2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
rica ederim canım seni regalin geçeli kaç gün oldu ve bata değerini öğrenebilirmiyim
Salı akşamı baktırdığımda 355,11 çıkmıştı bir önceki değer de pazar günü ölçülmüştü o da 115,44 çıkmıştı.
Son bat 8 Aralık olmalıydı 4 günlük bir gecikme var şu an.
Sizin nasıl?

Salı akşamı baktırdığımda 355,11 çıkmıştı bir önceki değer de pazar günü ölçülmüştü o da 115,44 çıkmıştı.
Son bat 8 Aralık olmalıydı 4 günlük bir gecikme var şu an.
Sizin nasıl?
benimde bat 8 aralık 4 gün geçti pazartesi baktığımda 90 çıktı sonrasında doktor pazartesi gelemi söyledi o zaman lekelenmem oldu o ilcı verdi

Herkese günaydın, hayırlı günler olsun inşallah.
Bir şey sormak istiyorum, dünkü sarı akıntım bugün açık kahverengiye dönmüş.
Sizce bir sıkıntı mı var? Ağrım yok, akıntı da yoğun değil. Anlayamıyorum neden rengi koyulaştı.
Böyle bir durum yaşayanınız var mı? Yarın randevum var ama sanırım dayanamayacağım kalbim çıkacak gibi :KK42:
Bende ilk gördüğümde çok korkmuştum benim bir kere miktar olarak fazla gelmişti progestan kullanmama rağmen hemen doktoruma sordum yerleşme kanamasıdır çok yoğun bir kanaman olmadığı sürece endişelenme demişti sonra iki gün bir iki damla daha oldu ve bitti ama doktoruna danış yinede bilgisi olsun

Bende ilk gördüğümde çok korkmuştum benim bir kere miktar olarak fazla gelmişti progestan kullanmama rağmen hemen doktoruma sordum yerleşme kanamasıdır çok yoğun bir kanaman olmadığı sürece endişelenme demişti sonra iki gün bir iki damla daha oldu ve bitti ama doktoruna danış yinede bilgisi olsun
Tamamdır çok teşekkür ederim. Öğlende bilgilendireceğim doktoru mutlaka.

Merhaba ,yazdiklarin o kadar cok benim durumumla ortusuyor ki bir an acaba ben mi yazdim diye dusundum😁Hayirli,saglikli olsun
Yanliz değilmişim demek ki ben de de hic bulanti yok uyku var halsizlik ve göğüslerde hassasiyet var sadece😃

İlk testte 42 çıktı ikinci testi 36 saat sonra yaptırdım 68 çıktı. Bugünkü testi tam 48 saat sonra yaptırdım 135 çıktı. Doktor artışın normal ilerlediğini haftaya kese görmek için gelmem gerektiğini söyledi. Bugün adetim geçeli tam 9 gün oldu. Arrık kaç haftalık bilmiyorum.
ilk gebeliğimde de 5 haftalıkken öğrenmiştim ilk beta hcg 150 iki gün sonra 311 gibi bir rakamdı bir daha da baktımamışdirekt kese muayenisine girmiştim.
Umarim bundan sonra sıkıntısız artışlarla devam eder sağlıcakla kucağına alırsın canım. Benim de alt sınırdan ilerliyor sanki, bir kaç saate ilk dr kontrolüne gidicem inşallah sıkıntı yoktur.

ya kızlar aklıma takıldı bat 8 aralıktı ancak 9 aralıkta beta 90 çıktı daha kan testi yapmadım yarın yapacam acaba geç döllenme olduğu için mi düşük hcg doktorum kalınlaşma var dedi

ya kızlar aklıma takıldı bat 8 aralıktı ancak 9 aralıkta beta 90 çıktı daha kan testi yapmadım yarın yapacam acaba geç döllenme olduğu için mi düşük hcg doktorum kalınlaşma var dedi
Önemli olan en az %60 artıyor olması hangi değerle başladığı önemli değil canım.
Döllenme zamanları farklı herkesin ki aynı olsa bile hepimiz farklı vücut ve hormon yapısı var herkeste bir olmaz bu değer. Aynı gün döllenme olmuş olsa bile.. Dediğin gibi geç döllenme ihtimali muhtemel..

Önemli olan en az %60 artıyor olması hangi değerle başladığı önemli değil canım.
Döllenme zamanları farklı herkesin ki aynı olsa bile hepimiz farklı vücut ve hormon yapısı var herkeste bir olmaz bu değer. Aynı gün döllenme olmuş olsa bile.. Dediğin gibi geç döllenme ihtimali muhtemel..
UMARIM CANIMYA DUALARNIZI EKSİK ETMEYİN BBENİM İLKİ DIŞ GEBELİKTİ AYNI ŞEEYLERİ YAŞAMAM UMARIM

20191212_131556.jpg
kizlar mrb rabbim nasip ederse bende ağustos annesi olabilirim sat 20 kasim

UMARIM CANIMYA DUALARNIZI EKSİK ETMEYİN BBENİM İLKİ DIŞ GEBELİKTİ AYNI ŞEEYLERİ YAŞAMAM UMARIM
İnşallah canım bak ben geçtiğimiz nisan ayında 9 aylık doğum yaptım doğumdan 3 gün sonra kaybettim cennet kuşumu. Sonra tekrar hamile kalıp erken haftada düşük yaptım şuan hiç kötü düşünmüyorum hayatıma olduğu gibi devam ediyorum sıfır stres sıfır. Bu hamileliği doya doya yaşamak istiyorum hepimizin hakkı bence🙏
Olumsuzu düşünmeyelim pozitif olalım.
Doktorların dediği gibi düşük olacaksa zaten oluyor engelleyemiyorsun, tutunmak isteyen bir bebeği de her şartta hayata getiriyorsun. Bu kaygılar stresler anneliğin en güzel yansıması olacak tabi ki hepimizde var 🤩

X