- 3 Aralık 2019
- 4.306
- 17.104
- 258
Cok sukur herhangi bir sikintim yok. Gayet iyi dedi doktorda. Rabbim ins bu bebiginizi hayirlisiyla kucaginiza almayi nasip eder.
amin, insallah hepimiz saglicakla kavusalim.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cok sukur herhangi bir sikintim yok. Gayet iyi dedi doktorda. Rabbim ins bu bebiginizi hayirlisiyla kucaginiza almayi nasip eder.
Şişkinlik gaz çok normal ..Hanimlar, gram bile almamisken pantolonlarim olmamaya basladi. Karin kismi sıkıyor, nefesim kesiliyor. Sizde de boyle bir sey var mi?
Yururken penguene dondum resmen.
Kesinlikle rabbim nasip ettimi engel olamiyoruz benimki gibiAma sizinki mucize benim kinadiklarim geri cekilme yöntemi ilr kaza olanlar bu beş belli zaten daha dorusu hamilr kalamadım için etrafımdakiler kaza ile deyince çok bozuluyordum eşim bile dalga gecerdi öyle rabbim yazdıysa her şekild e dohst o kimse engel olamaz şahsen annemin yengesi 45 inden sonra hamilr kalmış 4 ay boyunca adet görmüş karnı büyumeye başlayınca doktora gidip hamile olduğunu öğrenmişler kuzenimde 3 yıl cocu olmadı tüp bebek yaptırdı bebeğin 40 cıktı nasl olsa olmuyor diye korumamışlar Hamile kaldı ikiz gibi büyütüyor kızlarını şimdi
İs yeriniz kabul ediyor mu? Ben sanirim rahat bir pantolon almak zorundayim.
Erkek gibi geldi bana ama sadece tahmin. Rabbim gonlune gore nasip etsin.Benim kuzuma ne hissettiniz bende eksik kalmayayım
Benim kuzuma ne hissettiniz bende eksik kalmayayım
Kesinlikle rabbim nasip ettimi engel olamiyoruz benimki gibi
Is yetine gidemiyorum ki haftaya perşembe iş başı yapcam he o konuda sıkıntım yok imalatta çalışıyorum sizin kurumsal Heralde hamile pantolonuna geçin daha rahat edersiniz
Erkek gibi geldi bana ama sadece tahmin. Rabbim gonlune gore nasip etsin.
İki zıt tahminAy bu bariz kız
İki zıt tahmin
Bende de göbek çıkmadı ama 2 kg almışım ya sanırım pantolonlar daralıor çünkü bel kalınlaşmaya başlıyor bebek için vücut ayarlanmaya başlıyor.Hanimlar, gram bile almamisken pantolonlarim olmamaya basladi. Karin kismi sıkıyor, nefesim kesiliyor. Sizde de boyle bir sey var mi?
Yururken penguene dondum resmen.
Kurumsal. Olmasaydi da giymezdim, tesetturluyum. Kis olmasa elbise giyeyim de boyle de efil efil olmaz ki.
aynısını bende okudum kese boyutu araştırırken:))doğrubi hesapkesenizin boyutu ne kadar. şoyle bir hesap varmis nette okudum keseniz capı(mm olarak)+30=cikan sonuc / 7 .....gebelik gununuzu veriomus.
bunları düşünme canım,kalbi duran bebeğimde kese çok iyiydi herşey iyi gidiyordu birden bebek geri kalmıştı,kese büyür hiç dert etmecanım,en son kaçtı kese boyutukizlar beni yine dusunceler sardi.kese gunde 1mm buyuyomus ya benim 8 bucuk gunde 7mm buyumus hic bakmismiydiniz 2 ultrason kesenizin tam olarak dogru buyup buymedigine.benim gibi olan varmi
Allahın dediği olur dur bakalım canım inşallh bi şekilde meleğin sana tutunur1 düşükten 5 yıl sonra tekrar hamile kalmıştım ama galiba aranızdan ayrılıyorum. Bebişimin kesesini bugün gördüm doktor saglıklı görünüyor dedi ama 2 saat sonra çıkan kan sonuçları beni çok üzdü İlk beta hcg 2499 çıkmıştı bugün yaptığım 2246 ya düşmüş bunun yanında progestronum 0.3 E düşmüş. Doktorum tlf da bu gebelik gerçekleşmez rahmin bebeği tutamaz dedi , ısrarımla progestron yazdırdım bir umut
maşallh yabenim daha çok var o işlere,henüz kese görebildik drısı bizlereGünaydın kızlar
Bugün benim de içim kıpır kıpır. Dün bebeğimi gördüm artık baya baya bebeğe benzemiş ve ilk defa hareket ederken gördüm. İnanılmazdıı
kaçtı kalp atımı canım,sakın üzülme toparlar kendini çok minnak diye net olmamıştırKizlar bende doktordan ciktim bebek 6+2 gunluk kalp atimi cok azdi 15 gun sonraya cagirdi ama kesem 8 haftalikmis bakalim ne olucak
Hea pardon aslında tayt giyip bileğe kdr olan tuniklerden giyebilirsiniz çok daha rahat edersiniz bu sene yazıda doya doya yasayamicaz sismis olcaz
Allah allah ilginçmiş gerçekten,pazartesi inşallh kalbide duyarsınEvt cnm keseyi gordum pazartesi de kalp sesi icin gidecegiz bakalim ne olcak ama 2 gundur gobek deligim aciyor uyuz oldum, doktor idrarla alakali olablr dedi ama bi yanma bilmemne yok bazen de normalmis hamilelik baslarnda bilemedm insallah cabuk gecer cirkin bi his
Bende de göbek çıkmadı ama 2 kg almışım ya sanırım pantolonlar daralıor çünkü bel kalınlaşmaya başlıyor bebek için vücut ayarlanmaya başlıyor.
Bugün 5tüp kan,idrar verdim ama progesteron yok içinde galiba,pazartesi sonuç için giderim,internetten baktım progesteron hariç her şey vardıProgesteron yapılırsa sonucunu mutlaka bana bildir canım, keseyi de göremedik ya geç döllenme yâda cihazlar eski bilemiyorum vajinal ultrason da bakmadı. Sen gördün mü canım
Guzel fikir, tarzim olmadigi icin tayt + uzun tunik kombinlemedim hic ama hamilelikte yapabilirim, tesekkur ederim.
Yazdan sikayet etmem sanirim, Agustos’ta anca isinan tiplerdenim.