Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Verdiğin bilgileri ilk sayfadaki listeye ekledim, oradan bakabilirsin canım:) Eksik olanları yazarsan onları da eklerim .
Ben ekliyorum. İlk sayfada kontrol edebilirsin. Sadece sat bilgini ekledim
Gıttım kuzum 6+1ım krından gorunmesı vajınalda kalp atısını duydukgittin mi kuzum❤
Hamilelik döneminde folik asit ihtiyacı yediklerimizle karşılanmayacak kadar artıyor.Kızlar doktorum bana yesıl ağırlıklı besleniyor isen folik asit içmene gerek yok dedi . Sizin fikirleriniz nedir. ?
I's cznim kötüsünü hic düşünmüyorum bebişim saglikla gelecek biliyorum 6.hissim kuvvetlidir. Dün gittim ama icimdeki ses bebeğini sağlıklı sihhatli kucagina alacaksin diyoİnşallah normaldir canım. Geçmiş olsun
Hadi bakalım gözün aydın canım inşallah bundan sonraki süreçte sağlıklı bir gebelikle kucağına alırsınKızlar gıttım doktora karından kalp atısını duyamadık vajınal baktı duyduk bebegıde gorduk
kese boyutuna baktimi canim yoksa bebek olcusune mi baktiGıttım kuzum 6+1ım krından gorunmesı vajınalda kalp atısını duyduk
Amın kuzum ınsallah hepımızHadi bakalım gözün aydın canım inşallah bundan sonraki süreçte sağlıklı bir gebelikle kucağına alırsın
çok sevindim canım ne güzel
6cmmıs bebek canımkese boyutuna baktimi canim yoksa bebek olcusune mi bakti
çok sevindim canım ne güzel
benim bebegin olcusunu vermedi ya icime dert oldu6cmmıs bebek canım
Karından görünmedi mi canımGıttım kuzum 6+1ım krından gorunmesı vajınalda kalp atısını duyduk
Bir şekilde sabretcez canım yaaKızlar ya bu kusmaya nasıl çözüm bulucaz 12. haftada falan bitiyormuş benim daha 6 haftam mı var acaba
Yok canım duyulmadı gorundudeKarından görünmedi mi canım
Ben dedim ya canım duyulmaz kalp atışı karından oğlumda 7 8 haftalıkken duymuştum ama sen duymuşsun ya önemli olan o gözün aydınYok canım duyulmadı gorundude