Değerin artmış canım koyulasmisEki Görüntüle 2617852 bu da dun yaptigim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Değerin artmış canım koyulasmisEki Görüntüle 2617852 bu da dun yaptigim
baya yükselmiştir canım hcg bekle bence bir sorunun yoksa gitme doktora falanEki Görüntüle 2617852 bu da dun yaptigim
Oy maşallah çok belirgin benimkide belirgindi hcgm 8bindi.Eki Görüntüle 2617849 bu ilk yaptigim test 3gun once yaptim
Valla bende bulanti.olmadi su zamana kadr kasik agrim da olmuyorKızlar ben bu sabahtan beri garip şekilde iyiyim ya. Ne bulantı var ne kasık ağrısı. Korkmalı mıyım?
InşaAllah oyledir canimDeğerin artmış canım koyulasmis
Doktorumla telde konustim işe gitmiyor zaten hastaneylede konustum ultrason falan calismiyor bu tek labaratuar calisiyo gelicek hafta hcg icin giderim belkibaya yükselmiştir canım hcg bekle bence bir sorunun yoksa gitme doktora falan
Ben onuda kullanmıyorum ki instagramdan ekle diyenler ozelden adinizi yazin eklicemTelegram bi uygulama canım. Whatsapp gibi sohbet edilebiliniyor topluca. Aynı whatsapp gibi düşün, adını fotonu falan ayarlıyorsun. Ama tek farkla, numaran görünmüyor.
Gercektenmikac gun gecimeyle yaptirdin hscyi canimOy maşallah çok belirgin benimkide belirgindi hcgm 8bindi.
Benimde 4 martti.ama ben daha erken ogrendim 31 martta hemen test yaptim.hayalet.cikti bukadr koyulari benn goremeden siliklerle ogrenmis.oldumDoktorumla telde konustim işe gitmiyor zaten hastaneylede konustum ultrason falan calismiyor bu tek labaratuar calisiyo gelicek hafta hcg icin giderim belki
Aaaaaa ayni gun dogarlar belkiiiiBen ilk bebegimide 1 nisan da öğrenmiştim geçen yıl. Bunu da bu yıl 1 nisan da öğrendim
Ben duphaston kullanmistim o da gecikme yapabiliyo 1hafta e 3yildir da olmayınca 8 gün bekledim yaptimBenimde 4 martti.ama ben daha erken ogrendim 31 martta hemen test yaptim.hayalet.cikti bukadr koyulari benn goremeden siliklerle ogrenmis.oldum
Bende 4 yıldır bekliyorum sukurler olsun mucizelerimizi kucagimizada.alirizBen duphaston kullanmistim o da gecikme yapabiliyo 1hafta e 3yildir da olmayınca 8 gün bekledim yaptim
InşaAllah Amin canimBende 4 yıldır bekliyorum sukurler olsun mucizelerimizi kucagimizada.aliriz
Hahaha ben ne Anladim peki göbek disari.cikmis demiş ya bennnn gobek dehili sanıyorum actim baktim benimki ne alemde dieKizlar benim kiz8m bugun benim farketmedigim biseyi farketti sabah gobegimle oynuyordu anne senin gobegine ne olmus ne olmus kizim dedim gobegin iceri dogruydu simdi disari dogru olmus yoksa hamilesinde bendenmi sakliyorsun dedi beni sasirtti
Ben onuda kullanmıyorum ki instagramdan ekle diyenler ozelden adinizi yazin eklicem
Insalllaaah canimInşaAllah Amin canim