Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ayniymisiz benimde 1.43 cmdi.bebegi gordunuzmu bana cok kucuk daha bidahaki sefere baslariz olcumune dedi ama kalp atisini dinlettiBana 14 cm dedı sımdı sen deyınce bana da tuhaf geldi ultrason kagıdında 1.44 cm yazıyor
Valla kafamda o kadar cok soru ve endise var ki doktor nasil kullanacagimi soyledi ama unuttum ezcaci 100 mg günde 1 tok yazmisDün bana da progestan 200 mg verdı eczane gun de ıkı kez al dedı ama doktor yalnızca aksamları yatmadan al etkileri azalır dedı sersemletmemesi için yatmadan once almamız lazımmıs
bende kullanmıyorum beni annem 6 kilo doğurdu normal doğumla vitaminmi içtide oldu bide vitaminlerin hepsi mide bulantısı yapıyo yan etkilerinde direk mide bulantısı. Doktorumda yeşil yapraklı sebzeler tüket dedi karşılar vucudun olmazsa olmaz bişe değil dedi. Ve ben üniversitenin Prof una gidiyorum .Saol amin inşallah allah veriyor sabrını
Valla düzenli kullanmıyorum görümcem hiç kullanmadı doktor istememis etrafimda kimse kullanmadı folic asit önemli tahlillerim yapıldı geçen hafta kan sayımları o kizamik vs biseyler diyorlar ya onlar felan yapıldı ama vitaminlere bakilmamis2 onlara batırıp ona göre vitamin isticem folic asit icerikli bide yemek yiyemedigim için sürekli meyve tüketiyorum illa karsiliyordur heralde
Benimkini nokta gibi gördü idrara sıkısmıs gelseydin daha net görürdk dedı bos gebelık degıl dedı bır onceki kürtajımı da o yaptırmıs tı herhangi bısey demedi basla karından mı kalp atısı gördnz :))ayniymisiz benimde 1.43 cmdi.bebegi gordunuzmu bana cok kucuk daha bidahaki sefere baslariz olcumune dedi ama kalp atisini dinletti
tahlıl ıcın geldm dersen kızar doktor sağlık ocagında da hersey bakılıyor orda da yaptırabilirsnKızlar az önce doktorun istediği bütün tahlilleri yaptırdım 19 tane tahlil kan idrar falan. 1600 TL tuttu şok oldum. mecbur ödedim ama bir daha asla özelde yaptırmayı düşünmüyorum tahlilleri. Devlette dahiliye bölümünde tanıdığımız doktor var ona çıksam bu rutin tahlilleri dahiliye doktoru da isteyebiliyor mu ki ? Yani Sistemlerinde çıkar mı ben ona özeldeki doktorun istediği tahlilleri götürüp bunları yaptırmak istiyorum desem. Kadın doğumda çok sıra oluyor
Once bir t denersin cok sersemletirse yatmadan denersin cokta düşünmeValla kafamda o kadar cok soru ve endise var ki doktor nasil kullanacagimi soyledi ama unuttum ezcaci 100 mg günde 1 tok yazmis
Kızlar az önce doktorun istediği bütün tahlilleri yaptırdım 19 tane tahlil kan idrar falan. 1600 TL tuttu şok oldum. mecbur ödedim ama bir daha asla özelde yaptırmayı düşünmüyorum tahlilleri. Devlette dahiliye bölümünde tanıdığımız doktor var ona çıksam bu rutin tahlilleri dahiliye doktoru da isteyebiliyor mu ki ? Yani Sistemlerinde çıkar mı ben ona özeldeki doktorun istediği tahlilleri götürüp bunları yaptırmak istiyorum desem. Kadın doğumda çok sıra oluyor
Aile hekimine hamile değilken bi kez gitmiştim kan değerlerime baktırmaya her şeye bakılmıyor burda ayrıntılı istiyorsanız hastaneye gidin falan demişti çok uyuz bi doktor sizin gibi hastaneye gitmeye üşenenler yüzünden acil ihtiyacı olan hastaların tahlilleri aksıyor demişti. Ama hamilelikte mecbur bakmak zorunda sanırım ?tahlıl ıcın geldm dersen kızar doktor sağlık ocagında da hersey bakılıyor orda da yaptırabilirsn
evet canim nefes almayinca duyuldu.bebek nokta gibiydi.doktor da dedi ben duymayi beklemiyordum daha iyi oldu dedi.benimde kurtajimi o yapmis 6.haftada kalp sesinin duyulmadigini kendisi soylemisti.yarin tekrar gidicem ben.1.43cm den beri tam 7 bucuk gun gecmis olcak.cok merak ediyorum.normalde ben sana 1 ay sonra gel derim ama sen eminim haftaya gelirsin demisti doktoro da anlamis takintimiBenimkini nokta gibi gördü idrara sıkısmıs gelseydin daha net görürdk dedı bos gebelık degıl dedı bır onceki kürtajımı da o yaptırmıs tı herhangi bısey demedi basla karından mı kalp atısı gördnz :))
Çok teşekkür ederim gözünüz aydın oncelikle rabbim sağlıklı bir şekilde kucağınıza almayı nasip etsin. Aslında cok kafaya takan bi insan değilim ama ister istemez takılıyor bu durumlara malesefKese boyutuna takılan arkadaşlar, geçen Cuma da yazdım. Normalde perinatolog gözetimindeyim. Fakat tahlil için gittiğimde devlette de bir keseye baktırayım deyip Cuma günü baktırdım.
