How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
2 oğlumda da yaptirmadim. Detayliyi yaptirdim sadece ben takintiliyim huyumu biliyorum eger olmayan birsey bile ciksa takarim kafama en iyisi yaptirmamak.

Ben yaptıracağım ama ikili testİ değil de NİPT olarak geçen testi yaptırmaya karar verdik. %99.5 doğruluk payı varmış. Biraz pahalı ama doğruluk oranı yüksek ve sadece kan vererek yapılıyormuş. Bu sebeple tercih ettik.
cok pahali sanirim 2.500 falan diolardi yeni yilda ne oldu acaba

ultrasonda down sendromu degisik bi ultrason yonteminlemi bakliyo ben orayi anlayamadim.🤔yaptirsam bi dert yaptirmasam ayri dert...ikili taramada ense olcumu disinda bisey yapiliomu ki
Benim de bilgim çok sınırlı. O yüzden net olamıyorum:(
Ense kalınlığı ölçümü
Burun kemiği var mı yok mu bunlara bakılıyor canım
Kan vererekte bizimle aynı kan değerlerine sahip kaç kişiden birinin bebeğinin down sendromlu olduğunun oranı çıkıyor.
Tabi bunun dışında bebeğin organlarına sırtının kapanıp kapanmadına plesenta konumuna vs bakılıyor. Minik bir detaylı ultrason niyetine.
Organlarına vs bakılma durumu varsa yaptırmak isterim.
Ben yaptıracağım ama ikili testİ değil de NİPT olarak geçen testi yaptırmaya karar verdik. %99.5 doğruluk payı varmış. Biraz pahalı ama doğruluk oranı yüksek ve sadece kan vererek yapılıyormuş. Bu sebeple tercih ettik.
Nelere bakılıyor o testle? Ücreti ne kadar pahalı acaba

Merhaba kızlar, hamileliğiniz hayırlı olsun. Herkese hayırlı hamilelik ve doğumlar dilerim. Bende gebeliğimi dün öğrendim. 4+6 bugün ama sezeryan olacağım için ağustos bebeği olur dedi doktorum. Bende sizlerle bu süreci takip etmek istiyorum. Hepinize selamlar🤰
Merhaba 😊
İnşallah güzel haberler almaya devam edersin canım.
İlk sayfadaki bilgilerini gönderirsen seni listeye eklemek isterim.

Kızlar bir şey soracağım. Kahverengi lekelenme yaşayanlar nasıl olduğunu tarif edebilir mi? Benim bugün akıntının içinde hafif kahverengilik vardı. Tedirgin olmalı mıyım bilemiyorum😞
canim benim 1 hafta once kahve rengi akintiyla başlayıp sonra kanmaya donuştü tabiki cok korktum hemen ertesi gunu doktora gitim cok sukur bebegimde bi sikinti yokmus ama dusuk tehlikem varmis igne ve hap kulaniyorum ve full yatis sadece tuvalet icin kalkicaksin dedi surekli sirt ustu yatmam gerekiyomus insallah seninde birseyin yoktur

canim benim 1 hafta once kahve rengi akintiyla başlayıp sonra kanmaya donuştü tabiki cok korktum hemen ertesi gunu doktora gitim cok sukur bebegimde bi sikinti yokmus ama dusuk tehlikem varmis igne ve hap kulaniyorum ve full yatis sadece tuvalet icin kalkicaksin dedi surekli sirt ustu yatmam gerekiyomus insallah seninde birseyin yoktur
Geçmiş olsun canım. Daha önceki ultrason muayenelerinde kanama alanı falan görülmüş müydü? Benim lekelenme bir kere oldu devamı gelmedi.

Merhaba 😊
İnşallah güzel haberler almaya devam edersin canım.
İlk sayfadaki bilgilerini gönderirsen seni listeye eklemek isterim.

Çok teşekkür ederim 🙂

Doğum tar. 19.04.1989
Sat. 01.12.2019
Şehir. Gaziantep
Kilo 63
Beklenen doğum tarh. 28.08.2020
Hissedilen cins. Kız

kizlar saglik ocagina gebeligi bildirdiniz mi? bugun doktor bildir dedide saglik ocagina gidemem evden anca yuruyerek ulasilabilio okadar da yurumem mumkun deil agrim var surekli yatiorum zaten.telefonla arayip soylesem olur mu oyle

