Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende ilkinde sürekli akşamları bulantı yaşıyordum. Sabah herşeyi yiyebiliyordum ama akşam ııhbenim gibi aksama kadar güllük gülistanlık aksam kusmaya baslayan varmı yaciğerlerim ağzımdan cıkcak diye korkuyorum
Canım benim muhtemel benimde test risk grubunda çıkacaktır. Benimde yaşım 35 yaş riski kesin çıkacaktır ama doktor nasıl yönlendirme yapacak onu bilmiyorum. Birde genetik kan testi çok pahalı bildiğim. Ne kadara yapıyorlar sana?
muhtemelen yarından sonra bende yemicem aksamları hiçbişeBende ilkinde sürekli akşamları bulantı yaşıyordum. Sabah herşeyi yiyebiliyordum ama akşam ııhSu dahi içemiyordum.
Ama benim gerçi öyle kusmam falan olmamıştı ama yiyip içemiyordum midem halay çekiyordu sanki.
Ay valla benimkinin saati belli olmuyor 2-3 gündür kusmam yoktu şimdi kustumbenim gibi aksama kadar güllük gülistanlık aksam kusmaya baslayan varmı yaciğerlerim ağzımdan cıkcak diye korkuyorum
Canım 40-45te doğuranlar var turp gibi sağlıklı bebeler bence boşuna canını sıkıyorsun ,iyi düşün iyi olsun
Yiyebiliyorsan ye bilerek yememezlik yapma canım. Hafif şeyler tüket sebze/yoğurt ya da çorba gibi. Havuç kemir salatalık kemirmuhtemelen yarından sonra bende yemicem aksamları hiçbişe![]()
yok kuzu aksama kadar yedıklerımde bosa gidiyo aksam yemegınde meyve yicem artık aksam 4 te yedıgım iki kaşık makarnayı midem saat 8 e kdr eritmemiş ya . şu an 3. seansımıda tamamladım ağzımdan kezzap çıkmış gibi yemek borum falan erimiş hissi var uyumaya çalısıcam insallahYiyebiliyorsan ye bilerek yememezlik yapma canım. Hafif şeyler tüket sebze/yoğurt ya da çorba gibi. Havuç kemir salatalık kemir ☺
Tüh ya.yok kuzu aksama kadar yedıklerımde bosa gidiyo aksam yemegınde meyve yicem artık aksam 4 te yedıgım iki kaşık makarnayı midem saat 8 e kdr eritmemiş ya . şu an 3. seansımıda tamamladım ağzımdan kezzap çıkmış gibi yemek borum falan erimiş hissi var uyumaya çalısıcam insallah![]()
Bosver yapmasinlar, esinle kendin yaparsin. ^_^
Genclere yakisiyor da, ben yapmam canim. Hicbir zaman hayatimdan kesit paylasmamisimdir.
Ben Bakudeydim canim esim is basvurusunu yurtdisina yapmisti ogluma 6aylik hamileyken kabul edildi almanyaya geldik bu yil fransadayiz ama cok ozluyorum burda hem dil konusunda anlasmamazliklar cok oluyor insani yoruyor,bide doktorlari sanki Fransanin daha sogukkanli cok sinir oluyorum bazen ama napim
Ilk hamileigim kurtajla sonlanmisti o zaman o benden daha cok uzuldu o yuzden kiyamiyorum ona,cok ozlesemde simdi iyiyim diyorum
Kendini niye kalıba sokuyorsun yahu yaşı yok bence ❤
Gunaydın kuzusum:)Günaydın annişkolar
Bulantısız ve kusmasız gün diliyorumBakalım bu gün neler yaşayacağız![]()
![]()
çok çok AminnnnnnnnnnnnBulantısız ve kusmasız gün diliyorum![]()