Masallah canim gozun aydin
Ben yorum begenmeyle kalamiyorumoyy minnnooşşşş nasıl da uzanıyor yerim.
gözün aydın
kilo almamak deyince aklıma şu geliyor,belki hatırlayan olur rejim diyet baskület yazık bu bedene şişmanlık sultanlıktır işim olmaz baskülleBu arada hala kilo almamama rağmen, saatim koluma zor giren kıvama gelmiş. Bu nasıl bir genleşmedir, burnumun ucundan bile şişiyorum arkadaş.
kilo almamak deyince aklıma şu geliyor,belki hatırlayan olur rejim diyet baskület yazık bu bedene şişmanlık sultanlıktır işim olmaz baskülleolmuşum kaç kilo saymıyorum artık,
kilo almamak deyince aklıma şu geliyor,belki hatırlayan olur rejim diyet baskület yazık bu bedene şişmanlık sultanlıktır işim olmaz baskülleolmuşum kaç kilo saymıyorum artık,
öylledir ben yanlış biliyorumdur çünkü çocuktum tam hatırlayamadımBaskül ailesiiiiiii
Canım ben onu "Rejim diyet hakgetire, yazık bu bedene" diye biliyorum ama baskület de fena değilmiş.
banadakıza benziyor dedi zorla .ama bu kesin değil dedi ama ben işaretledim kız diye değişirse değişirim kızlar pek değişmiyor erkekler değişiyoray gerçekten hatırladım gibi baskül ailesi
bence de bu arada işaretlenen cinsiyetler biraz hissiyat sanırım
benim de doktor erkek dedi ama her an her şey olabilir bence
öylledir ben yanlış biliyorumdur çünkü çocuktum tam hatırlayamadım
evet 30 yaşındayım ,fil gibi hafızam vardırYaşına baktım, bu kadarını hatırlaman bile mucize. Ben de 16 olmak üzereydim o dönemler, mısır patlatır karşısına geçerdik Baskül Ailesi başladığında. Hey gidi.
ay evet baskül ailesi harikaydı.bende çok severdim.annem mısır patlatmazdı her zaman .sağlıksızmışYaşına baktım, bu kadarını hatırlaman bile mucize. Ben de 16 olmak üzereydim o dönemler, mısır patlatır karşısına geçerdik Baskül Ailesi başladığında. Hey gidi.
Yaşına baktım, bu kadarını hatırlaman bile mucize. Ben de 16 olmak üzereydim o dönemler, mısır patlatır karşısına geçerdik Baskül Ailesi başladığında. Hey gidi.
ne güzel zamanlardı .gerçekten kendimi bu zamana ait hissetmiyorum.Yaşına baktım, bu kadarını hatırlaman bile mucize. Ben de 16 olmak üzereydim o dönemler, mısır patlatır karşısına geçerdik Baskül Ailesi başladığında. Hey gidi.
hatırlama canım .sonra o zamanları çok özlüyorsun.ahah valla ben daha da büyüğüm ben bile şarkıyı o kadar hatırlamıyorum
Hamılelıgın basındayız kac kg aldınız cok almamak gerekıyor bencekilo almamak deyince aklıma şu geliyor,belki hatırlayan olur rejim diyet baskület yazık bu bedene şişmanlık sultanlıktır işim olmaz baskülleolmuşum kaç kilo saymıyorum artık,
ben 6 kilo aldım.sigarayı bıraktım,evet almamak iyi ama sigara bağımlısı olunca bırakınca böyle oluyor malesef.halbuki aynı yiyorum,sadece yumurtayı fazla tüketiyorum,sabah kahvaltısı seviyorum.birde bünyem kiloya hep müsaitti.kızımı yanlış olmasın 84 le sanırım doğurdum.3 senede 54e kadar geriledim.ve suda var mayıs ayında zorunlu kürtajım var,kansızlığım çok oldu ve demir ilacı kullandım.3 buçuk aylık gebeliğim sonlndırıldı.ve böyle bir kısır döngü oldu.Hamılelıgın basındayız kac kg aldınız cok almamak gerekıyor bence
Kaybınız ıcın cok gecmıs olsun bende sıgarayı bıraktım ama artık dıyet gıbı yıyorum cunku cok musaıtım kıloya aç gezmemek ıcınde su ıcıyorum devamlıben 6 kilo aldım.sigarayı bıraktım,evet almamak iyi ama sigara bağımlısı olunca bırakınca böyle oluyor malesef.halbuki aynı yiyorum,sadece yumurtayı fazla tüketiyorum,sabah kahvaltısı seviyorum.birde bünyem kiloya hep müsaitti.kızımı yanlış olmasın 84 le sanırım doğurdum.3 senede 54e kadar geriledim.ve suda var mayıs ayında zorunlu kürtajım var,kansızlığım çok oldu ve demir ilacı kullandım.3 buçuk aylık gebeliğim sonlndırıldı.ve böyle bir kısır döngü oldu.
ben 6 kilo aldım.sigarayı bıraktım,evet almamak iyi ama sigara bağımlısı olunca bırakınca böyle oluyor malesef.halbuki aynı yiyorum,sadece yumurtayı fazla tüketiyorum,sabah kahvaltısı seviyorum.birde bünyem kiloya hep müsaitti.kızımı yanlış olmasın 84 le sanırım doğurdum.3 senede 54e kadar geriledim.ve suda var mayıs ayında zorunlu kürtajım var,kansızlığım çok oldu ve demir ilacı kullandım.3 buçuk aylık gebeliğim sonlndırıldı.ve böyle bir kısır döngü oldu.
evet almamak gerekiyor bunun bilincindeyim doktorumda kızıyor,ama gerçekten açHamılelıgın basındayız kac kg aldınız cok almamak gerekıyor bence
teşekkür ederim ,ben diyet gibi yemem tek kahvaltıda biraz ucunu kaçırıyor olabilirm,öğlen meyve yiyorum akşam ekmek hiç ymm zaten tek tabağa pilav yada kuru ne varsa yanınada sulu yemek yoğurt o şekilde.aralarda süt içemem ceviz fındık öyle kuruyemiş tüketemem çünkü yiyemem çok kalorili şeyler tüketmiyorum zaten gün içinde tatlıda yemiyorum .alıyorum ama ilginç bir şekilde.bide su var kürtajdan hemen sonra astım olduğumu öğrendim eylül ayına kadar kortizonlu sprey kullandım bnce onunda çok büyük etkisi varKaybınız ıcın cok gecmıs olsun bende sıgarayı bıraktım ama artık dıyet gıbı yıyorum cunku cok musaıtım kıloya aç gezmemek ıcınde su ıcıyorum devamlı
benimde öyle canım belkide bunlar bahaneler almayan almaz yemez gerekirse ben öyle değilim ama işte.he canım ondan senin kilo alışın.
hadi senin mantıklı sebeplerin var ya bennn??
ya bihterinizin 3 kilo alması
belki 4
artık takip edemiyorum
4. aya girdim 4 kilo
her ay bi kilo da sonraki aylar 2şer 3er almam umarım
benimde öyle canım belkide bunlar bahaneler almayan almaz yemez gerekirse ben öyle değilim ama işte.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?