2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Bazı doktorlar vermiyorlar bebeğin için katlan diyolar haklılar ama çalışınca malasef işler öyle olmuyor benimkide bırakmayı dene dedi azaltarak birakcam inşallah folic asiti bende icmedim
Bana vermedi ilaç ve midem sürekli rahatsız benim de. Sürekli tiksinme halindeyim ama bir yandan da yiyorum. Yemesem ayrı bulanıyor, yesem ayrı bulanıyor Ofiste çok zor oluyor böyle..

Günaydın kızlar,
Diş fırçalarken içi dışına çıkan var mı acaba? Yoksa sorun bende miBenim minnakta diyecek ki arkadaş ne bünyeye düştük.. Yemek yok, bulantı var, var da var,

24 kasım son adet tarihim ben pek anlamıyorum bu ultrasondan 7 haftaya uyumlu dedi sadece ama önceki ultrason kağıdına göre hesaplandığında 7+4 filan çıkması lazımdı anlam veremedim. Bu da ilk ultrason görüntüsü 7 ocak sanırım tam 2 hafta önce

Eklentiler

• IMG-20200107-WA0004.jpg
    63,7 KB · Görüntüleme: 27
Yüzüstü yatabiliyordum bir iki güne kadar. ilkinde 16. Haftadan sonra yatamamamıştım.
Göbek biraz çıktıkça o baskı hissinden dolayı otomatik engel oluyor psikolojide, vücutta..

Günaydın kızlar,
Diş fırçalarken içi dışına çıkan var mı acaba? Yoksa sorun bende miBenim minnakta diyecek ki arkadaş ne bünyeye düştük.. Yemek yok, bulantı var, var da var,

İlginç şekilde yemeği kendim yapmıyorsam belli başlı şeyler hariç yiyebiliyorum. Ama genellikle ayva dilimleri ofiste bilgisayarımın yanında duruyor.
Bendeki sıkıntı her şeye öğürüyor olmam. O değil, insanların da midesini bulandırıyorum. 50 metre öteden oda kokusunu, kolonya kokularını alıyorum içim dışıma çıkıyor. Diş fırçalarken de keza aynı, hızlıca yapıp ağız çalkalama suyuyla gargara yapıyorum bi nebze rahatlatıyor.

Ben yüzüstü yatmaya bayılanlardanım. Ama bayadır yapamıyorum sanki bebeği sıkıştırıyormuşum gibi hissediyorum. Yoksa yatsam yatarım
Aksine şimdilerde ne kadar rahat yattın yattın ilerleyen zamanlarda rahat yatmak mümkün olmayacak doğumdan sonra 2 ay daha yüzüstü yatamadım. Sezaryenden ötürü.
Normal dahi olsa süt olacak göğüsler falan yatmak mümkün olmayacak

Bu gösterdiğin SAT'a göre otomatik hesaplanmış canım. Geç döllenmedir, kafana takma. Arası kapanır en kısa zamanda. Zihnini, kalbini bulandırma ki bebiş sağlıcakla gelsin.

Bana vermedi ilaç ve midem sürekli rahatsız benim de. Sürekli tiksinme halindeyim ama bir yandan da yiyorum. Yemesem ayrı bulanıyor, yesem ayrı bulanıyor Ofiste çok zor oluyor böyle..
Ben de çalışıyorum, çok sık olmasa da bianda bi öğürme geliyo çok utanıyorum ama şirkettekilerde alıştı artık :)

Evde ayva varsa biraz limon az tuzlayıp yeyince bulantiya iyi geliyormuş .Benim de ne oluyorsa öğleden sonra başlayıp gece 2-3 'e kadar devam ediyor.
bnm aksamları bulantı kusmam oluyor ama bu sabah cnm poğaça istedi o yaptı sanırım .

Ben yüzüstü yatmaya bayılanlardanım. Ama bayadır yapamıyorum sanki bebeği sıkıştırıyormuşum gibi hissediyorum. Yoksa yatsam yatarım

Yat bakalım bebek iki dakika sonra "Kalk kız düzgün yat" diye nefesini daraltmıyor mu bakalım.

ay yapma nolur
kısa saçı hiç sevmiyorum, çünkü uzun saç da baktın fazla geliyor topluyorsun
kısada hiç öyle bir imkan olmuyor
Hayatım boyunca hep upuzun saçlıydım sıkıldım sanırım hemen uzuyor zaten i saçım kalçalarımdayken erkek gibi kestirdim 4 yıldır uzun kullanmıyorum

Elimde değil ki rahat edemiyorum psikolojik olarak
Şimdiden sağ-sol yatmaktan sağım solum çürüdü:))
Son zamanlarda gelince az kaldı diye diye geçiririz artık

Elimde değil ki rahat edemiyorum psikolojik olarak
Şimdiden sağ-sol yatmaktan sağım solum çürüdü:))
Son zamanlarda gelince az kaldı diye diye geçiririz artık
Aboo şimdiden çürüdüysen yandın bacım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…