2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
olabilir canım,benim tahlillerle beraber istedi EKG yi diğer hamileliklerimde istenmemişti

Belki ilerleyen günlerde ister, haber ederim.

Kızlar hafta olarak bi çoğunuz öndesiniz gerçi ama yüz üstü yatabiliyor musunuz,ben karnımın üstüne yatamıyorum biraz durup dönüyorum,birazdan serum taktırcam su içerikli,arada taktırmam gerekiyormuş su içmediğim için🤦🏻‍♀️

Maalesef, henüz hamileliği bilmiyorken bile sadece sağ tarafa cenin pozisyonunda yatabiliyordum. Sırt üstü yatarken bile kürtaj yerime kramp giriyordu. Şu an, gece sağ tarafta bile bacaklarımın açısını ayarlayana kadar kramp giriyor.

sandalyemde sırt desteği de kullanıyorum fakat bilgisayar başında olduğum için akşama kadar daha çok ağrı yapıyor galiba.. eve gidince yemek yaparken ayakta durduğum için çok ağrıyor

Ay insallah canim aslinda hicbir koku falanda yok evde sadece bos bosuna bulaniyor yesemde yemesemde
Ya ben inan o kadar gezmek istiyorum ki ama napim disari cikarsam gelince hemen ya kan ya kahverengi akintim oluyor o yuzden mecbur yatiyorum
Bnde uzun süre dışarda dolasiyim kahverengi akintim oluyor ağır iş yapmıyorum genelde evde yatıyorum arada kalkıyorum işte onun yanında progestan kullanıyorum oda cok iyi geliyor

Kızlar bende ara ara batma oluyor acaba rahim büyüyor diyemi bide adet sancısı gibi sancılarım var gecede dizlerimin ağrısından saat başı uyanıyorum sizde de oluyor mu 😔

Kızlar bende ara ara batma oluyor acaba rahim büyüyor diyemi bide adet sancısı gibi sancılarım var gecede dizlerimin ağrısından saat başı uyanıyorum sizde de oluyor mu 😔

canım senin haftanda gayet normal merak etme
doktor da her şey iyi diyorsa sıkıntı yapmana gerek yok
bizde de oldu

Doktora gidemedim 2 gündür var ağrılar dizlerim çok rahatsız ediyor ama adet dönemlerimde de böyle ağrırdı 😔
Ben de senin haftalarında bacak ağrısından uyuyamıyordum. Ama çok uzun sürmedi. İnşallah senin de kısa sürer.
Çok ayakta kalmamaya özen göster bakalım devam edecek mi

Ben göğüslerin durumundan dolayı yatamıyorum açıkçası, aslında yatabilsem karnımdaki şişliğe iyi geleceğini hissediyorum :)

Bir de sanırım 20. haftaya kadar yatış pozisyonumuzun hiçbir etkisi olmuyormuş, kendimizi nasıl rahat hissediyorsak öyle yatmakta serbestiz henüz :)
bende okudum farketmiyormuş bu haftalarda ama rahatsız oluyorum yatarken😫sağa sola dön dön dur sabaha kadar😂
bende kullanıyorum ama cok detaylı girip bakmıyorum forumlarına falan
bende baya aktiftim oralarda şimdi pek giremiyorum ama uygulaması çok güzel çok açıklayıcı anlatıyor her şeyi
yok kuzum indirirm ama kızımda bu ara tel malum tatil😅
orda da merkür kedisi diye biri var ondan sordum😂güzel uygulama indir dırsat bulunca😇
Ben normalde de yatamam zaten☺Ama bir arkadaşıma doktoru yüz üstü yatma demişti hamileyken hatta 12.haftadan sonra. Bilmiyorum bir zararı olur mu🤔
yaa genelde sıkıntı olmaz yazıyor ama rahim genişledikçe üstünde yatmak zor olabilir ilerleyen zamanlarda
ben de yüz üstü yatmayanlardanım.
normalde de direk yüz üstü yatardım.
şimdi korkuyorum yaa
aynen yüzüstü dışında yatamazdım önceden şimdi psikolojik mi bilmem ama rahatsız oluyor her türlü😏
Belki ilerleyen günlerde ister, haber ederim.

Maalesef, henüz hamileliği bilmiyorken bile sadece sağ tarafa cenin pozisyonunda yatabiliyordum. Sırt üstü yatarken bile kürtaj yerime kramp giriyordu. Şu an, gece sağ tarafta bile bacaklarımın açısını ayarlayana kadar kramp giriyor.
çok yeni ama senin sezeryanın di mi canım sanırım ağustostu🤔belki o yüzden rahat edemezsin sırt üstü de,Allah yardımcımız olsun valla gece yatış pozisyonu bulana kadar zorlanıyor insan,son aylar daha zor😅ama buluruz bi yol artık
sandalyemde sırt desteği de kullanıyorum fakat bilgisayar başında olduğum için akşama kadar daha çok ağrı yapıyor galiba.. eve gidince yemek yaparken ayakta durduğum için çok ağrıyor
yoruluyorsun canım iş evde yemek derken ondan ağrıyordur,sırt aynı pozisyonda kalıncada ağrıyor,benimde sabah kalkınca oluyor sonra geçiyor ya da hafifliyor
Dizlerim ağrımıyor henüz canım yoruluyor musun gün içinde çok yürüyünce falan ağrır genelde ama bazen işte sebepsizde ağrılar oluyor,o batmalarda ani hareketlerde oluyor benim onun dışında hissetmiyorum hiçbirşey

bende okudum farketmiyormuş bu haftalarda ama rahatsız oluyorum yatarken😫sağa sola dön dön dur sabaha kadar😂
bende baya aktiftim oralarda şimdi pek giremiyorum ama uygulaması çok güzel çok açıklayıcı anlatıyor her şeyi
orda da merkür kedisi diye biri var ondan sordum😂güzel uygulama indir dırsat bulunca😇
yaa genelde sıkıntı olmaz yazıyor ama rahim genişledikçe üstünde yatmak zor olabilir ilerleyen zamanlarda
aynen yüzüstü dışında yatamazdım önceden şimdi psikolojik mi bilmem ama rahatsız oluyor her türlü😏
çok yeni ama senin sezeryanın di mi canım sanırım ağustostu🤔belki o yüzden rahat edemezsin sırt üstü de,Allah yardımcımız olsun valla gece yatış pozisyonu bulana kadar zorlanıyor insan,son aylar daha zor😅ama buluruz bi yol artık
yoruluyorsun canım iş evde yemek derken ondan ağrıyordur,sırt aynı pozisyonda kalıncada ağrıyor,benimde sabah kalkınca oluyor sonra geçiyor ya da hafifliyor

Dizlerim ağrımıyor henüz canım yoruluyor musun gün içinde çok yürüyünce falan ağrır genelde ama bazen işte sebepsizde ağrılar oluyor,o batmalarda ani hareketlerde oluyor benim onun dışında hissetmiyorum hiçbirşey
2 yaşında oğlum var onun peşinden koşuyorum bütün gün bide 16 kg kadar taşımak zorunda kalıyorum çoğu zaman ağrılarım ondan mı acaba bilemedim 😔

Back