- 15 Aralık 2019
- 532
- 1.110
Balık yağını kışın kullanıyorduk ama düzenli sayılamaz, balık yemedigimiz günler vermeye çalışıyordum. Doktorumuz beyin gelişimi için çok onemsiyordu ama bazen icmeyince icmiyor. Şişenin yarışı duruyor. Bizimkinde de iştahsızlık var ama kilosu boyu yerinde. 12.ay kontrolünde demir düşük çıktığı için bir süre düzenli kullandı demiri. Bende de hep düşük çıkar.Çok teşekkür ediyorum.
Bugün doktora gittik yeniden. Tüm işlemleri yeniden yaptırdık kan alındı değerlerine bakıldı.
Anestezi doktoru kilosu çok düşük yemesi nasıl diye sordu. Kan değerleri de düşük çıktı. Ameliyat için sorun teşkil etmez ancak siz iştah açıcı takviye ürünler kullanın isterseniz dedi.
Bizde özel doktoruna gidelim dedik. Randevusu dolu olduğu için görünemedik.
Aile hekimine gidelim dedik. Aynı zamanda aile dostumuz. Kan değerlerini gösterelim önerisini alalım dedik. Balık yağına başlayabilirsiniz aynı zamanda Demir vitamini ve d vitaminini almaya devam edin dedi. Pekmezi her sabah vermeye çalışın kaşık ile yemiyorsa damlalık ile verin dedi. Öyle deneyeceğim bakalım.
Balık yağı nutrigen aldık ancak günlük ne kadar kullanacağımızı sormayı unuttum. Kullanan varmı balık yağı yada farklı takviye vitaminleri.
Üzerinde 3 4 yaş diyor ama sidefer ve Acd3 vitamininde de aynı yazıyor. Onları kilo başına 1 damla veriyordum.
Bu arada yeniden gün aldık Haziranın 22sinde sünnet olacağız yine bir aksilik çıkmazsa.
D vitaminini de Mayıs ortası gibi bıraktık, hem tatilde bolca güneşlendi, depo biraz dolmuştur diye hem de öğlen 20dk çıkarmaya çalışıyorum. Tam güneşlenme zamanları ama eksiklik varsa önce yükseltmek gerekiyordur. Dvitamini fis fiş şeklinde kolaydı, keşke demiri falan da öyle yapsalarmis yaa