2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Merhaba ağustos anneleri☺️Rabbim hepinize sağlıkla yavrularına kavuşmayı nasip etsin😍Benimde ilk hamileliğim daha dün keseyi gördüm 2 hafta sonrada bebeğimizi görmeye gidicez folik asit progestan kan sulandırıcı ve d vitamini kullanıyorum siz neler kullanıyosunuz nasıl besleniyosunuz doktorum haftada 3 kere balık yemen lazım dedi ama buna uymak çok zor değilmi ya ben balığı haftada 1 ancak yiyebiliyorum tiksinmekten korkuyorum 😕

Kızlar merhaba, dün akşam beta baktırdım sonucum 355,11 olarak çıktı. İlk sonucum pazar günü 115,44'tü. Şu anda normal seyrinde değil mi? Panik yapılacak bir durum yoktur umarım :KK23:

Merhaba ağustos anneleri☺Rabbim hepinize sağlıkla yavrularına kavuşmayı nasip etsin😍Benimde ilk hamileliğim daha dün keseyi gördüm 2 hafta sonrada bebeğimizi görmeye gidicez folik asit progestan kan sulandırıcı ve d vitamini kullanıyorum siz neler kullanıyosunuz nasıl besleniyosunuz doktorum haftada 3 kere balık yemen lazım dedi ama buna uymak çok zor değilmi ya ben balığı haftada 1 ancak yiyebiliyorum tiksinmekten korkuyorum 😕
Günaydın canım hoşgeldin.
Ben sadece folik asit kullanıyorum şuan.
Balıktan bende tiksindim haftada 3 bende yiyemem 😂 haftada bir zorla yiyorum yeterli bence zorlamanın anlamı yok yoksa insan gerçekten bu sefer hiç yiyemiyor🤷🏻‍♀️Beslenmeme aynı devam ediyorum sadece her renkten sebze yemeye çalışıyorum meyvemi eksik etmiyorum + kuruyemiş tüketiyorum kaju-badem-ceviz 🤩

Ho
Günaydın canım hoşgeldin.
Ben sadece folik asit kullanıyorum şuan.
Balıktan bende tiksindim haftada 3 bende yiyemem 😂 haftada bir zorla yiyorum yeterli bence zorlamanın anlamı yok yoksa insan gerçekten bu sefer hiç yiyemiyor🤷🏻‍♀️Beslenmeme aynı devam ediyorum sadece her renkten sebze yemeye çalışıyorum meyvemi eksik etmiyorum + kuruyemiş tüketiyorum kaju-badem-ceviz 🤩
Hoşbulduk canım😍 Dimi 3 kere çok fazla hele sevmeyen biri için çok zor bende elimden geldiğince dikkat ediyorum bebeği besleyecek şeyler yemeye çalışıyorum inşallah tüm bunları yerken aşırı kilo almayız bebekler alsın kiloyu ☺️☺️

Ho
Hoşbulduk canım😍 Dimi 3 kere çok fazla hele sevmeyen biri için çok zor bende elimden geldiğince dikkat ediyorum bebeği besleyecek şeyler yemeye çalışıyorum inşallah tüm bunları yerken aşırı kilo almayız bebekler alsın kiloyu ☺☺
Onlar her şekilde besleniyorlar aslında bize sadece biraz daha dikkat etmek kalıyor 😌

Kızlar merhaba, dün akşam beta baktırdım sonucum 355,11 olarak çıktı. İlk sonucum pazar günü 115,44'tü. Şu anda normal seyrinde değil mi? Panik yapılacak bir durum yoktur umarım :KK23:
Normal merak etme mesela pazar günü kan verdiğin saatle salı verdiğin saat aynı olmayınca bile değerler değişiyor 2 kat artış olmuşsa gönlünü ferah tut 🙏

Kızlar telefona banu çiftçinin hamilelik uygulamasını indirebilirsiniz videodan makaleye kadar herşey var bebekle ilgili kafanıza takılan. Bebişin kalp sayacı var meyve karşılaştırması var video ile hafta hafta anlatıyor süreci her hafta 😍

Kizlar zor ya haftada 3 kere balik yemek bi ton balıklı salata yapıyorum bide fırında yada dışarda yiyoruz meyve sebze et ağırlıklı besleniyorum bol kuru yemiş yiyorum kiloyuda sıkıntı yapmayın ilk hamileligim de 85 kilo ile doğuma girdim 20 günlükken tartıldım 15 kilom gitmişti emzirme koşturma derken iyice kilolar gidiyor bi ara 55 i görmüştüm sıkıntı yapmayın kiloyu her türlü verilir sağlıklı olsun evlatlarimizda🤲🤲🤲

