• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
benım seronegatif yani sürekli tutuklugum olmuyo sadece yazdan kışa geçiş doneminde tutuuyorum . Şu an iyiyim fazla ayakta durup hafif ağır birşey(misal 4 kg patates) kaldırırsam sakroilyak eklemimde batmalar başlıyo . Normal doğum ben yapamabilirm ama seni bilemem tabi :KK70: bende spina bfida var cunku .

Benim şuan hamilelikte n sanırım ağrım yok. Dediğin gibi sakroilak batmaşaro oluyor zorlanınca. Diğerleri normal ama bu hastalık teşhisi konalı 1 yıl oldu. Bilmiyorm doktora sorarım bakalım normal olabiliyor mu diye

Benim şuan hamilelikte n sanırım ağrım yok. Dediğin gibi sakroilak batmaşaro oluyor zorlanınca. Diğerleri normal ama bu hastalık teşhisi konalı 1 yıl oldu. Bilmiyorm doktora sorarım bakalım normal olabiliyor mu diye
crp yükselirmi senin ataklarında ?

crp yükselirmi senin ataklarında ?
Teşhşa konduktan sonra hiç atak geçirmedim. Sedim yüksek. 3ayda bir kontrole gidiyorım. Ama çok şükür rahattım 4 aydır ilaç içmiyordum. Geçen ağrılar oldu hamilelik bilmiyordum içtim işte 😊

Teşhşa konduktan sonra hiç atak geçirmedim. Sedim yüksek. 3ayda bir kontrole gidiyorım. Ama çok şükür rahattım 4 aydır ilaç içmiyordum. Geçen ağrılar oldu hamilelik bilmiyordum içtim işte 😊
ilaç geçiriyormu ya bana emza yapmıslardı gobekten cok ağır bi ilaç geçirmemişti . Spor iyi geliyor zaten 3. ayımdan sonra yogaya platese gitmeye baslayacagım :)

ilaç geçiriyormu ya bana emza yapmıslardı gobekten cok ağır bi ilaç geçirmemişti . Spor iyi geliyor zaten 3. ayımdan sonra yogaya platese gitmeye baslayacagım :)
Valla ilaç bende çok değiştiler midem ağrısı fayda etmedi, derken hastalığı kabullendim sonra azaldı herhalde ağrılarım. Sabah ağrılarım oluyordu ama dayanılmayacak gibi değil. Şimdi onlarda yok çok şükür 😊

Premesis zencefilli bir folik asit. O da bulanti ve bas donmesini engelliyormus. Agustos’ta dusuk yaptiktan sonra bende de vertigo oldugu oldugu icin doktorum folik asit takviyesi olarak bunu kullandirdi. Bugun artik Pregnacare’e donus yaptik. İnsallah hemencecik su icmeye baslarsin ☺

Heam bana folidoce verdi ama sanki bulantı yapıyor gibi en son üç gün önce ictim Herald e düzenli kullanmıyorum pazartesi tahlilleri mi yaptırcam ona göre takviyeli folic asit isticem insallah kuzum ❤

Amin canim ins. Valla erkeklerde fena yaramaz oluyor 😊 son adet tarihinle dogum tarihini yazarmisin birsey bakicsm bakalom sonra tutucakmi

Selamsiz bende gireyim araya ne hesabı yapıyorsunuz banada yaparmisin 😊 son adet 5 kasım doğum tarihi 9 ağustos gözüküyor ama adetle uyumlu değil iki gün önde yani 3 kasım felan oluyor Herald e doğum tarihi doğru öyle ayarlamıştım 😂

her gittigimde doktora bidaha takmicam arastirmicam dusunmicem diyorum ama doktora gitme surem uzadikca kafamda tekrar kurmaya basliyorum.napcam bilmiyorum boyle herhaftada ultrasona girilmezki:( ama aldim yine randevu dusunmeden duramiyorum

