• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Ay yok bise yüklemiyorum butun isteklerim bebek üzerine kendime bise istemem ama bebegime her şeyi isterim valla yapsınlar zamanında oğullarına bise yapmadılar torunlarinada yapmazsalar koyarım mesafemi valla 🤣 millet her hafta foto atıyor hafta haftasına nasıl yapıyorlar sasiiryorum okdr yayamam heralde gerçi kendime gelince nasıl olurum bilmem

Bosver yapmasinlar, esinle kendin yaparsin. ^_^

Genclere yakisiyor da, ben yapmam canim. Hicbir zaman hayatimdan kesit paylasmamisimdir.

Selam kızlar, cuma günü 2li test için kan verdim, henüz sonuçları almadım ama bu 2li testteki hcg ve papp referans değerleri hakkında bilgi sahibi olan var mı aranızda? Sanki çok çok yüksek gibi geldiler bana... :KK43:
Yarın dr.u arayacağım ama içimi kemiriyor sorular..
O değerler tek başına birşey ifade etmiyor canım.
Önemli olan yüzdelik risk. Kombine riski.
O hcg için (serbest beta hcg) 50bin üstü kız-50 bin altı erkek derler. Senin kaç çıkmış görebiliyor musun?
oğlumda tutmuştu da benim🤩

Merhaba güzel anneler bayadır yazamıyorum. Mide bulantısından muzdaribim derken salgına yakalandım aşırı derecede gribim ve oğluma da bulaştırdım. 4 gündür hastayız ve ateşimiz var. Kendinize çok dikkat edin lütfen hamile çocuklu ve hasta bir anne olarak size tavsiyem dışarı çıkmak zorunda kalmadıkça çıkmayın. 1 kere dışarı çıktım yemek yedim sonra hastalandım. Aciller dolup taşıyor insan tedavi olmaya gidiyor iyice hastalanıyor. Dualarım tüm hamilelerle Rabbim hepimize sağlıklı bir hamilelik hayırlı doğum nasip etsin :KK200::anneadayı:

Merhaba güzel anneler bayadır yazamıyorum. Mide bulantısından muzdaribim derken salgına yakalandım aşırı derecede gribim ve oğluma da bulaştırdım. 4 gündür hastayız ve ateşimiz var. Kendinize çok dikkat edin lütfen hamile çocuklu ve hasta bir anne olarak size tavsiyem dışarı çıkmak zorunda kalmadıkça çıkmayın. 1 kere dışarı çıktım yemek yedim sonra hastalandım. Aciller dolup taşıyor insan tedavi olmaya gidiyor iyice hastalanıyor. Dualarım tüm hamilelerle Rabbim hepimize sağlıklı bir hamilelik hayırlı doğum nasip etsin :KK200::anneadayı:
Çok geçmiş olsun canım dikkat edin.. acil şifalar 💜

O hcg için (serbest beta hcg) 50bin üstü kız-50 bin altı erkek derler. Senin kaç çıkmış görebiliyor musun?
Canım benim oğlumda 59 du tutmamıştı yani değişiyor o bence 🤔

Canım benim değer 200 binlerde onun için de çok yüksek geldi 😓 ense kalınlığı iyi demişti ama bu değerleri görünce afalladım bir an.. Yarın arayacağım bakalım.. yazarım sonucu...

47,8 binmiş benim beta😅

Eklentiler

• 971672C9-CCC3-4FEE-93DA-3DBF0C2AADA6.jpeg
    971672C9-CCC3-4FEE-93DA-3DBF0C2AADA6.jpeg
    30,2 KB · Görüntüleme: 55
Canım benim değer 200 binlerde onun için de çok yüksek geldi 😓 ense kalınlığı iyi demişti ama bu değerleri görünce afalladım bir an.. Yarın arayacağım bakalım.. yazarım sonucu...
Sor tabi canım aklında kalmasın ama dediğim gibi tablo olması lazım risk yüzdesi asıl önemli olan onlar..
O sonuçlar çıktıysa komple sonucun çıkmıştır hem sonuçları da alırsın. Bakalım ne diyecek doktorun, dediğin gibi yazarsın canım💜

He bilmiyordum kusura bakma sende haklısın gerçi ben biraz gaddarim bu konularda galiba yada uzak olmadığı için önce düşünmüyorum 😊 neyse atlatmışsın zor süreçleri yurt dışında yasamak nasıl izlemiyormusun bu tarafları gerçi önceden nerdeydin bilmiyorum da 😂
Ben Bakudeydim canim esim is basvurusunu yurtdisina yapmisti ogluma 6aylik hamileyken kabul edildi almanyaya geldik bu yil fransadayiz ama cok ozluyorum burda hem dil konusunda anlasmamazliklar cok oluyor insani yoruyor,bide doktorlari sanki Fransanin daha sogukkanli cok sinir oluyorum bazen ama napim 🙂
Ilk hamileigim kurtajla sonlanmisti o zaman o benden daha cok uzuldu o yuzden kiyamiyorum ona,cok ozlesemde simdi iyiyim diyorum

Aynen öyle canım, hayırlısı olsun inş.. Yarın Genetik testi için kan da vereceğim... Bakalım neler yaşayacağız.. Tabi yaş da büyük etken.. Ne olursa olsun istatistiksel olarak şu an riskli gruptayım...
Insallah guzel sonuclanir canini sıkma 😘yaş kaç ki?

Geçmiş olsun sanada oğlunada ☺️

Araştırmada oğlumun doktoruna randevu çıkmıyor çıldırmak üzereyim yaa 😞
Şu kadın özel muayenehane açsaydı valla 1000 tl deseydi yine ona giderdim ama yok. Randevusu çıkmıyor çıldırıyürüümm🤣

Back