2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Sanırım yok canım geriye bir tek beklemek kalıyor. Doktordan doktora takviye konusu değişebiliyor ancak kendi adıma diyeyim 12. Haftada başlayacağız biz. D vitaminim ve b12 düşük benim. Büyük ihtimal multivitamin ile devam edeceğiz. Hamile kalmadan önce yeterli seviyeye çektiğimiz halde hop gerisin geriye inmiş maalesef.

Sağlık ocağı tsh değerine bakıyor mu?

Ben dvit b12 ve demir takviyesi alıyordum sonra dr kesti 5 haftalıkken organ gelişim döneminde içme dedi. O zaman 3. Aydan sonra ister tekrar yani ben bi kaç multivit aldım buralardada önerilen daha içmedim dr ne zaman iç derse içicem

Günaydın kızlar. Bütün diş etlerim kabarık. Sabah uyanınca özellikle hepsi kabarmış oluyor. Sizde böyle Bi problem var mı? Bide her sabah ishalim
demir eksikliğin olabilir canım Günaydın bu arada diş eti sorunları genelde demir eksikliğinden oluyor diye biliyorum .

demir eksikliğin olabilir canım Günaydın bu arada diş eti sorunları genelde demir eksikliğinden oluyor diye biliyorum .
Vitamin ve magnezyum verdi ikili test sonrasında ama zaten demir eksıklıği küçüklüğümden beri hep olan bişey. Ondandır muhtemelen

Vitamin ve magnezyum verdi ikili test sonrasında ama zaten demir eksıklıği küçüklüğümden beri hep olan bişey. Ondandır muhtemelen
Canım bende de var damardan alıyordum senede bir bu sene almadım ne olacak bilmiyom bakalım =) üşüme diş eti kanaması kabarması unutkanlık halsizlik mide barsak problemleri hepsni yaşıyorum demirim dştüğünde . Ciğer ye ciğer Ben asla yiyemedim ama dene bence .

Bende bikaç gündür yoktum anca girebikdim yeni yeni bakıyorum. Kızçem hastalandı şükür iyileşiyor şimdi . Ama kızım hasta olunca gebeliği fln unuttum Allahım yavrularımıza sağlık sıhhat versin.

Günaydın kızlar. Bütün diş etlerim kabarık. Sabah uyanınca özellikle hepsi kabarmış oluyor. Sizde böyle Bi problem var mı? Bide her sabah ishalim
Benim de diskilama aliskanliklarim degisti kabizdim bir ara ishal oldum siskinlikle beraber zencefil tozunu sicak su da eritip içtim biraz iyi geldi tavsiye ederim, usutmeyin bir kendinizi ayaklar bel onemli

Yiyebildiğim tek ciger tavuk ciğeri. Diğerleri kokuyo bide kırt kırt yapıyo

Benim de diskilama aliskanliklarim degisti kabizdim bir ara ishal oldum siskinlikle beraber zencefil tozunu sicak su da eritip içtim biraz iyi geldi tavsiye ederim, usutmeyin bir kendinizi ayaklar bel onemli
Vücudumuzdaki değişikler çok fazla gercekten yaa. Her hafta farklı. Haftaya bizi ne beklıyor neler olacak diye beklıyoruz kurbanlık kuzu gibi

Vücudumuzdaki değişikler çok fazla gercekten yaa. Her hafta farklı. Haftaya bizi ne beklıyor neler olacak diye beklıyoruz kurbanlık kuzu gibi
valla aynen öyle =) rahat geçirenlere maşallah diyorum beni yoruyor artık enerjim tükeniyor bir gün iyi bir gün kötüyüm şu 3 ayı atlatsamda rahatlasam dıye beklıyorum .

valla aynen öyle =) rahat geçirenlere maşallah diyorum beni yoruyor artık enerjim tükeniyor bir gün iyi bir gün kötüyüm şu 3 ayı atlatsamda rahatlasam dıye beklıyorum .
Valla canım benim 3 ay bitti ama bence bu halsizlik hiç bitmeyecek. Mide bulantısı falan yaşamadım hiç ama başından beri halsizliğim hep var. Cok cabuk yorulup tükeniyorum. Mide bulantısından içi dışına cıkan mahfolanlar var. Onları görünce de hadi halsizlik de olsun okadar diyorum şükrediyorum yine de.

evet halsızlık zaten rutın ama kusma cok kötü ben her aksam en az 2 kere kusuyorum ve ıcım hıcbıse almıyor hamilelerin canı bşeyler çeker ya benım canım hiçbişe çekmiyo mesela zorla yemek yiyorum .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…