- 30 Aralık 2019
- 508
- 507
- 18
- 34
Aminnnnnnnn inşallahhhGünaydın güzel annelerenerji dolu bir gün diliyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aminnnnnnnn inşallahhhGünaydın güzel annelerenerji dolu bir gün diliyorum
afiyet olsun insallah ben ve gibilerde bi gün normale döner ya :) Maşallah maşallah.Uzun bir zamandan sonra güzellll bir kahvaltı yapacağım bugün
Ardından alışveriş![]()
![]()
Günaydın annişkolar
Gunaydın kuzusum:)
Günaydın taze anneler![]()
Günaydın annişlerrrrGünaydın güzel annelerenerji dolu bir gün diliyorum
Günaydın annişlerrrrtatil sebebiyle bende pek giremiyorum bu sıralar,bulantım bi var bi yok ama bazı şeyleri kesinlikle yiyemiyorum sizinde tiksindiğiniz şeyler var mı,mesela su,ceviz,sütürünleri bunlar çok kötü oldu ya
![]()
Bende de bıkkınlık var ama bebişim için zorla yiyomGünaydın annişlerrrrtatil sebebiyle bende pek giremiyorum bu sıralar,bulantım bi var bi yok ama bazı şeyleri kesinlikle yiyemiyorum sizinde tiksindiğiniz şeyler var mı,mesela su,ceviz,sütürünleri bunlar çok kötü oldu ya
![]()
balık benimde içimden gelmiyor bende omega3alıyorum ama doktor gerek yok şimdilik dedi sadece folic us plus iç dedibalıktan tiksindim
yine de her hafta 1 kez yiyorum.
haftalık 400 gram yesen yetermiş
umarım yetiyordur.
doktor yine de balık yağı verdi gerçi, ligone omega-3 softgel ve osteocare verdi
bir de en sevdiğim olan çay ve kahvedir kokusuna dahi tahammülüm yok şu an,sadece sevdiğim şeyleri yiyorum kendimi zorlayamıyorum yoksa kusmak çok zor yaBende de bıkkınlık var ama bebişim için zorla yiyom
bir de en sevdiğim olan çay ve kahvedir kokusuna dahi tahammülüm yok şu an,sadece sevdiğim şeyleri yiyorum kendimi zorlayamıyorum yoksa kusmak çok zor ya
2700 dediler ama dr.un özel indirimiyle 2100 oldu canım.. Bakalım 10 güne çıkıyormuş sonuç.. İnş güzel şeyler duyarızCanım benim muhtemel benimde test risk grubunda çıkacaktır. Benimde yaşım 35 yaş riski kesin çıkacaktır ama doktor nasıl yönlendirme yapacak onu bilmiyorum. Birde genetik kan testi çok pahalı bildiğim. Ne kadara yapıyorlar sana?
Bende öyle avunuyorum ama çaysız canım sıkılıyor sankiay çay kahve ben de içemiyorum
artık bugün bir bardak kahve içtim sütlü o da
uykum da var. ilk bi iki lokması iyi geliyor sonra bulantı yapıyor içemiyorum.
ama bu iyi bir tiksinti en azından.
Benimde yaş 33 kararsızım bu test için güzel indirim almışsınız valla,inşallah güzel sonuçlar alırsınız2700 dediler ama dr.un özel indirimiyle 2100 oldu canım.. Bakalım 10 güne çıkıyormuş sonuç.. İnş güzel şeyler duyarız![]()
2700 dediler ama dr.un özel indirimiyle 2100 oldu canım.. Bakalım 10 güne çıkıyormuş sonuç.. İnş güzel şeyler duyarız![]()
Çay benim hala vazgeçilmezimbalık benimde içimden gelmiyor bende omega3alıyorum ama doktor gerek yok şimdilik dedi sadece folic us plus iç dedi
bir de en sevdiğim olan çay ve kahvedir kokusuna dahi tahammülüm yok şu an,sadece sevdiğim şeyleri yiyorum kendimi zorlayamıyorum yoksa kusmak çok zor ya
Bende öyle avunuyorum ama çaysız canım sıkılıyor sanki![]()
Bunu cok dusunme genelde hıcbır sey cıkmıyorben de ikili test yaptırdım
allah göstermesin eğer sonuç kötü çıkarsa bu testi yaptırıcam.
test test yani belirtilerden değil ama teste gidip sonucunu bekleme stresinden işime odaklanamıyorum, hatta hayata odaklanamıyorum.
PeynirGünaydın annişlerrrrtatil sebebiyle bende pek giremiyorum bu sıralar,bulantım bi var bi yok ama bazı şeyleri kesinlikle yiyemiyorum sizinde tiksindiğiniz şeyler var mı,mesela su,ceviz,sütürünleri bunlar çok kötü oldu ya
![]()
Yumurta et peynir kokuları midemi alt üst ediyor. Balık yiyemiyorum. Omega 3 de almıyorum. Sadece folik asit içiyorum. Ne olacak bilmiyorum.Günaydın annişlerrrrtatil sebebiyle bende pek giremiyorum bu sıralar,bulantım bi var bi yok ama bazı şeyleri kesinlikle yiyemiyorum sizinde tiksindiğiniz şeyler var mı,mesela su,ceviz,sütürünleri bunlar çok kötü oldu ya
![]()
bende aynı durumdayım ben 8 haftalık hamileyim ilk başlarda vardı bulantım şimdi bir iki dk içinde geçiyor her hamilelik aynı olmuyor demekki benim kontrolüme 10 gün var etraftan duyduğumuz şeyler de iyice kafamızı karıştırıyor yetmiyor bide biz okuyup iyice karıştırıyoruzGünaydın kızlar, önceliklle iyki varsınız sizleri okumak, yazışmak bana çok iyi geliyor. Bizde 9+5 olduk bugün formu okuyorum da herkes mide bulantısı ve kusmadan şikayetçi, umarım en kısa sürede geçer. Benim durumum sizlerden farklı sadece sabah kalktığımda oluyor o da çıkarmıyorum sadece böğüyorum birkaç dakika sürüyor sonra geçiyor, benim bide göğüslerim çok sızlıyor, onun dışında bi belirtim yok. Cumartesi kontrolüm var, umarım herşey yolundadır.