Bende yakınlarım hariç gebeliğimi söylemediğim için geç çıksında hemen herkes öğrenmesin istiyorum.
Gerçi bilemiyorum cinsiyet belli olunca da paylaşabilirim o zaman ki psikolojime de bağlı biraz.
Günaydın kızlar,
Diş fırçalarken içi dışına çıkan var mı acaba? Yoksa sorun bende miBenim minnakta diyecek ki arkadaş ne bünyeye düştük.. Yemek yok, bulantı var, var da var,
Kızlaar grip olup ilaç kullanan var mı?? Fena grip oldum iki gün de rapor aldım ama burnuma en azından bir çare arıyorum o kadar tıkalı ki uyuyamıyorum
Hiç evhamlanmayin. O biraz yapıyla alakalı diye düşünüyorum.Arkadasim ve görümcemin de ilk bebeklerinde ne kusma, ne mide bulantıları oldu.
Gebeliklerini o kadar güzel geçirdiler ki ..
Arkadaşlar merhaba hepinize
Ben 8. Haftanın sonlarındayım bel ağrım ve bulantılarım çok. Ama en kötüsüde ağzımdaki bu iğrenç tat hiçbirşeyin tadını alamıyorum herşeyin tadı aynı ve kötü. Bu tat hiç gitmiyor ağzımdan benim gibi olan varmı bir çözüm bulabildinizmi lütfen bulduysanız söyleyin
Hiç evhamlanmayin. O biraz yapıyla alakalı diye düşünüyorum.Arkadasim ve görümcemin de ilk bebeklerinde ne kusma, ne mide bulantıları oldu.
Gebeliklerini o kadar güzel geçirdiler ki ..
bende de aman aman bir belirti olmadı.
kasık ağrısı arada, sabahları ve akşamları çok üşüyünce bir öğürme geliyor o kadar
ama strese girince karnım ağrıyor ve çok stresliyim.
tek isteğim şu stresimin geçmesi, bebeğime bir şey olacak diye ödüm kopuyor