• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Kızlarrr Günaydınn kahverengi ve yeşilimsi akinti geliyo bi kaç gündür baya az sizce normal mi?? Neden olabilir yarın gidicem doktora ama hiç böyle bisey yaşayan var mi ??🙄🙄

Pazar gezmesi canim telefona bakamadim.

Anladım canım 😊
Bende katilayim Araniza :))

Hoşgeldin 😊
Merhaba hanımlar. Tahmini 8 Eylül dio ama serzeryan düşünüyorum kısmetse oğustos sonları olur. Size bişey danışacaktım ben. Sın adet tarihim 3 Aralık. 7 gün kala öğrendim ben beta iyi ilerliyor. Bugün kasık ağrısı bel ağrısı ve hafif leke kahvemsi ile dayanamayıp gittim dr. Haftaya cuma demişti gel diye dr. Başka dr acile gittim. Karın ultrason dan baktı inceledi iyice 3mm kese görülüo dedi kese gibi duruyor dedi. Hafta sorunca çok yeni dedi bolca dinlen dedi. Beta 3 gün önce 171 idi bugün 554 tü. Rahim kalınlığı 21mm dedi. Merak ettiğim gördüğü kesemiydi boyut normal mi karından baktı ya sonuçta. Sat a göre 4+6 yım

Sağlıkçı değilim ama çok okudum bu konuda, o değerde ne vajinal ultrasonda ne de karın ultrasonunda kese gözükmez. Acaba başka şey gördü de doktor keseye mi benzetti? Karından gözükmesi için 1500 ün üzerine çıkması lazım değerin. Vajinal içinde 750-1000 canım. İstersen İnternete yaz bak o değerde gözüküp gözükmeyeceğine.
@Ebruzerm Sen bize göre baya şanslısın erkenden kesin olarak öğreneceksin. Ay inşallah Rabbim gönlündekini nasip etsin ilk güzel haberi senden alacağız bu gidişle 😊
insallah cnm cok istiyorum rabbim gonlumuzdekini nasip etsin :)❤❤ N naznaz16
[/QUOTE]

Güzel haberi bekliyor olacağım inşallah kendi adıma ümitlenirim hemde😊
Kizlar biraz ozel olucak ama birsey sorucam kendimi bu konuda kotu hissediyorum 2 hamilelik yasadim ama boyle birsey yoktu zaten ilkinde hersey yasaktida 2. De rahattik. Esinizden uzaklastinizmi yoksa bu konuda tek miyim. Yada gunun verdigi yorgunliktan uzak duruyorum bide tabi midebulantisi yasiyorum.
Beniö hiç riskli durumum olmadı. Ama kimi hamlilikte istek artıyor, kiminde azalıyor. Normaldir hisetiğin canım.
Kızlarrr Günaydınn kahverengi ve yeşilimsi akinti geliyo bi kaç gündür baya az sizce normal mi?? Neden olabilir yarın gidicem doktora ama hiç böyle bisey yaşayan var mi ??🙄🙄
Bu haftalarda akıntı artar canım ama kötü kokulu değilse sıkıntı değildir. Sen sıkma canını

Senin bebişin benimkine göre baya büyümüş canım😍
Darısı başıma. Hemen geçsin zaman.
evet ablası büyüyormaşallah.aslında aramızdabir kaç hafta var.benim çocuk erken geliyor genelde ben ağustosu görmem muhtemelen😄inan seninki benimkine yetişir.benimkiler aceleci😃

birde bişey sorucam benim gibi aranızda rüyalar alemine dalan varmı.çok fazla rüya görüyorum.bazen kabus bazen çok güzel rüyalar,gece çok sık uyanıyorum birde.sanki kurulu bir alarm var beni uyandırıyor.uykularım çok bölük pörçük.

birde bişey sorucam benim gibi aranızda rüyalar alemine dalan varmı.çok fazla rüya görüyorum.bazen kabus bazen çok güzel rüyalar,gece çok sık uyanıyorum birde.sanki kurulu bir alarm var beni uyandırıyor.uykularım çok bölük pörçük.
Bende çok rüya görüyorum. Sürekli yatmak istiyorum uykum olmasa bile. Normal herhalde tüm bunlar

Gunaydin, bende de durum ayni. Uzun metraj film gibi ruyalarim. Araya reklam alsam, sponsorluk versem anormal gelmeyecek kadar hem de. Her gece 2 defa ayni satte uyaniriyorum. Su ic, tuvalet, uyumaya calis derken harap oluyorum.
Doktor hepsinin normal oldugunu soyledi. Bir de ben bir app kullaniyorum. Orada neredeyse gunu gune yazilan seyler tutuyor. Faydali bilgiler var.