Merhaba ağustos anneleri☺Rabbim hepinize sağlıkla yavrularına kavuşmayı nasip etsin😍Benimde ilk hamileliğim daha dün keseyi gördüm 2 hafta sonrada bebeğimizi görmeye gidicez folik asit progestan kan sulandırıcı ve d vitamini kullanıyorum siz neler kullanıyosunuz nasıl besleniyosunuz doktorum haftada 3 kere balık yemen lazım dedi ama buna uymak çok zor değilmi ya ben balığı haftada 1 ancak yiyebiliyorum tiksinmekten korkuyorum 😕
Hosgeldin aramıza💜
Ben her gün yumurta yiyorum.
Çiğ ,kavrulmamış kuruyemiş ve süt tüketiyorum.
Her gün avokado yemeye çalışıyorum.
Meyve tüketiyorum.
Bol bol su içmeye özen gösteriyorum.
Bunların dışında progestan, coraspin ve folik asit kullanıyorum.
Bende haftad 3 gün balık yiyemem . Hiç sevmiyorum balığı. Hamile olduğumu öğrendiğimden beri zorla 1 kere yemişimdir. Gerekirse omega 3 kullanmaya başlarız🥰

Canım gayet güzel gidiyor 2 kattan fazla artış göstermiş😍

Hosgeldin aramıza💜
Meyve tüketiyorum.
Bende haftad 3 gün balık yiyemem . Hiç sevmiyorum balığı. Hamile olduğumu öğrendiğimden beri zorla 1 kere yemişimdir. Gerekirse omega 3 kullanmaya başlarız🥰

İlaçları doktorunuz mu tavsiye etti acaba ben folik asit dışında bişey kullanmıyorum bişey demedi bana doktor

Kizlar zor ya haftada 3 kere balik yemek bi ton balıklı salata yapıyorum bide fırında yada dışarda yiyoruz meyve sebze et ağırlıklı besleniyorum bol kuru yemiş yiyorum kiloyuda sıkıntı yapmayın ilk hamileligim de 85 kilo ile doğuma girdim 20 günlükken tartıldım 15 kilom gitmişti emzirme koşturma derken iyice kilolar gidiyor bi ara 55 i görmüştüm sıkıntı yapmayın kiloyu her türlü verilir sağlıklı olsun evlatlarimizda🤲🤲🤲
Canım ton balık yemek iyi değilmiş bir araştır istersen.

İlaçları doktorunuz mu tavsiye etti acaba ben folik asit dışında bişey kullanmıyorum bişey demedi bana doktor
Evet doktor tavsiye etti. Düşük olma ihtimaline karşı kullanıyorum. Hatta kullansam mı kullanmasam mı emin olamadım. Araştırınca zararlı olmadığını görüp kullanmaya başladım.

Canım ton balık yemek iyi değilmiş bir araştır istersen.

Evet doktor tavsiye etti. Düşük olma ihtimaline karşı kullanıyorum. Hatta kullansam mı kullanmasam mı emin olamadım. Araştırınca zararlı olmadığını görüp kullanmaya başladım.
Sağolasın canım bende bu hafta keseyi görmeye gideceğim belki doktor keseyi görmeden bişey söylemedi bu hafta artık herşeyi net konuşur inşallah

:KK68:Merhaba arkadaşlar, 9 yıl sonra bir mucize olarak bende 2. bebeğimi bekliyorum :nazar:
5 haftalık henüz, pazartesi keseyi gördük, bebek için 10 gün sonra çağırdılar... umarım görebiliriz..
Bu arada hiç mide bulantım yok, ara sıra karın ağrım olurdu 2 gündür o da çok yok.. sadece canım et istiyor ve tatlıya çok düşkün olduğum halde canım şekerli hiçbir şey istemiyor... Bir de ara ara feci üşüyorum...
Umarım sağlıkla kavuşuruz meleklerimize.. Hoppa

Hosgeldin aramıza💜
Meyve tüketiyorum.

Hoşbulduk teşekkür ederim💜💜Siz çok iyi besleniyosunuz maşallah bende bugün kendime liste oluşturuyorum söylediklerinizi dikkate alıcam☺️ Omega 3 almayı teklif ettim doktoruma olmaz şuan önce yemeyi dene balığın yerini tutmaz dedi ama bende haftada 1 yiyip omega 3 le desteklemeyi düşünüyorum ☺️

Benimde ilk gebeliğimde az az yükseldi canım bir sorun hariç sağlıkla tamamladım diyebilirim. %60 artış kafi aslında. İnşallah düzene girer canım 🙏
Bugün test sonucum ikiye katlamıştı dr sıkıntı yok haftaya gel keseyi görelim dedi muayene etmedi 😇 heyecan dorukta yine bir hafta hop otur hop kalk yaparım.

Hoşbulduk teşekkür ederim💜💜Siz çok iyi besleniyosunuz maşallah bende bugün kendime liste oluşturuyorum söylediklerinizi dikkate alıcam☺ Omega 3 almayı teklif ettim doktoruma olmaz şuan önce yemeyi dene balığın yerini tutmaz dedi ama bende haftada 1 yiyip omega 3 le desteklemeyi düşünüyorum ☺
Balık yemeden olmuyormuş yani üzüldüm😞

X