2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Merhaba😍dün yazmıştım .bat in ikinci günü 63 çıkmıştı.gecen aydan kimyasal gebelik olduğu için umudum hiç yoktu.dr dan geliyorum .iki gün sonra 232 ye cikmis.dr normal hamilelik gibi duruyor dedi.umutlandim tekrardan 🥰🥰🥰
Ben de senin gibiydim canim geçen ay kimyasal oldu bu ay hic umudum yoktu cok şükür hersey yolunda içini ferah tut kötü şeyler düşünme iyi düşün hep. 😊

kizlar meraba ben aşilamayla hamile kaldim bugun 15. gunümdu kan testi yaptirdim doktor hamilelik var dedi ama suan daha cok kucuk 2 gun sonra tekrar gel dedi sizce simdi kucuk olmasi normalmi

iilay iilay canım bir daha kan vermedin sanırım değil mi? Direk 2 hafta sonra mı gel demişti doktorun? Değerimiz hemen hemen aynıydı aynı gün içinde, o yüzden sorayım dedim.
En son Perşembe günü verdim canım. 2 hafta sonra gel demişti. Şuan memlekete geldik 17 saat arabayla yolculuk yaptık. Arkadaşlarım kızdı bu tür durumlarda izin alınıyormus:110: korktum biraz çarşamba günü kan baktırmak istiyorum.
Sen baktırdın mı?

kizlar meraba ben aşilamayla hamile kaldim bugun 15. gunümdu kan testi yaptirdim doktor hamilelik var dedi ama suan daha cok kucuk 2 gun sonra tekrar gel dedi sizce simdi kucuk olmasi normalmi
Beta hcg değerini söyledi mi?
Şuan küçük olması çok normal 😊

En son Perşembe günü verdim canım. 2 hafta sonra gel demişti. Şuan memlekete geldik 17 saat arabayla yolculuk yaptık. Arkadaşlarım kızdı bu tür durumlarda izin alınıyormus:110: korktum biraz çarşamba günü kan baktırmak istiyorum.
Sen baktırdın mı?
Sabah kan verdim canım 640 çıktı sonucum♥️

e-nabızdan bakar mısın? Tahlil sonucları oraya yükleniyor..

Sabah kan verdim canım 640 çıktı sonucum♥
Çok sevindim canım değerin cok güzel artmışş🥰

Değerler 2kat ve fazlası artarken dış gebelik ya da kimyasal gebelik olma ihtimali oluyor mu? Herkes moralimi bozuyor daha belli olmaz dur bakalım falan diyorlar..

Değerler 2kat ve fazlası artarken dış gebelik ya da kimyasal gebelik olma ihtimali oluyor mu? Herkes moralimi bozuyor daha belli olmaz dur bakalım falan diyorlar..
Kese görünene kadar ihtimal var ama artık düşük oluyor o ihtimal. Genelde sağlıkla devamı gelir. Sen millete bakma 🤗

Merhaba,son adet tarihlerimiz ayni.4+1'de 278'di beta.4+3'te 600.Umarim bir an once gorebiliriz.
Ben bu hafta gideceğim bakalım haberleşiriz 😁 normalde pazartesi olur olmaz kan vereyim dedim ama sonra frenledim kendimi zaten sürekli kan vereceksin sakin ol diye 😸 perşembeye kadar tutsam kendimi bari. Çizgiyi görene kadar sabırsızlık çizgiden sonra hamilesin lafını duyana kadar heyecan ay aman keseyi göreyim ay aman kalp atışı derken 9 ayda dokuz doğuracak sanırım 😂

Merhaba😍dün yazmıştım .bat in ikinci günü 63 çıkmıştı.gecen aydan kimyasal gebelik olduğu için umudum hiç yoktu.dr dan geliyorum .iki gün sonra 232 ye cikmis.dr normal hamilelik gibi duruyor dedi.umutlandim tekrardan 🥰🥰🥰
Gerekirse su bile içmeye kalkmayın çok sevindim yerleşsin sana tutunsun sonra gerisi çorap söküğü gibi gelir inşallah 😘😍

Hi

Hiç canını sıkma. Kimyasal da vücut zaten tutmuyormuş içinde hissedersin dedi doktor. Benimde çok hızlı yükselince acilde buldum kendimi cumartesi doktor artış olur ama dengesiz artış olur. Kanama ve şiddetli sancı yoksa sürekli gelme doktora psikolojine yazık dedi. Vücudun dili var sana ağrı sancı kan illa belli eder İnterneti değil vücudunu dinle deid o yüzden rahat ol 😘

Kan vermeye gerek kalmadı kese göründüğü için, son adet tarihinden hesapla, ben 35. Günde (5+0) gördüm şükür. Yani normalde 5. 6. Haftalarda kese görünür, 6-7-8 civarı da kalp atışı duyulur.. geç döllenme olduysa 1-2 hafta sarkıyor genelde telaşlanmaya gerek yok diyor drlar..
O zaman bu hafta görürürüm inşallah benimki erken gebelik 🙏🙏

Ben bu hafta gideceğim bakalım haberleşiriz 😁 normalde pazartesi olur olmaz kan vereyim dedim ama sonra frenledim kendimi zaten sürekli kan vereceksin sakin ol diye 😸 perşembeye kadar tutsam kendimi bari. Çizgiyi görene kadar sabırsızlık çizgiden sonra hamilesin lafını duyana kadar heyecan ay aman keseyi göreyim ay aman kalp atışı derken 9 ayda dokuz doğuracak sanırım 😂
O telaslar hic bitmiyor.Benim 2. Ama yine ayni heyecani yasiyorum.Cumartesi gunu gidecegim ben de.Dis gebelikten suphelendi doktor ilk beta hcg degerini gorunce.Sonra cok iyi,artik tekrarlamaya gerek yok dedi.Ben de frenliyorum kendimi😊

O telaslar hic bitmiyor.Benim 2. Ama yine ayni heyecani yasiyorum.Cumartesi gunu gidecegim ben de.Dis gebelikten suphelendi doktor ilk beta hcg degerini gorunce.Sonra cok iyi,artik tekrarlamaya gerek yok dedi.Ben de frenliyorum kendimi😊
Dış gebelikten anormal artışta falan mı şüpheleniliyor? Kan değerlerin baya iyiydi okuduğuma göre

Merhaba bende bugün test yaptım ve öğrendim. Yarın kan vereceğim 7 gün geçti regl tarihim. İlk hamileliğimde miyom vardı bebekle büyüdü miyom ve 21.haftada düşük yaptım. Sonra miyom ameliyatı oldum aldılar miyomu. Aynı şeyleri yaşarım diye korkuyorum şimdi sevinemiyorum bile aklıma hep ilk düşük geliyor

Merhaba bende bugün test yaptım ve öğrendim. Yarın kan vereceğim 7 gün geçti regl tarihim. İlk hamileliğimde miyom vardı bebekle büyüdü miyom ve 21.haftada düşük yaptım. Sonra miyom ameliyatı oldum aldılar miyomu. Aynı şeyleri yaşarım diye korkuyorum şimdi sevinemiyorum bile aklıma hep ilk düşük geliyor
Kötüyü çağırma canım ilk gebeliğin stresini yansıtma buna bol dua bol sabır. Allah nasip ettirmeyeceğinin hayalini kurdurmazmış. Ferah tut gönlünü. 🙏😍

Ay inşallah canım çok teşekkür ederim.Biraz korkuyorum işk gün diye sanırı . umarım hepimiz çok rahat ve güzel bir hamilelik geçiririz

X