2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Merhaba kızlar,
Bende az önce doktor kontrolünden geldim. Tabi kontrol denirse.. Normal şartlarda özelde doktorum ama kontrole 1 hafta vardı bende dedim devlet hastanesinde en azından göreyim.. Amannn.. Nerden dedim.. Doktorların ağzından tek kelam çıkmıyor. Eşleri sokmamak mı dersin, kalp atışını sesli dinlememek mi dersin. Ekranda sadece kendilerinin mi görmesi dersin, var da var.. Bütün hepsini tenzi tutuyorum ama bu işi sevmeyende bıkana yapmasın kardeşim.. Benimle birlikte giren kız 7 haftalık İş düşük tehlikesi varmış kız ağzından laf almak için nasıl cebelleşiyor.. O ise sekreteri ile muhabbette.. Yok gerçekten daha da sinirlendim çıktım geldimtek ağzından duyduğum laf 9+2 günlük müş o da benim sarıma göre tam gününde.. Bunu duymak için onca gerildim yahu

Kızlar sizlerinde kasık bel bacak ağrınız oluyor mu?

Evet canım, sabah yazmıştım. Bebeğin boyu uzadığı için rahim büyüyormuş. Normalmiş ağrı.

Eki Görüntüle 2581642
Kalp atisini duydum dunyalar benim oldu allaha sukur hersey yolunda progestan verdi doktor beni merak eden moral veren herkese cok tesekkur ederim iyi ki varsiniz ❤❤

Gözün aydın canım. Bol su içmeyi ihmal etme. Maşallah ona.

Sagol canim cok tesekkur ederim seninde canim

aynısını ben de yaşadım canım, manasız yok yere.
allahtan onlara muhtaç değiliz, gelirimiz var da.
hele düşük tehlikesi vs yaşayan için çok çok zor.
maaşımdan her ay 580 tl hastalık primi kesilirken çok üzülüyorum gerçekten.

ben artık her hafta kan veriyorum yaa
normalde 20 dakika yatan ben, artık kan verip doktora geçiyorum direk.
alışıyorsun yani

aynen artık kan tutması bile lüks yani
yok meyve suyu taşı, yok kolonya bulundur
her hafta nasıl bu ritüeli sürdürebilirsin yani.
benide tutar yani tutma değilde canım sıkılıyor içimkalkıyor yoksa canım çok tatlı değil ,nazlı bir insan değilim yani

aynen artık kan tutması bile lüks yani
yok meyve suyu taşı, yok kolonya bulundur
her hafta nasıl bu ritüeli sürdürebilirsin yani.

Neden kan alınıyor ki? Benden hiç alınmadı. Sadece ilk testler yapılırken vermiştim canım kanımı.

Bu arada hala kilo almamama rağmen, saatim koluma zor giren kıvama gelmiş. Bu nasıl bir genleşmedir, burnumun ucundan bile şişiyorum arkadaş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…