Bebeği görmedinmi niye bu stres ? Ben 6 ay önce çift keseyle boş gebelik geçirdim bu hamileliğimde doktora gittim sadece keseyi gördü yolk kesesini bile görmedi sadece acaba dedim kendime hiç stres yapmadım çok bulantılarım var diye eski doktoruma gittim 5+4 te felan heralde vajinadan baktı bebeği gorduk kalp atımı ni bile gorduk madem bu kadar dert ettin vajinadan baktır için rahatlasin kendine stres yapma he bide 6.haftamda 3 4 gün üst üste vajinadan rbrbge bakıldı çok kötüydüm ağrılarım vardı lekelenmem vardı hiç bi sıkıntı olmadı onun yicek lokmasi varsa allahın izniyle hiç birşey olmaz bu kadar stres yapma kötüyü çağırma

Bebeği görmedinmi niye bu stres ? Ben 6 ay önce çift keseyle boş gebelik geçirdim bu hamileliğimde doktora gittim sadece keseyi gördü yolk kesesini bile görmedi sadece acaba dedim kendime hiç stres yapmadım çok bulantılarım var diye eski doktoruma gittim 5+4 te felan heralde vajinadan baktı bebeği gorduk kalp atımı ni bile gorduk madem bu kadar dert ettin vajinadan baktır için rahatlasin kendine stres yapma he bide 6.haftamda 3 4 gün üst üste vajinadan rbrbge bakıldı çok kötüydüm ağrılarım vardı lekelenmem vardı hiç bi sıkıntı olmadı onun yicek lokmasi varsa allahın izniyle hiç birşey olmaz bu kadar stres yapma kötüyü çağırma
yarin sabah ilk isim gitmek olucak.daha once bir kaybim oldugu icin bu sefer fazlasiyla korkuyorum.bide bu gebeligimde sorunlu basladi dis gebelik dendi degerim az artiodu falan.normal baslasa bu kadar takmazdim belkide.stres yapmamam gerektiginin bende farkindayim ama olmuyo iste

Selamsiz bende gireyim araya ne hesabı yapıyorsunuz banada yaparmisin 😊 son adet 5 kasım doğum tarihi 9 ağustos gözüküyor ama adetle uyumlu değil iki gün önde yani 3 kasım felan oluyor Herald e doğum tarihi doğru öyle ayarlamıştım 😂
Sizin dogum tarihi ve en son adet tarihiniz olucak

yarin sabah ilk isim gitmek olucak.daha once bir kaybim oldugu icin bu sefer fazlasiyla korkuyorum.bide bu gebeligimde sorunlu basladi dis gebelik dendi degerim az artiodu falan.normal baslasa bu kadar takmazdim belkide.stres yapmamam gerektiginin bende farkindayim ama olmuyo iste

Vajinadan baktır rahatla bence yoksa kendi kendine zarar vericeksin biraz dua et içini rahatla kismetten öte köy yok malesefki vardır herseyde bi hayır inşallah güzel sonuçlarla gelirsin 😊😊

Oyyyy Allah sabır versin. :KK43:

Heam bana folidoce verdi ama sanki bulantı yapıyor gibi en son üç gün önce ictim Herald e düzenli kullanmıyorum pazartesi tahlilleri mi yaptırcam ona göre takviyeli folic asit isticem insallah kuzum ❤

Düzenli kullanmak önemli diye biliyorum. Benim Premesis son iki hapım kaldı. Bakalım Pregnacare ne yapacak... İlk kez mi tahlil yaptıracaksınız bu arada?

Oyyyy Allah sabır versin. :KK43:

Düzenli kullanmak önemli diye biliyorum. Benim Premesis son iki hapım kaldı. Bakalım Pregnacare ne yapacak... İlk kez mi tahlil yaptıracaksınız bu arada?

Saol amin inşallah allah veriyor sabrını

Valla düzenli kullanmıyorum görümcem hiç kullanmadı doktor istememis etrafimda kimse kullanmadı folic asit önemli tahlillerim yapıldı geçen hafta kan sayımları o kizamik vs biseyler diyorlar ya onlar felan yapıldı ama vitaminlere bakilmamis2 onlara batırıp ona göre vitamin isticem folic asit icerikli bide yemek yiyemedigim için sürekli meyve tüketiyorum illa karsiliyordur heralde

Back