merhaba kızlar bugün bebişi gördüm uzun zamandırda yazamıyorum yoğun çalıştığım içincinsiyet yorumları alabilirim elleri ayakları oynuyor çok hareketliydi hamile olduğuma inandım resmen
Eki Görüntüle 2581684
merhaba kızlar bugün bebişi gördüm uzun zamandırda yazamıyorum yoğun çalıştığım içincinsiyet yorumları alabilirim elleri ayakları oynuyor çok hareketliydi hamile olduğuma inandım resmen
Eki Görüntüle 2581684
yok be canım yaa
yani bence geçerli bahaneler
he çok azimli yani hayat amacın kilo almamak olsa tamam da
insan hayatında iş var, eş var e bir kayıp söz konusu.
Yani bazı zamanlarda insan her şeyi de düşünemiyor, çok normal.
Eki Görüntüle 2581684
Merhaba kızlar. Bugün benim de kontrolüm vardı. Her şey yolunda çok şükür. Tam 13. Haftada bugün dedi doktorum. Nifty testini yaptırmışız iyi ki yoksa daha bir süre göstermeyecekmiş bu kız bize kendisini dedi Kolları, bacakları oynuyor epey hareketli, dizlerini falan büküyor Darısı güzel haberlerle hepinize olsunOradan da diyetisyen randevum vardı o da güzel geçti kilo almamışım. Benden haberler böyle
evet 30 yaşındayım ,fil gibi hafızam vardırkova burcu olmanın zor yanları diyelim,insan bir yaşındaki bir olayı hatırlarmı yada bir eşyayı ben hatırlıyorum
evet almamak gerekiyor bunun bilincindeyim doktorumda kızıyor,ama gerçekten aç
teşekkür ederim ,ben diyet gibi yemem tek kahvaltıda biraz ucunu kaçırıyor olabilirm,öğlen meyve yiyorum akşam ekmek hiç ymm zaten tek tabağa pilav yada kuru ne varsa yanınada sulu yemek yoğurt o şekilde.aralarda süt içemem ceviz fındık öyle kuruyemiş tüketemem çünkü yiyemem çok kalorili şeyler tüketmiyorum zaten gün içinde tatlıda yemiyorum .alıyorum ama ilginç bir şekilde.bide su var kürtajdan hemen sonra astım olduğumu öğrendim eylül ayına kadar kortizonlu sprey kullandım bnce onunda çok büyük etkisi var