2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Dış gebelikten anormal artışta falan mı şüpheleniliyor? Kan değerlerin baya iyiydi okuduğuma göre
Beta hcgyi az buldu,keseyi de goremeyince beni cok endiselendirdi.Tupte kalmis olabilecegini soyledi.2 gun sonra deger 2ye katlayinca iyi diyerek rutin kontrole cagirdi.Ama ben degistirecegim doktorumu.Ona kalsaydi menopoz ilaci kullanmali tup bebek merkezine gitmeliydim hic denemeden.

Beta hcgyi az buldu,keseyi de goremeyince beni cok endiselendirdi.Tupte kalmis olabilecegini soyledi.2 gun sonra deger 2ye katlayinca iyi diyerek rutin kontrole cagirdi.Ama ben degistirecegim doktorumu.Ona kalsaydi menopoz ilaci kullanmali tup bebek merkezine gitmeliydim hic denemeden.
Artık doktorlara da güvenemiyoruz. Sayısal loto gibi iyi doktoru bulana helal olsun

Merhaba arkadaşlar ben de Allah kısmet ederse Ağustos annesiyim 🙏🏼 Bugün beta değerimi öğrendim henüz 12.65 inşallah düzenli yükselir de sağlıklı bir gebeliğim olur lütfen dua adin 😇🙏🏼
Gözün Aydın canım inşallah 🙏
Bende 10,6 ile öğrenmiştim şükür yükseliyor, inşallah seninde güzelce artacak değerin henüz çok yeni sadece ♥️
Ben canım ben... günün belli aralıklarında çok sıcaklanıyorum akşam üzeri hatta geceleri tir tir titriyorum... o ayaklarım buz :işsiz:
Aynııı valla aynı🤭
Akşamları sürekli titriyorum ısınamıyorum resmen. Ateşim var sandım kaç kez baktım ama yok🤷🏻‍♀️

Kızlar izindeyiz ve memlekete geldik. O yüzden buraya çok yazamıyorum ama mesajlarınızı okuyorum. Hamileliğini yeni öğrenen arkadaşlarımız aramıza hosgeldiniz😍
İnşallah hep birlikte bebişlerimize sağlıkla kavuşabildiğimiz günleri görürüz..

Bu arada tablo için bilgi yazdırmak isteyen varsa özelden mesaj atsın💜

Doktor canlanmis gözünüz aydin dedi canim. Kalp atışını da duydum cok şükür 1 aya da tekrar kontrole gitcem
Bende 6+1 gordum kalbinin attigini ekranda ama duymadim oyuzden sordum.bana cok kucuk ses cikmaz dedi ama senin madallah duymussunda 😊hepimiz saglikla kavusalim insAllah

merhaba kızlar bende allahın izniyle ağustos annesiyim addetim 2 gün gecikti dün kan verdim 90 çıktı umarım sağlıklı şekilde kantlanarak artar sonucum :anneadayı::KK200:

Kızlar merhaba bugün çatlamadan sonraki tam 14. günüm (yani adet olmam gereken gün) az önce kan tahlili verdim ve sonucum 115,44 çıktı. Sizce bebek ne
merhaba kızlar bende allahın izniyle ağustos annesiyim addetim 2 gün gecikti dün kan verdim 90 çıktı umarım sağlıklı şekilde kantlanarak artar sonucum :anneadayı::KK200:
İnşâllah canım hayırlı olsun 😘

X