Kızlar yardım! Uyumuyor.
Sabah erken uyanıyor ışıktan rahatsiz oluyor diye 7 gibi kendi yanima alıyordum 9a 9 bucuga kadar uyuyordu. Iki uc haftadır Aşırı aşırı sık uyanmayla başladı önce. Ara ara gece yanima alip sonra götürdüğüm oldu.
Eşim kolunu bebekken yüzüne dayadigi icin korkmus ve bi daha yanima almamıştım. Sonrasinda da sese cok duyarli diye yandaki odaya aldim. Gel gör ki 1 yaşından sonra yanima alacağım varmis ama ben cok deli yatan surekli pozisyon degistiren biri olarak asla uyuyamiyorum ve bebekle nasil uyunur bilmiyorum da.
Dahasi ben yaninda yokken uyumuyor. 9 da yatti gece. 10 bucuga kadar meme ayak, ayak meme. Yani öyle bir döngü ki kallmaya çalışıyorum isim var. Hadi onu gec kalkmasam da durmuyor kendj yatağında. Dayak yemiş gibi yoruluyorum. Gunduz uyuyor bir bucuk bazen iki bucuk saat kendi yatağında.
Ama gece onunla 12 saat yatakta kalamam ki
On bucukta pes ettim tuvalete bile gidemedim asla kalkamiyorum yanindan. Uyanirsan uyan yavrum dedim yani. Hobaaaaa 2 bucuga kadar uyumadi sokakta gezdik arabayı indirip bu kez de. Pelperisan felaketulrezalet bir hal ve yorgunluk.
Gece emmesini kessem diyorum alakasiz gibi geliyor. Benim yatagimda güven duyuyor. Dahası ben yaninda olcam bak bak bak
Son 1, 1 bucuk aydır da asla kimseye gitmiyor. O sosyal cocuk gitti. Baba anne babaanne dede ve hala dışında kimseye yaklasmiyor bile. Onlardayken de beni görmek istiyor surekli goz temasi istiyor. Odadan ben veya babasi çıkarken arkasina atese düşmüş gibi ağlıyor. Evde ikimiz yalnizken bile beni görmediğinde ciyak ciyak.. Zaten kovalıyor hep her odada. Nasil bir güvensizlik yasadi anlamadim ki.
Asil merak ettiğim bu yaşadığı hassasiyet ile gece uyumamasi bağlantılı mi... Yoksa sadece ebeveyn yatağı mi istiyor. Görüş destek bekliyorum canimlar napcam ben cok yorgunum