobegin iceri dogruydu simdi disari dogru olmus yoksa hamilesinde bendenmi sakliyorsun dedi beni sasirtti
Hahaha ben ne Anladim peki göbek disari.cikmis demiş ya bennnn gobek dehili sanıyorum actim baktim benimki ne alemde die😂😂😂

X