Devletteki doktor 5+2 iken "7 mm, bu kese çok küçük boş gebelik olma ihtimali yüksek" dedi. Tam 1 hafta kafayı yedim.
Ama sabırla bekledim. Dün kendi doktorumda kontrolüm vardı. Doktor baktı, haftasıyla uyumlu her şey yolunda dedi. Kalp atışını da duyduk.
Doktorum bana ölçü vs hiçbir şey söylemiyor. Dahası, ultrason görüntüsünü de haftaya alacağım. Detaylar seni sadece strese sokar o da hiç istemediğim bir şey diyor.
Ben de artık ölçüleri filan bıraktım. İlk haftalar her şey çok hızlı değişiyor zaten. Bence gebeliğin tadını çıkarmaya bakalım.
Sizin yaptırdığınız ne tahlili acaba ben bi saglik ocağında bi kan bi idrar verdim başkada tahlil istenmedi ilk gebeligimdede ayniydiKızlar az önce doktorun istediği bütün tahlilleri yaptırdım 19 tane tahlil kan idrar falan. 1600 TL tuttu şok oldum. mecbur ödedim ama bir daha asla özelde yaptırmayı düşünmüyorum tahlilleri. Devlette dahiliye bölümünde tanıdığımız doktor var ona çıksam bu rutin tahlilleri dahiliye doktoru da isteyebiliyor mu ki ? Yani Sistemlerinde çıkar mı ben ona özeldeki doktorun istediği tahlilleri götürüp bunları yaptırmak istiyorum desem. Kadın doğumda çok sıra oluyor
Aynen öyle canım tavsiyen için teşekkürler. Rahatladım şimdi her şeyi bıraktım akışına hakkımız da hayırlısını diliyorum herkes içinOnce bir t denersin cok sersemletirse yatmadan denersin cokta düşünme
Aile hekimine hamile değilken bi kez gitmiştim kan değerlerime baktırmaya her şeye bakılmıyor burda ayrıntılı istiyorsanız hastaneye gidin falan demişti çok uyuz bi doktor sizin gibi hastaneye gitmeye üşenenler yüzünden acil ihtiyacı olan hastaların tahlilleri aksıyor demişti. Ama hamilelikte mecbur bakmak zorunda sanırım ?
Ben de öyle yapayım en iyisi canım çünkü daha bi çok tahlil yapılacak böyle başa çıkılmaz. Peki özeldeki doktorun istediği tahlillerle devletteki aynı oluyor mu? Malum ayrı bir doktora da gidiyoruz bu tahlilleri istedi diye söylesek ego yapıyorlar sanki çok ilgiliymişler gibi.Canım ben de bu konudan çok dertliydim. Artık şöyle yapacağım. Kendi doktorumda kontrol tarihim ayın 1’indeyse kadın doğumdan 2’sine randevu alacağım. Olurda tahlil isterse diye. Çünkü son dakika sıra bulunmuyor.
Eğer tahlil istemezse iptal ederim nasılsa
canim banada doktor 200mg sadece gece vajinal kullan dedi 1 tane.eczaci sabah aksam tok yazmis.ben doktorunkine uyuyorum agrilarim vardi kasiklarimda onu kullandigimdan beri hic yok.istersen doktorunu ara sor.devletteyse kapidan bi gorun hemen sorValla kafamda o kadar cok soru ve endise var ki doktor nasil kullanacagimi soyledi ama unuttum ezcaci 100 mg günde 1 tok yazmis
Sizin yaptırdığınız ne tahlili acaba ben bi saglik ocağında bi kan bi idrar verdim başkada tahlil istenmedi ilk gebeligimdede ayniydi