2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
sandalyemde sırt desteği de kullanıyorum fakat bilgisayar başında olduğum için akşama kadar daha çok ağrı yapıyor galiba.. eve gidince yemek yaparken ayakta durduğum için çok ağrıyor

Benim de, yeri geliyor o sırt desteği de ayrı rahatsız ediyor. Koltukta nasıl oturacağımı şaşırıyorum.

çok yeni ama senin sezeryanın di mi canım sanırım ağustostu🤔belki o yüzden rahat edemezsin sırt üstü de,Allah yardımcımız olsun valla gece yatış pozisyonu bulana kadar zorlanıyor insan,son aylar daha zor😅ama buluruz bi yol artık

Canım, benimki kürtaj. Evet Ağustos'tu. Gebelik testini bir gün otururken hapşırdığımda kürtaj yerinin ağrımasıyla yapma kararı almıştım. Hala hapşırık geldiğinde ayağa kalkıyorum. Bildiğin canım yanıyor. :halay:

Benim de, yeri geliyor o sırt desteği de ayrı rahatsız ediyor. Koltukta nasıl oturacağımı şaşırıyorum.

Canım, benimki kürtaj. Evet Ağustos'tu. Gebelik testini bir gün otururken hapşırdığımda kürtaj yerinin ağrımasıyla yapma kararı almıştım. Hala hapşırık geldiğinde ayağa kalkıyorum. Bildiğin canım yanıyor. :halay:

Ben de hapşırırken sıkı sıkı karnımı tutuyorum. Tutmazsam acıyor sonra🙈
Eşim alışmış artık tutmadığım zaman karnını tutsana çocuğu fırlatacaksın şimdi diyor😂

Bende depremi hissetmedim dün akşam yoldaydım sanırım ondan. Kızım sıkıldı diye Bursaya getirdim akşam onu. Bikaç gün takılsın ananemle dedem burda.

Kızlar günaydın dün doktora gittim adet tarihine göre tam 8 hafta 3 günlük olması lazımdı 7 haftaya uyumlu dedi normal mi böyle bisey ? Kalp atışı var dedi ama dinletmedi gösterdi.

Eklentiler

• 20200122_204600.jpg
    20200122_204600.jpg
    108,5 KB · Görüntüleme: 46
Kızlar günaydın dün doktora gittim adet tarihine göre tam 8 hafta 3 günlük olması lazımdı 7 haftaya uyumlu dedi normal mi böyle bisey ? Kalp atışı var dedi ama dinletmedi gösterdi.
Canım normal bence. Zaten normal olmasa doktor mutlaka söylerdi.
Zeybltaslan Zeybltaslan in de geriden geliyordu sanırım. Geçen gün gittiği kontrolde bebişi o arayı kapatmış 😍

Evet ben bilemedim işte.. bana sabah öğle akşam iç dedi ama internette herkes gece yatmadan 2 adet içmiş hangisi daha iyi olur acaba yaaa????

Gece yatmadan iç canim çünkü doktor dediki prilam 7 saat sona etki gösteriyor gece yatmadan ikitane al kotu olursan öğlen de içebilirsin dedi

Canım normal bence. Zaten normal olmasa doktor mutlaka söylerdi.
Zeybltaslan Zeybltaslan in de geriden geliyordu sanırım. Geçen gün gittiği kontrolde bebişi o arayı kapatmış 😍
Ay inşallah oyledir böyle şeylere çok takılan biriyim 🙈 Inşallah benim bebiş de kapatır arayı maşallah gördüm bi anda büyümüş minnos🙈😍

Ya benimki ilac hicbirsey vermiyor ama bisey diyemiyorum cubku bende icemiyorum Folik asidi zorla iciyorum zaten

Bazı doktorlar vermiyorlar bebeğin için katlan diyolar haklılar ama çalışınca malasef işler öyle olmuyor benimkide bırakmayı dene dedi azaltarak birakcam inşallah folic asiti bende icmedim

Ya benimki ilac hicbirsey vermiyor ama bisey diyemiyorum cubku bende icemiyorum Folik asidi zorla iciyorum zaten

