• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
İnsallah canim ya. Ayni kapiya cikiyor sonucta nasil yazdigin onemli degil. 😂 Duyurmak istemiyorsan atma bence. Bana soranlarin hep cocugu var tecrubeliler. 😂

Ben soranlara yalan söyleyemiyorum yok diyemiyorum duymadan kalmadı ki bi instagramdakiler duymamıştır 🤣🤣 25 gün ise gidemeyince ma aile öğrendi ondan ona ondan ona bilmeyen yoktur heralde ama kimse tebrik etmedi 🤣🤣🤣

Ben soranlara yalan söyleyemiyorum yok diyemiyorum duymadan kalmadı ki bi instagramdakiler duymamıştır 🤣🤣 25 gün ise gidemeyince ma aile öğrendi ondan ona ondan ona bilmeyen yoktur heralde ama kimse tebrik etmedi 🤣🤣🤣

Sorun orada iste, ben de soyleyemiyorum. Cogunda gecistirdim ama agzimdan lafi alana kadar sorgulayan da oldu. Ailemden once ogrenen arkadaslarim var. 😂 Ne kaba insanlarmis, tebrik etseler agizlarina yapisir sanki. 😏

Sorun orada iste, ben de soyleyemiyorum. Cogunda gecistirdim ama agzimdan lafi alana kadar sorgulayan da oldu. Ailemden once ogrenen arkadaslarim var. 😂 Ne kaba insanlarmis, tebrik etseler agizlarina yapisir sanki. 😏

Aynen ya bazen diyorum niye saklıyorsun bazen diyorum sakla zeynep🤣 nazardan korkuyorum galiba diyorum cinsiyetini bile saklım 🤣 çok abartıyorum galiba millet dicek görmemişin cocu olmuş kimseyle yüz yüz e gelmedim henüz o yüzden tebrik etmediler heralde 🤣 iki hafta sonra aile toplantısı var bi çoğu orda tebrik eder heralde 😣

Aynen ya bazen diyorum niye saklıyorsun bazen diyorum sakla zeynep🤣 nazardan korkuyorum galiba diyorum cinsiyetini bile saklım 🤣 çok abartıyorum galiba millet dicek görmemişin cocu olmuş kimseyle yüz yüz e gelmedim henüz o yüzden tebrik etmediler heralde 🤣 iki hafta sonra aile toplantısı var bi çoğu orda tebrik eder heralde 😣

2. Trimester’a gecmeden once soyleme niyetinde degilim. 😂 Oyle ama gormedik ki, cekip koparsak yeri. Hadi hayirlisi, senin vaktin geldi soylemek icin. Kurukuruya tebrik kabul etme bence. 🤪

Benim bulantılar geçmişti. İki hafta rahattım. Yine başladı. Kusma yok safi bulantı :KK43: nasıl bir şeydir bu ya duş almaya halim kalmadı 😭
Bana da prilam dr. Vermişti mucize gibiydi ama 1 hafta sürdü şimdi etki etmiyor.. ben yiyorum direk çıkıyo inşallah 12. Haftada biter 🤲🏻 🤲🏻 🤲🏻

Eklentiler

• 20200120_205127.jpg
    20200120_205127.jpg
    95,6 KB · Görüntüleme: 72
Kizlar nasilsiniz ?
Benim annem,dayimin esi benimle konusurken suphelenmisler hamile oldugumu ama o zaman daha 6haftalik hamileydim bana soylemediler korkularindan cunku herkese dusunmuyorum soyluyordum bide spiral vardi cikarttigimi hickimse bilmiyordu o ayda kaldigim icin annem ya hamile ya keyfi yok bisey olmus dedi ,tabi goruntulu aramada ben yurtdisinda oldugum icin
Ama anne olanlar anlaya biliyor bencede bisey soylemesekte 😍ben bu randevudan sonra arrtik insallah arkadaslarimada soylerim
Bu arada bulantim bugun geri dondu sanki ,bas agrim da var 😞

Deneyeceğim çok sağolun 🙏

Bende vestibular migren var. 1,5 sene ilac tedavisi gordum. İlaclarin dozunu azaltirken doktor tavsiye etmisti. Yaklasik 7 aydir ilac kullanmadan geciriyor. İnsallah isinize yarar.

Kizlar nasilsiniz ?
Benim annem,dayimin esi benimle konusurken suphelenmisler hamile oldugumu ama o zaman daha 6haftalik hamileydim bana soylemediler korkularindan cunku herkese dusunmuyorum soyluyordum bide spiral vardi cikarttigimi hickimse bilmiyordu o ayda kaldigim icin annem ya hamile ya keyfi yok bisey olmus dedi ,tabi goruntulu aramada ben yurtdisinda oldugum icin
Ama anne olanlar anlaya biliyor bencede bisey soylemesekte 😍ben bu randevudan sonra arrtik insallah arkadaslarimada soylerim
Bu arada bulantim bugun geri dondu sanki ,bas agrim da var 😞

Anne olan kesinlikle anliyor. Bizim de anlayacagimiz gunler gelecek insallah. 😂

2. Trimester’a gecmeden once soyleme niyetinde degilim. 😂 Oyle ama gormedik ki, cekip koparsak yeri. Hadi hayirlisi, senin vaktin geldi soylemek icin. Kurukuruya tebrik kabul etme bence. 🤪

Aynen caraamba gunu bebegimi goreyim daha saklamam ama annem anamı ağlatır tembihliyordu 5 ay olana kadar int yayma diye kadın daha ke di tarafına söylemedi 😅 onu söyleyemem 🤣🤣 kayinpederime bi konu yüzünden kızmıştım altın eksik isterim demistim oda daha iyisini yaparız demişti biraz büyüsün istekleirmi anca onlara söylerim çok isteğim var ama hangisini yaparlar bilmem 😂

Back