2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Benimde ilkinde öyleydi ben çok çıksın istemiyorum açıkçası hareket etmesi zor oluyor sonra
Bende yakınlarım hariç gebeliğimi söylemediğim için geç çıksında hemen herkes öğrenmesin istiyorum.
Gerçi bilemiyorum cinsiyet belli olunca da paylaşabilirim o zaman ki psikolojime de bağlı biraz.

Günaydın kızlar,
Diş fırçalarken içi dışına çıkan var mı acaba? Yoksa sorun bende miBenim minnakta diyecek ki arkadaş ne bünyeye düştük.. Yemek yok, bulantı var, var da var,
Ben ben ben varım. Diş fırçalamak ölüm gibi ama fırçalamamak ta öyle. Fırçalarken öğürmekten ölücem bigün

Kızlaar grip olup ilaç kullanan var mı?? Fena grip oldum iki gün de rapor aldım ama burnuma en azından bir çare arıyorum o kadar tıkalı ki uyuyamıyorum

İlk gebelik olunca fazla evhamlıyım sanırım
Hiç evhamlanmayin. O biraz yapıyla alakalı diye düşünüyorum.Arkadasim ve görümcemin de ilk bebeklerinde ne kusma, ne mide bulantıları oldu.
Gebeliklerini o kadar güzel geçirdiler ki ..

Darısı başınıza

Naneli sakız başka çaresini bulamadım

bende de aman aman bir belirti olmadı.
kasık ağrısı arada, sabahları ve akşamları çok üşüyünce bir öğürme geliyor o kadar
ama strese girince karnım ağrıyor ve çok stresliyim.
tek isteğim şu stresimin geçmesi, bebeğime bir şey olacak diye ödüm kopuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…