Bazı doktorlar vermiyorlar bebeğin için katlan diyolar haklılar ama çalışınca malasef işler öyle olmuyor benimkide bırakmayı dene dedi azaltarak birakcam inşallah folic asiti bende icmedim

Yaa gözün Aydın 😍😍💜

Canım ilk gebeliğimde 7-8inci haftadan ortalama 15. Haftaya kadar bu bel ağrısından aşırı çektim. Hatta bel fıtığım mı var diye düşünüp ortopediye falan gitmeye karar vermiştim. Tabi artık canıma tak ettiği sıralardı, sonradan geçti. Cinsiyetle alakası var mı bilmiyorum ama oğlum oldu.
Vee şimdi yaklaşık 1 haftadır işten geliyorum, 5 dakika uzanıp dinleniyorum ve bir daha ayağa kalkamıyorum. Bel ağrısı ama nasıl sağ ayağım iptal oluyor üstüne basamıyorum. Direk kalçama bıçak saplıyorlar gibi oluyor. Doktorum normal dedi.. olacak bunlar sabret geçmezse magnezyum veririz dedi. Ancak magnezyum normal seviyelerde çıkmış (kan verdim) gerek yok geçecektir dedi. Hatta ben mi hamileyim tabi senin belin ağrıyacak diye espiriye vurdu 😂
Umarım benim gibi olmaz daha hafif atlatırsın. Son aylarda İnan bu kadar beli ağrımıyor insanın.

Saol kuzum ❤❤

Benimde 8 hafta 3 günlük ama 1 hafta geriden geliyor doktor önemli değil demişi bana 😊

Benim canım o tsh 16 olan artık 8 e düştü tabi:) 7 şubatta kontrolüm var inşallah düşmüştür iyice.. ayrıca kalp çarpıntısı yapar tiroit, ama ben daha önce de yaşadığım için alışkınım çarpmalara anormal olmadı şimdiye kadar:)

Ay evet karıştırdım.❤ iyi maşallah inşallah düzene girer bende ayın 7 sinde tekrar test vercem inşallah geçmiştir benimde 😍🤣 Bende çok sık olmasada oluyor çarpinti 😊

Kızlar hafta olarak bi çoğunuz öndesiniz gerçi ama yüz üstü yatabiliyor musunuz,ben karnımın üstüne yatamıyorum biraz durup dönüyorum,birazdan serum taktırcam su içerikli,arada taktırmam gerekiyormuş su içmediğim için🤦🏻‍♀️
Elimden geldiğince yan yatmaya çalışıyorum. Sol tarafıma zaten yatamıyorum çarpıntım oluyor arada.
Kendimizi çok kaybetmeden yarım bir şekilde yatabiliriz tam yüz üstü olamak kaydıyla :)

Maalesef hormonlar yükseldikçe o tat devam ediyor. Ben en başından beri yaşıyorum yediğim hiçbirşey bastırmıyor. Bnm ilk gebeliğimde yaklaşık 14. Haftalarda geçmişti.
şimdi de çok fena bulantı kusma yaşıyorum ama sabrediyorum az kaldı . Bebek yukarı çıkınca yani hormonlar normal bir seviyede sabitlenince geçiyor hepsi.
O günleri iple çekiyorum sağlıklı olsunda gerçi insan herşeye katlanıyor 😊 bulantı bende de çok bazen kusuyorum ama bulantı hiçbirşey yedirmiyor. Doktor ilaç verdi birkaç gündür daha iyi durumdayım. İlaç kullanmıyormusun sen

Oy maşallah kuzuya. 7+1 iken gittiğimde benimki de 6+4 ile uyumlu çıkmıştı. Doktorum endişelenmeye yer olmadığını, yuvalanmasının (döllenmesinin) geç olabileceğini, farkın 10 güne kadar normal karşılandığını belirtmişti.

Bu arada USG'nde 7+0 görünüyorsun, gebeliğin ise 6+1. Son adet tarihin neydi?

Ayyy gene geldi bulantım anam anam . Yaniyurum kızlar :)
Evde ayva varsa biraz limon az tuzlayıp yeyince bulantiya iyi geliyormuş .Benim de ne oluyorsa öğleden sonra başlayıp gece 2-3 'e kadar devam ediyor.

Back