• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Hanımlar 1 kilo vermişim, ama pantolonumun beli sıktığı için dün akşam bir pantolon aldım. İyi de etmişim. Benim gibi üşüyen tipler için iyiymiş, normalde de giyerim. şu an göğüs altıma kadar çıkıyor, sıcacık. :KK45:

Bir de ergenliğimde dahi sivilcesizdim. Dün gece yüzümü sivilce basmış. Normal zamanda kullandığım kremleri de kullanmıyorum. Yüz için cilt bakımını nasıl yapmalıyız acaba? Vücut için doğal yağlar ile kurtarıyorum da...

Hanımlar 1 kilo vermişim, ama pantolonumun beli sıktığı için dün akşam bir pantolon aldım. İyi de etmişim. Benim gibi üşüyen tipler için iyiymiş, normalde de giyerim. şu an göğüs altıma kadar çıkıyor, sıcacık. :KK45:
cnm nerden aldın nası bısı bende cok usuyrum

Güle güle giy inşallah. Sağlık ocağına çıktım ama dondum resmen eve gelene kadar 😊

Güle güle giy inşallah. Sağlık ocağına çıktım ama dondum resmen eve gelene kadar 😊

Teşekkür ederim. Sonuçlar ne zaman? Ben de ofise geldim, sular seller gibi yağmur var burada. Arabadan inip ofise girene kadar şemsiye açmazsan çamaşırlarına kadar ıslanırsın o derece.

Selam arkadaşlar, 9 hafta bitti, bugün göğüslerde yumuşama olduğunu ve ağrının kalmadığını hissettim.. Tedirgin olmam gerekiyor mu acaba? Bu konuda herhangi bir bilgisi olan var mı? Dr. kontrolüm çarşamba günü daha... :işsiz:

Teşekkür ederim. Sonuçlar ne zaman? Ben de ofise geldim, sular seller gibi yağmur var burada. Arabadan inip ofise girene kadar şemsiye açmazsan çamaşırlarına kadar ıslanırsın o derece.
Aldım canım cuma günü vermiştim kan. Beta hcg 6277 çıktı 6+5 de verdiğim kan ile. Normalde 24 aralıkta 764.64 tü. Ama doktor iyi dedi ebe de öyle gebelik kaydını oluşturdu

Selam arkadaşlar, 9 hafta bitti, bugün göğüslerde yumuşama olduğunu ve ağrının kalmadığını hissettim.. Tedirgin olmam gerekiyor mu acaba? Bu konuda herhangi bir bilgisi olan var mı? Dr. kontrolüm çarşamba günü daha... :işsiz:
Normal canım vücut alışıyor hamileliği. Benimde yumuşama ve rahatlama oldu ama bazen yine de acısı artıyor

Aynı yumusama bendede var xanım dokununca sadece uçlar acıyor 7.haftadayım

yok tedirgin olmana gerek yok.her ayda farklı zamanlarda farklı belirtiler olur bazen hepsi kesilir hiç kalmaz bu normaldir canım

Aldım canım cuma günü vermiştim kan. Beta hcg 6277 çıktı 6+5 de verdiğim kan ile. Normalde 24 aralıkta 764.64 tü. Ama doktor iyi dedi ebe de öyle gebelik kaydını oluşturdu

Hayırlı olsun. Sağlıcakla kucağına al. ^_^

Çocukla nasıl geçer hamilelik düşünemiyorum. Masada kalan su bardağını mutfağa götürmeye bile üşeniyorum.
Siz birde çocuk bakıyorsunuz. Helal olsun👍🏼😍
sağol canım kızım 9 yasında küçük anne daha haberi yok söylemedik.bana küçük çocuk gibi pek eziyeti olmuyor.biraz inattır.ama her işini kendi görebilir 3. sınıfa gidiyor ablası .napalım cnm evlat olunca kıyamıyorsun sabah karanlıkta okul yolluna düşüyoruz.

Hayırlı olsun. Sağlıcakla kucağına al. ^_^

Amin cümlemiz inşallah ♥️
Çocukla nasıl geçer hamilelik düşünemiyorum. Masada kalan su bardağını mutfağa götürmeye bile üşeniyorum.

Hani bir söz var ya iş başa gelince don başa geçermiş. Acaba doğru mu yazdım kafam karıştı 🙈 sabah büyük olan gitti. Öğlen ortancam ve küçüğümü bırakacağım. Bütün ev yükü bende yemek temizlik çamaşır ütü. Valla halim yoktu cuma gününden beri eve süpürge deymedi. Olduğu kadar olmadığı kader modunda 😊 bana gelecek olan güler yüzüme tatlı dilime gelsin evimin temizliğine gelirse sınıfta kaldım çünkü 🙈🙈🙈🙈

bende üşeniyorum evimi bile temizlemeyi uc bucak bıraktım canım.olduğu kadar.ama evlat olunca kıyamıyor insan işte

sağol canım kızım 9 yasında küçük anne daha haberi yok söylemedik.bana küçük çocuk gibi pek eziyeti olmuyor.biraz inattır.ama her işini kendi görebilir 3. sınıfa gidiyor ablası .napalım cnm evlat olunca kıyamıyorsun sabah karanlıkta okul yolluna düşüyoruz.
Kızlarımız aynı yaşta benim ki de 4. Sınıfa gidiyor. Bu hafta sınav haftası hep. Okul yakın bize Allahtan kızım Allah razı olsun kendi işini kendi yapar hep 😊 valla benim ağzımda bakla ıslanmıyor. En küçük olan bile biliyor. Bana anne sen şişko olacaksın çirkin olacaksın diyor 😊

Kızlarımız aynı yaşta benim ki de 4. Sınıfa gidiyor. Bu hafta sınav haftası hep. Okul yakın bize Allahtan kızım Allah razı olsun kendi işini kendi yapar hep 😊 valla benim ağzımda bakla ıslanmıyor. En küçük olan bile biliyor. Bana anne sen şişko olacaksın çirkin olacaksın diyor 😊
banada okul yakındı ama okulu değiştirdim 10 dakka mesafede canım.kızlar demek yardımcı herkesin.canım benim bir kürtajım var o yüzden söylemekte acele etmiyorum

Back