• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
benim gibi aksama kadar güllük gülistanlık aksam kusmaya baslayan varmı ya 🤮 ciğerlerim ağzımdan cıkcak diye korkuyorum
Bende ilkinde sürekli akşamları bulantı yaşıyordum. Sabah herşeyi yiyebiliyordum ama akşam ııh 🤦🏻‍♀️ Su dahi içemiyordum.
Ama benim gerçi öyle kusmam falan olmamıştı ama yiyip içemiyordum midem halay çekiyordu sanki.

Canım benim muhtemel benimde test risk grubunda çıkacaktır. Benimde yaşım 35 yaş riski kesin çıkacaktır ama doktor nasıl yönlendirme yapacak onu bilmiyorum. Birde genetik kan testi çok pahalı bildiğim. Ne kadara yapıyorlar sana?

Bende ilkinde sürekli akşamları bulantı yaşıyordum. Sabah herşeyi yiyebiliyordum ama akşam ııh 🤦🏻‍♀️ Su dahi içemiyordum.
Ama benim gerçi öyle kusmam falan olmamıştı ama yiyip içemiyordum midem halay çekiyordu sanki.
muhtemelen yarından sonra bende yemicem aksamları hiçbişe 😞

benim gibi aksama kadar güllük gülistanlık aksam kusmaya baslayan varmı ya 🤮 ciğerlerim ağzımdan cıkcak diye korkuyorum
Ay valla benimkinin saati belli olmuyor 2-3 gündür kusmam yoktu şimdi kustum 🙈çok kötü ama bebişler sağlıklı olsun yeterki

Yiyebiliyorsan ye bilerek yememezlik yapma canım. Hafif şeyler tüket sebze/yoğurt ya da çorba gibi. Havuç kemir salatalık kemir ☺
yok kuzu aksama kadar yedıklerımde bosa gidiyo aksam yemegınde meyve yicem artık aksam 4 te yedıgım iki kaşık makarnayı midem saat 8 e kdr eritmemiş ya . şu an 3. seansımıda tamamladım ağzımdan kezzap çıkmış gibi yemek borum falan erimiş hissi var uyumaya çalısıcam insallah :(

yok kuzu aksama kadar yedıklerımde bosa gidiyo aksam yemegınde meyve yicem artık aksam 4 te yedıgım iki kaşık makarnayı midem saat 8 e kdr eritmemiş ya . şu an 3. seansımıda tamamladım ağzımdan kezzap çıkmış gibi yemek borum falan erimiş hissi var uyumaya çalısıcam insallah :KK43:
Tüh ya. 😔
Uyu canım uyu uyuyabiliyorsan. Az dinlensin vücudun..
Kusmak ne kadar rahatlatsa da çok kötü ya hele sürekli olunca 😔

Uzun zamandır yazmıyordum bende de son durum şöyle 8+3 olduk çok şükür 30unda usg baktırıcam 7de mide bulantılarım bitti ama deli gibi uyuyorum:21:Eşim yata yata büyütüyorsun diyor hemşireyim hastanede çalışıyorum çok zorlanıyorum nöbetlerde evi uyumak amaçlı kullanıyorum temizlik hak getire:KK43: ben kimseye söylemedim iş arkadaşlarım kadın doğumda çalıştığım için öğrendiler ailem bile bilmiyor 12yi görmeden de söylemicem:KK49:

Ben Bakudeydim canim esim is basvurusunu yurtdisina yapmisti ogluma 6aylik hamileyken kabul edildi almanyaya geldik bu yil fransadayiz ama cok ozluyorum burda hem dil konusunda anlasmamazliklar cok oluyor insani yoruyor,bide doktorlari sanki Fransanin daha sogukkanli cok sinir oluyorum bazen ama napim 🙂
Ilk hamileigim kurtajla sonlanmisti o zaman o benden daha cok uzuldu o yuzden kiyamiyorum ona,cok ozlesemde simdi iyiyim diyorum

Allah yardımcin olsun zor valla 😊

Back