Gunaydin, bende de durum ayni. Uzun metraj film gibi ruyalarim. Araya reklam alsam, sponsorluk versem anormal gelmeyecek kadar hem de. Her gece 2 defa ayni satte uyaniriyorum. Su ic, tuvalet, uyumaya calis derken harap oluyorum.
Doktor hepsinin normal oldugunu soyledi. Bir de ben bir app kullaniyorum. Orada neredeyse gunu gune yazilan seyler tutuyor. Faydali bilgiler var.
Gunaydın ruya durumu bendede cok var ama hep kotu ruyalr goruyorum bugunku ruyamda esım hapıse gırıyordu:(hangı uygulamayı kullanıyorsun canım

Kızlar günaydın haftasonları pek giremiyorum telefondan bakıyoruym ama sıkıcı oluyo keşke bi uygulaması olsa sitenin :) Yorumların cogunu okudumda rüyalara dalmışız , Ben de bu kadar cok rüya neden görüyorum diyordum gebelikten miş meğer normalde de rüya gören bi insanım gebelikte uzadı 4 5 tane bile gorebiliyorum geceleri uyanmaya basladım . İdrara sık sık cıkıyorum ve sonra uykuya dalmasıda zor oluyo .

Çok güzel 😍 ben de böyle bi anı oluşturmak istiyorum. hatta bi gün hamile kalırsam yaparım diye düşünüyodum önceden ama hamile kalınca aklıma bile gelmedi. Tabi benim akşamları göbeğim 4 aylık kadar olduğu için sabah çeksem daha iyi 🙈🙈
Sabah çekmek en mantıklısı ama işe geçtiğim için pek vaktim olmuyor o yüzden akşama kaldı bizim😍 Geç kalmış sayılmazsınız başlayın sizde💞
Çook güzell. İyi ki yapmışsın canım. Benim aklımdaydı bir ara ama unutmuşum. Sayende hatırlamış oldum. En kısa zamanda yapacağım💜
Çok güzel anı kalıyor yapın canım♥️
Erkek çocukta daha erken öğreniyorsunuz kizlar cinsiyeti. Ben oglumda 13 haftalikken ogrenmistim ❤ İsmide belliydi o zamandan sonra hep Aras diye seslendim, sevdim ❤ Simdi biraz durumum sallantida da olsa 2.ye hamileyim 7. Haftaya girdik bakalim sindi nasil ilerliycek:)
Bu arada benim gebelikler hep riskli oluyor o yuzden iliski 9. Aya kadar yasak oluyo 😁 simdi yine yasak
12+5te de ben öğrenmiştim oğlumu. Bizim adımızda Uras idi♥️
Hemde nasıl canım aynı senin gibi hem güzel hem kabus böyle karışık uzun uzun rüyalar görmeye başladım 1 haftadır .

Karlı bir pazartesi gününden günaydınlar :)

Geçen cuma doktordaydım, miniğin kalp atışını vajinal ultrason ile duyduk, herkese nasip olsun :) Bu arada SAT'a göre 7+3 iken doktor 7 haftalık dedi direkt.

Bir sonraki muayeneyi 2'li test için yapabiliriz dedi, arada epey bir zaman var yani, sizlerin muayene sıklığı nasıl acaba?

Bir de 2'li test gündemde iken şunu söyleyeyim, falcıya gitmekten bir farkı olmadığı söyleniyor, tabi herkesin kendi takdiri. Ben tavsiyeler üzerine 21. hafta için ayrıntılı ultrason randevusu aldım şimdiden, gideceğim doktorun mart ayı dolmuştu bile.
İlgilenenlere de söylemiş olayım, Ankara'da Prof. Dr. Mustafa Salih, muayene ücreti ise 900 tl imiş.

Günaydın hanımlar. Bende sağlık ocağına gidip sonuçlarımı aldım. Genel anlamda iyimiş. Ama bana beta biraz düşük gibi geldi. 6+5 de verdiğim kan ile 6277 çıkmış. İnşallah iyidir. Doktor kontrolüme son 8 gün 😊

Gunaydın ruya durumu bendede cok var ama hep kotu ruyalr goruyorum bugunku ruyamda esım hapıse gırıyordu:KK43:hangı uygulamayı kullanıyorsun canım

Başka zaman olsa neyse de, bunlar hormonların oyunu. Film gibi seyredip geçmek gerek. ^_^ Happy Mom uygulamasını kullanıyorum güzelim. Bugün 6+5 anneler için vajinal akıntıların neden olduğu, sebepleri ve ne yapılması gerektiği yazıyor. Bebeğimin de plesantası şekillenmeye başlamış diye 7-8 madde anlatmışlar.

Başka zaman olsa neyse de, bunlar hormonların oyunu. Film gibi seyredip geçmek gerek. ^_^ Happy Mom uygulamasını kullanıyorum güzelim. Bugün 6+5 anneler için vajinal akıntıların neden olduğu, sebepleri ve ne yapılması gerektiği yazıyor. Bebeğimin de plesantası şekillenmeye başlamış diye 7-8 madde anlatmışlar.
Tesekkurler bende onu kullanıyorum:)❤️

Back