2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Benim bugün hesaben adetin son günü dün gece öksürürken bile zorlandım batma evresini geçti hissedilir hale geldi.
Vallahi benim de batma değil sanki artık minik minik sızlıyor sağ kasığımda bir şey, ister istemez endişeleniyorum inşallah her şey yolundadır :dua: Doktor bununla ilgili bir şey söyledi mi size?
Yoğun ağrı değil ama ara ara batmalar oluyor bende de kabızlık var 3 gündür hiç tuvaletimi yapmadım rahatsızlık vermiyor ama normal değil
Ben zaten sürekli kabız olduğum için onun varlığını ya da yokluğunu fark edemiyorum bile :KK43: Hakkımızda hayırlısı artık. Siz doktora göründünüz mü?

Vallahi benim de batma değil sanki artık minik minik sızlıyor sağ kasığımda bir şey, ister istemez endişeleniyorum inşallah her şey yolundadır :dua: Doktor bununla ilgili bir şey söyledi mi size?

Ben zaten sürekli kabız olduğum için onun varlığını ya da yokluğunu fark edemiyorum bile :KK43: Hakkımızda hayırlısı artık. Siz doktora göründünüz mü?
Haftaya gideceğim telefonda görüştük doktorumla geçen cuma 10 gün sonra görüşelim dedi

Ben cuma günü gittim doktorda sıkıntılı gebelikte doğum sancısı gibi durulmayacak ağrı ve kan önemli. Kan ve şiddetli ağrı yoksa sürekli gelmeyin size de çocuğa da yazık dedi. Anormal bir durum olsa vücudun dili var belli eder zaten demişti haklı aslında ama bu psikoloji de başka bir şeymiş 😌

Benim de cuma günü randevum, sizinle tarihlerimiz birebir aynı şimdilik :KK200: İnşallah ben de görebilirim keseyi çok heyecanlıyım :KK23:
Bende cuma gidecektim değere göre aslında gözükmesi muhtemeldi ama garanti olsun dedim salıya aldım 🤗
Zaten kalp atışından sonra bir daha 12. Haftada gidiliyor en azından o bekleme arası biraz olsun kısalmış olur 😅

Keseyi görmeye gidecek taze annişlerim
Gitmeden yarım saat önce en az 1 lt su için daha net görülebiliyor böylece.
Karından ultrason olacaksa tabi ki.
İdrar torbası dolu olunca; rahim dolayısıyla kese ve bebek daha net gözükür aklınızda bulunsun🤰🏻

Ben de öyleyim kahvalti duzeni yemek düzeni kalmadi kafami yastiktan kaldiramiyom
ev aldı başını gidiyor.mutfaktan tiksiniyorum.hiçbirşey umrumda değil yeterki uyuyayım.sabah çocuğu okula bırakıyorum gelince uzanıyorum gidip alıyorum öğlen geri uyuyorum.çocuğum bile heder oluyo yalnız kalıyor üzülüyorum

gerçekten kızım için üzülüyorum yalnız başına ödev yapıyor .yanıma geliyor ilgilenemiyorum hiç.

X