2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Benimde kanamam oldu ama iğne vurmadılar önce doktor kandan bakıyor indirekt coombs testi yapıyor gerekli görürse yapılıyormuş banada dün yapıldı pazartesi sonucu alıcam
Evet biliyorum önce o testi yaptiracam sonra iğne

Selam guzellikler nasilsiniz?bebisler insallah iyidir
Benim bulantilar bi nebze azaldi cok sukur ,22si doktor randevum var en son 9+4te gormustum bebegimi insallah hersey yolundadir

Aynen canim kötü düşünmüyorum zaten. Nasilsa 72 saatlik bi süreç var pazartesi gider hallederim. Progestan var onu alcam akşam. Azcik iş yapmaya gelmiyo bunyem, yoruluyom. Doktorum dinlenerek gecirmemi istemisti zaten. Ama islerini yapacak kimse yok mecburiyet de bundan sonra sanirim temizlik icin eleman tutacaz ben de yatarak geçirecem bu sureci

Devlettz de oyle 350-400tl imiş. Uyusmazlik ignesi değildir o çünkü ben devlete gittim ilac cok pahali oldugu icin devlet karsilasin diye bi dolu evrak imzaladim ve sayica az geliyo. O gun istediler tekrar benden sonra 1 kutu kalmisti

Benim bebiş 13. Haftasi icinde bi hafta önden gelişimi ama ben hala ayniyim o yorgunluk bitmiyo
Peki yorgunluğu eledik şu ağızdaki tatsızlık bitiyormu?? Ne olur bitiyor detabi sende oldumu bilmiyorum sürekli acı bir ağız yemekten tat almama

Devlettz de oyle 350-400tl imiş. Uyusmazlik ignesi değildir o çünkü ben devlete gittim ilac cok pahali oldugu icin devlet karsilasin diye bi dolu evrak imzaladim ve sayica az geliyo. O gun istediler tekrar benden sonra 1 kutu kalmisti
Uyuşmazlık iğnesi olduğundan %1000 eminim canım istersen geçmiş whatsapp konuşmalarımızın görüntüsünü atabilirim. 3 tl vermiş sadece ecza deposundan almış.
Kan uyuşmazlığı iğnesi.

Evet biliyorum önce o testi yaptiracam sonra iğne
Bana doktor kanaman olursa saat kaç olursa olsun nerde olursan ol ilk iş acile gidip uyuşmazlık olduğunu söyle iğne yaptır dedi. O yüzden bilemedim gidebileceğin hiçbir yer yok mu bugün?

Ağrılar hiç çekilmiyor. Genelde susuzluktan derler ama senin o da değilmiş. Uykusuzluk falan olabilir mi acaba?
Bilmiyorum ki arada geliyor kendi kendine geçiyor sonra
Ama gelince de geliyor yani.. baya ağrıyor.
Selam guzellikler nasilsiniz?♥bebisler insallah iyidir
Benim bulantilar bi nebze azaldi cok sukur ,22si doktor randevum var en son 9+4te gormustum bebegimi insallah hersey yolundadir
İnşallah canım Az kalmış
benimde 21inde kontrolüm var.

Bilmiyorum ki arada geliyor kendi kendine geçiyor sonra
Ama gelince de geliyor yani.. baya ağrıyor.

İnşallah canım Az kalmış
benimde 21inde kontrolüm var.

Canım hemen şu yazımızın altında çıkan hamilelik günlüğünde yazanı oku

Bundan 1-2 ay önce kadar hamile bir tanıdığımız evde yalnızdı. Gece kanaması başlamış diye acile birlikte gitmiştik. Uyuşmazlık iğnesi yaptılar. Hiç öyle bi dolu evrak imzalamamıştı. :/ Hemde ücretsizdi.

Devlet bir sorun yokken direk iğneyi karşılamıyor o doğru.Kanama ile vs gidilirse hemen yapıyorlar ve SGK karşılıyor üstelik evrakla uğraşılmıyor.
Ancak hiç bir kanama vs gibi risk durumu gibi bir şey yokken (misal) kapıdan girip ben iğne olmak istiyorum denirse tabi prosedürler yerine getiriliyor.
Ama bu konuda arkadaşım bana ve çevresinde ki herkese tembihlemişti.
Özelde boşuna para vermesinler, daha çok para alabilmek için iğnenin yapılacağı günü yatış gösteriyorlar çok kurnazlar vs diye.
Ecza deposuna mutlaka sorsunlar demişti.
Eşimle bende negatif kan grubundan olduğumuz için uyuşmazlık yok, yani bilgim bu kadar bu konuda. Çok detaylı araştırmadım.

Yatış gösteriyor deyince aklıma geldi. Bizim tanıdığa devlette iğneyi vurup yatış gösterdiler. Ama biz çıktık.

Sürekli atıştırmaktan kilo aldım diye düşünürken hala aynı kilodaymışım. Dün tartıldım Hedefim ilk 3 ay kilo almamak sonra gerisi bir şekilde geliyor zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…