Kuzum çok geçmiş olsun eve cıktıgında günde bir bardak içmen kaydıyla zencefil kökünü kaynatıp limon bal iç beni kesti dün aksam bir kere kustum insallah böyle gider.
Aslan çocukları nasıl oluyor acaba hiç çevresinde olan var mı?
Öğretmen olduğum için bu ara hep öğrencilerimin isimlerini düşündüm kızlar.
Enes isimli çocuklar bana mı denk geldi bilemiyorum ama çok sönük karakter ve tembeller.
Yağmur isimli kızlar çok akıllı, uslu.
Defne isimliler aynı şekilde çok akıllı, uslu.
İsmin çocuğu etkilediğine inananlardanım. O yüzden bunlara baya kafayı taktım, düşünüp duruyorum dofh
sen ne diyorsun??
Ben isim etkiler mi bilmiyorum ama beni etkiliyor o isimle tanıdığım bir kişi varsa geçen bir yazı görmüştüm çocuğuma isim ararken herkesten nefret ettim diye. Gerçekten o durumdayım Tam buldum diyorum o isimle biri geliyor aklıma soğuyorum
Aslan diye hiç öğrencim olmadı ama yağmur ve defne diye öğrencilerim var ve ikiside tam aksine çok tembeller kızlarda ceylin var birkaç tane onlar çalışkan gerçekten. Erkeklerde de ardalar iyi galiba onun dışında özellikle öne çıkan bir isim gelmiyor aklıma
Ben isim etkiler mi bilmiyorum ama beni etkiliyor o isimle tanıdığım bir kişi varsa geçen bir yazı görmüştüm çocuğuma isim ararken herkesten nefret ettim diye. Gerçekten o durumdayım Tam buldum diyorum o isimle biri geliyor aklıma soğuyorum
Aslan diye hiç öğrencim olmadı ama yağmur ve defne diye öğrencilerim var ve ikiside tam aksine çok tembeller kızlarda ceylin var birkaç tane onlar çalışkan gerçekten. Erkeklerde de ardalar iyi galiba onun dışında özellikle öne çıkan bir isim gelmiyor aklıma
Kuzum çok geçmiş olsun eve cıktıgında günde bir bardak içmen kaydıyla zencefil kökünü kaynatıp limon bal iç beni kesti dün aksam bir kere kustum insallah böyle gider.
Ayhh kız ismi çok ama erkek olursa hiç bi fikrim yok cinsiyetler belli olsaydı hayırlısıyla...
Düşündüğünüz ismler fikir veriyor ama güzel oluyor kızlar
insallah faydasını görürsün allah yar ve yardımcın olsun insanın cok sinirleri bozuluyor sürekli kusunca artık soyle dedım kendıme toparla kendını kusmicam dayanıcam diye telkinler veriyorum . bende 4 kilo verdım 10 gunde . Durması lazım artık .
Ayhh kız ismi çok ama erkek olursa hiç bi fikrim yok cinsiyetler belli olsaydı hayırlısıyla...
Düşündüğünüz ismler fikir veriyor ama güzel oluyor kızlar
Yaa bence çok erken. Şöyle düşün henüz gramlar. Şuan baş popo mesafesi ölçüyorlar sadece. (Crl)
14. Haftadan sonra baş-karın-uyluk kemiği ölçüsü yapmaya başlıyor doktorlar. Onlarda bile yani o sıralar bile henüz 100-150 gram oluyorlar.
Tam anlamıyla 16dan sonra mümkün olduğunu düşünüyorum ben açıkçası.
İlk topiğimizdede bu haftalarda hissettiğini söyleyenler olmuştu 2 ayrı doktoruma sordum mümkün değil diyorlar. Bir tanesi 3 çocuk annesi.
Kızımda 17 haftalıkken hissetmiştim ilk
Şu an hamileliğin ilk anından itibaren ara sıra kasıklarda seyirme hissediyorum. Kuvvetle muhtemel büyüyen rahim etrafındaki kasları etkiliyor...
Buna katılıyorum. Birde gazın kımıldaması oluyor bağırsaklrda, onunla karıştırılabiliyor. 17 haftanın sonunda hissettim ama ilk gebelik diye yaa değildir demiştim. 18+3te minik tekme yiyince gerçekten oğlummuş diye anca anlamıştım
Damar atması , balık yüzmesi gibi hafif bişey hissetmiştim ilk ne olduğunu tam anlamadığım. Sonra güçlenince pat die tekme yemiştim. Ama ilk damar atması gbi böle değişik bişeydi.
Hıçkırmaları çok net oluyor belli aralıklarla (mesela on snde bir) hopluyor bebek anlaşılıyor bence o. Dışardan bile belli oluyor.
İnstagrama atmıştım öne çıkanlarda var ekli olan arkadaşlarım bakabilir Olmayanlarda ekleyebilir
Ay sen yazına aklıma geldi iki gün önce eşim diyorki sen gece uyurken biz bebegime konuştuk bana cevap verdi diyor nasıl oldu o diyorum ben konuştukça pıt pıt etti karnın diyor dedim gazdır o ama inanmadı garibim kafayı yemeden hissetsek baride