Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Pazar gezmesi canim telefona bakamadim.
Bende katilayim Araniza :))
Merhaba hanımlar. Tahmini 8 Eylül dio ama serzeryan düşünüyorum kısmetse oğustos sonları olur. Size bişey danışacaktım ben. Sın adet tarihim 3 Aralık. 7 gün kala öğrendim ben beta iyi ilerliyor. Bugün kasık ağrısı bel ağrısı ve hafif leke kahvemsi ile dayanamayıp gittim dr. Haftaya cuma demişti gel diye dr. Başka dr acile gittim. Karın ultrason dan baktı inceledi iyice 3mm kese görülüo dedi kese gibi duruyor dedi. Hafta sorunca çok yeni dedi bolca dinlen dedi. Beta 3 gün önce 171 idi bugün 554 tü. Rahim kalınlığı 21mm dedi. Merak ettiğim gördüğü kesemiydi boyut normal mi karından baktı ya sonuçta. Sat a göre 4+6 yım
insallah cnm cok istiyorum rabbim gonlumuzdekini nasip etsin :)❤❤ N naznaz16@Ebruzerm Sen bize göre baya şanslısın erkenden kesin olarak öğreneceksin. Ay inşallah Rabbim gönlündekini nasip etsin ilk güzel haberi senden alacağız bu gidişle
Beniö hiç riskli durumum olmadı. Ama kimi hamlilikte istek artıyor, kiminde azalıyor. Normaldir hisetiğin canım.Kizlar biraz ozel olucak ama birsey sorucam kendimi bu konuda kotu hissediyorum 2 hamilelik yasadim ama boyle birsey yoktu zaten ilkinde hersey yasaktida 2. De rahattik. Esinizden uzaklastinizmi yoksa bu konuda tek miyim. Yada gunun verdigi yorgunliktan uzak duruyorum bide tabi midebulantisi yasiyorum.
Bu haftalarda akıntı artar canım ama kötü kokulu değilse sıkıntı değildir. Sen sıkma canınıKızlarrr Günaydınn kahverengi ve yeşilimsi akinti geliyo bi kaç gündür baya az sizce normal mi?? Neden olabilir yarın gidicem doktora ama hiç böyle bisey yaşayan var mi ??
evet ablası büyüyormaşallah.aslında aramızdabir kaç hafta var.benim çocuk erken geliyor genelde ben ağustosu görmem muhtemeleninan seninki benimkine yetişir.benimkiler aceleciSenin bebişin benimkine göre baya büyümüş canım
Darısı başıma. Hemen geçsin zaman.
büyür canım büyür senin sat kaçtı bu aradaSenin bebişin benimkine göre baya büyümüş canım
Darısı başıma. Hemen geçsin zaman.
Bende çok rüya görüyorum. Sürekli yatmak istiyorum uykum olmasa bile. Normal herhalde tüm bunlarbirde bişey sorucam benim gibi aranızda rüyalar alemine dalan varmı.çok fazla rüya görüyorum.bazen kabus bazen çok güzel rüyalar,gece çok sık uyanıyorum birde.sanki kurulu bir alarm var beni uyandırıyor.uykularım çok bölük pörçük.
uykunun olması normalde bu kadar rüya görmem tuhaf.çünkü senede bir zor rüya görürümBende çok rüya görüyorum. Sürekli yatmak istiyorum uykum olmasa bile. Normal herhalde tüm bunlar
birde bişey sorucam benim gibi aranızda rüyalar alemine dalan varmı.çok fazla rüya görüyorum.bazen kabus bazen çok güzel rüyalar,gece çok sık uyanıyorum birde.sanki kurulu bir alarm var beni uyandırıyor.uykularım çok bölük pörçük.
Gunaydın ruya durumu bendede cok var ama hep kotu ruyalr goruyorum bugunku ruyamda esım hapıse gırıyorduhangı uygulamayı kullanıyorsun canımGunaydin, bende de durum ayni. Uzun metraj film gibi ruyalarim. Araya reklam alsam, sponsorluk versem anormal gelmeyecek kadar hem de. Her gece 2 defa ayni satte uyaniriyorum. Su ic, tuvalet, uyumaya calis derken harap oluyorum.
Doktor hepsinin normal oldugunu soyledi. Bir de ben bir app kullaniyorum. Orada neredeyse gunu gune yazilan seyler tutuyor. Faydali bilgiler var.
Sabah çekmek en mantıklısı ama işe geçtiğim için pek vaktim olmuyor o yüzden akşama kaldı bizim Geç kalmış sayılmazsınız başlayın sizdeÇok güzel ben de böyle bi anı oluşturmak istiyorum. hatta bi gün hamile kalırsam yaparım diye düşünüyodum önceden ama hamile kalınca aklıma bile gelmedi. Tabi benim akşamları göbeğim 4 aylık kadar olduğu için sabah çeksem daha iyi
Çok güzel anı kalıyor yapın canımÇook güzell. İyi ki yapmışsın canım. Benim aklımdaydı bir ara ama unutmuşum. Sayende hatırlamış oldum. En kısa zamanda yapacağım
12+5te de ben öğrenmiştim oğlumu. Bizim adımızda Uras idiErkek çocukta daha erken öğreniyorsunuz kizlar cinsiyeti. Ben oglumda 13 haftalikken ogrenmistim ❤ İsmide belliydi o zamandan sonra hep Aras diye seslendim, sevdim ❤ Simdi biraz durumum sallantida da olsa 2.ye hamileyim 7. Haftaya girdik bakalim sindi nasil ilerliycek:)
Bu arada benim gebelikler hep riskli oluyor o yuzden iliski 9. Aya kadar yasak oluyo simdi yine yasak
Hemde nasıl canım aynı senin gibi hem güzel hem kabus böyle karışık uzun uzun rüyalar görmeye başladım 1 haftadır .birde bişey sorucam benim gibi aranızda rüyalar alemine dalan varmı.çok fazla rüya görüyorum.bazen kabus bazen çok güzel rüyalar,gece çok sık uyanıyorum birde.sanki kurulu bir alarm var beni uyandırıyor.uykularım çok bölük pörçük.
Günaydın taze annişler
Demek ki bebişin etkisi çok sendeuykunun olması normalde bu kadar rüya görmem tuhaf.çünkü senede bir zor rüya görürüm
Gunaydın ruya durumu bendede cok var ama hep kotu ruyalr goruyorum bugunku ruyamda esım hapıse gırıyorduhangı uygulamayı kullanıyorsun canım
Tesekkurler bende onu kullanıyorum:)Başka zaman olsa neyse de, bunlar hormonların oyunu. Film gibi seyredip geçmek gerek. ^_^ Happy Mom uygulamasını kullanıyorum güzelim. Bugün 6+5 anneler için vajinal akıntıların neden olduğu, sebepleri ve ne yapılması gerektiği yazıyor. Bebeğimin de plesantası şekillenmeye başlamış diye 7-8 madde anlatmışlar.