2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Günaydınnn 😊
Doğum tarihim 05.12.1994
Son adet 25.11.2019
Tahmini doğum tarihi 31.08.2020
Mersin
Başlangıç kilo 72 ama kusmalardan 70 oldum benide eklerseniz çok sevinirim 😊

Mesajı buldum şimdi. Kusura bakma gözümden kaçmış demek. Ekliyorum hemen😌

Gerçekten mi??Bak sen şunlara şimdiden bize neler yapıyorlar 😍
Hiç denemedim deneyeyim bari😂

Merak ettim cidden sonucu yaz canım. Araçtayken minicik bir çukur denk gelse bile ııh oluyorum. Kürtaj yeri sıkıntı çıkarıyor bana. Bu da şey gibi oldu sürekli yaza yaza "Ya ameliyatlı yerime gelseydi?" :halay:

Doğum tarihim 05.12.1994
Sat 25 kasım Mersin tahmini doğum tarihi 31.08.2020
kilom 69 hissettiğim cinsiyet kız 😊

Hamile hissedemiyorum 😪 ne bunalttı ne kusma ne ağrı hiç bir şeyim yok kafaya takıyorum sürekli doktora gitmek istiyorum tedirgin oluyorum. Biliyorum çok zor geçirenler var lütfen yanlış anlamayın bir tane yazı okumuştum küçük bulantılar bebeğinizin size merhaba demesidir diye nasıl bir şey diye düşünürdüm hep 🤰

Yani zaten bulantılar geçince hızla alıyorum ilkinde 68 den 61 e düşüp üstüne 22 kilo almıştım bu öyle olmaz umarim 😁
İnanılmazz 😂
Hamile hissedemiyorum 😪 ne bunalttı ne kusma ne ağrı hiç bir şeyim yok kafaya takıyorum sürekli doktora gitmek istiyorum tedirgin oluyorum. Biliyorum çok zor geçirenler var lütfen yanlış anlamayın bir tane yazı okumuştum küçük bulantılar bebeğinizin size merhaba demesidir diye nasıl bir şey diye düşünürdüm hep 🤰
Canım benim de bulantım yok. Ama bebişte bir sorun olduğunu sanmıyorum. Sen kötü düşünme bulantımız yok şükredelim.

Canım hiç öyle düşünme. Ben de 7. haftaya kadar belirtim yok diyordum. Doktora sordum, doktor en iyi gebelik, gebe olduğunu hissettirmeyen seni yormayandır demişti.
1 hafta geçmeden bulantılar başladı. Sokakta yürüyemez oldum. Çok afedersiniz yanımdan geçen adamların kokularından bile öğürüyorum. Allah'tan eşime karşı böyle bir sorun yaşamıyorum. İlk gebeliğimde eşimin kokusundan tiksinmiştim ki gül gibi kokar canımın içi.

Bence hiç üzülme tadını çıkar doktor sorun yok diyorsa bulantı ve kusmanın olmaması çok güzel çok şanslısın 😊

canım ben de aynıyım, başından beri hiçbir şeyim yoktu, son 2 haftadır bel ağrısı ve kabızlık var sadece bunlar yaanii.
ne güzelll çok şanslıyız :nazar:

E bende oleyım canım

Bebeğinin hareketini hisseden var mı?? En sabırsızlıkla beklediğim şey bi cinsiyet bi hareket :halay:

Bebeğinin hareketini hisseden var mı?? En sabırsızlıkla beklediğim şey bi cinsiyet bi hareket :halay:
Yaa evet o hareketleri ben çok merak ediyorum. Acaba nasıl bir şey diye😍
Sanırım hareket etse hissetmem o hissi bilmediğimden ayırt edemem.

Kızlar 2 yada 3. Hamileliği olanlar göbeğiniz çıktımı 2. De daha erken çıkıyor diyorlarda .erak ettim
Minikte olsa çıktı benim. Ama öyle pek belli olacak cinsten değil .
İlkindede 30. Haftada anca hamile olduğum belli olmuştu zaten😅

Onu atacaktım şimdi acemice birleştirdim djdjd
Ama farkettim ki bu şekilde resim çekince göbek yok gibi çıkıyor. Biri 7. Hafta biri 10. Hafta

Eklentiler

• A2E8080D-A368-427E-92B0-A9459A9B619D.jpeg
    A2E8080D-A368-427E-92B0-A9459A9B619D.jpeg
    87,3 KB · Görüntüleme: 54
Back