Cok fazla dusup cok fazla yara bere... Dudagi patladi bugün de. Bulaşık makinesine degdi. Kafayi her gun bes kere vuruyor zaten.
Bir de ben yaninda yokken cocuguma nasil davraniyorlar düşüncesi aklimdan cik ya. Babaanne dede icin bile sevdiklerini bildigim halde böyleyse okula nasil gondericem diyorum.
Ve son olarak kv cok düşündürüyor beni. Cocuk gitmek istiyor kucağında sıkıştırıyor surekli bacaginda otursun istiyor ayaktaysa inmek istiyor izin vermiyorkac kere dedim bak sikarsan hic gelmek istemez diye. Gece uyandi baya agladi cumartesi gece onlardaydik ver bana ben uyuturum dedi 3 saat ayakta kalmislar. Bilerek oynatmadiysa ben de bisi bilmiyorum. Son raddesine kadar zorluyor ve kayinbaba bey hazretleri de sürekli buna imkan olusturmaya çalışıyor. Annen sevsin annen görsün annen yedirsin... Tahminim o ki gelin torun sevdirmez gelin kötü olur olayı yine. Taş kafali bir kalip oluşturmuş her konua önüme çıkıyor hayret bi sey. Insan kendi kendine nasil zulmederi izliyorum resmen bolum 98.yillarca kendilerine bunh yapmislar simdi de 20 senedir hasret de kavusmus muamelesi yapıyor cocuguma. Sen sabir ver ya... Bir benimkiler mi tipi tip herkeste mj oyle bilmiyorum valla. Gecen instada av ergun kazanir kaynana konusunu acmis altindaki yorumlar tuy urpertti zaten