öncelikle çok geçmiş olsun canım tavsiye edeceğim şeyleri arkadaşlar yazmış zaten ama muhakkak başın yüksekte yat,hamilelikte içilir mi bilmem ama 2ay önce şiddetli öksürüyordum soğanın içine bal karabiber koyup 12saat beklettim çok şükür şifa buldum ancak muhakkak araştırmak lazım,ılık su iç bol bol malesef öksürük yavaş yavaş geçiyor😕
canım gerekli her şey yapılmışsa korkma bir defaya mahsussa hiç korkma normalde daha sıvı beyaz oluyor akıntı ama belki az daha koyusudur bu,takipte ol bakalım😊
bende yazacsktım bugün😂rüyalarla başım belada o kadar abuk sabuk ki ünlüler konuşmadığım insanlar bazende ürpertici oluyor,hep hormonlar var ya😋
çok zor canım haklısın hemen hemen aynıyız seninle henüz çok erken benim yalnızca keseme baktı doktor,ilerleyen haftalarda ya da günlerde netleşirkötü düşünme hayır olsun canım🤲🏻🤲🏻
bugün bende üzüldüm hatta ağladım normalde ağlamayacağım bir durumdu🙈eşime kızdım ama onun haberi bile yok🤦🏻‍♀️Oğlumda hasta diye kafama taktım akşamüstünden beri karnım tuhaf oldu hatta sırtım bile ağrıyor yani kendimi huzursuz ettim boş yere
Gectı canım sıvı oldu sonra

Site kuralları diyor
Wp grubu kurmak, bunun reklamını yapmak, bunlara katılmak yasak canım ban atıyorlar.
Mart-Mayıs anneleri aylarca banlı kalmışlardı geçen sene. Sırf whatsapp grubu açtıkları için
Aa bılmıyordum bı tanısıp konustuguıum arkadaslarım oldu

valla eşime sinirimden saat 5 ten beri ayaktayım adamın da hiç umru değil 😠

Sakinleşmeye gayret etseniz?

Ben de açlıktan dolayı 4’de uyandım. Yersem alışkanlığa dönecek.

İyi tarafından bakalım sizinkinin en azından kilo aldırma riski yok.:KK53:

Benim de bilgim çok sınırlı. O yüzden net olamıyorum:KK43:

İkili test yaptırmasanda her şeyine bakılıyor canım o haftalarda çünkü organ gelişimi tamamlanmış oluyor artık gelişme ve büyüme dönemine giriyor bebek.

Aynen bende nipt yaptıracağım tarama testlerine göre daha güvenelir taramaları yaptırmaya gerek olmayacak böylece fiyat olarak size ne dendi acaba 11. Haftamda yaptıracağım ben

cok pahali sanirim 2.500 falan diolardi yeni yilda ne oldu acaba
Benim de bilgim çok sınırlı. O yüzden net olamıyorum:KK43:

Aynen bende nipt yaptıracağım tarama testlerine göre daha güvenelir taramaları yaptırmaya gerek olmayacak böylece fiyat olarak size ne dendi acaba 11. Haftamda yaptıracağım ben

Bildiğim kadarıyla bu testi yaptırırsan sonrasındaki 2’li 3’lü gibi testleri yaptırmanıza gerek yok. Bebeğin tüm kromozomlarına vs bakılıyormuş. 10. Haftadan itibaren yaptırabiliyorsunuz. Bir de ek olarak cinsiyeti de öğrenebiliyormuşsunuz😊

Bana doktorum 3.000 tl dedi ama hastanede değil bir ayrı laboratuvarda yapılacak hatta eve gelip kanı onlar alıyorlarmış. Ama tüm detaylı bilgiyi 10. Haftada vereceğini düşünmemizisöyledi. Bu perşembe gidip yaptırmak yönünde kararımızı verdiğimizi ileteceğiz.Detayları öğrendiğimde sizinle mutlaka paylaşırım.

Bende de hamilelik başından beri iki kere oldu canım, biri ilk haftalarda biri de daha bu hafta. Ama doktor bana idrarda yanma ya da kaşıntın yoksa problem yok dediği için takılmadım hiç🤔 enfeksiyon mu var acaba yoksa hamilelikte arada oluyor mu böyle şeyler?
Yanma ya da Kaşıntı yok ins normaldir ve herşey yolundadir

Cnm 9822 iken görünmedi karından 2 gun sonra gittim yine karından görünmedi vajinal keseyi ve bebeği gördük
Cnm gozujmemesinden çok kan değerinin olmasından çok düşük çıkması oldu moralimi bozuk en az 5 binlerde olması gerekiyordu ama 2661 çıktı yani geçen hafta ç.tesi zaten 1355 ti yani 1 hafta sonra 2 kat olması tuhaf

Back