2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Kese ve bebek görülebilmesi için beta hcg değerinin önemi var mı acaba. Mesela 1700 değerde kese görülür diyebilir miyiz?:KK22:
Hic bilgim yok canim inan 1700 görünmesinin ertesi gün doktor da beklemiyodu keseyi gormeyi ama çıktı. Bence beslenme de onemli

Merhabalar, ben de ağustos annesi olucam nasipse. Bu gün hcg degerim 96 çıktı. Bir kac gün sonra tekrar kan veririm sanırım sonrasinda kese için gideriz.

R rainmistik kullandığım takvim programına göre bat bu gün görünüyor, 8 aralık. Ama cok da güvenmiyorum, siklusum değişkendir bir ay 30 bir ay 32 gün bir ay 28 gün.. mutlaka ileri geri sapmalar olmuştur.

R rainmistik kullandığım takvim programına göre bat bu gün görünüyor, 8 aralık. Ama cok da güvenmiyorum, siklusum değişkendir bir ay 30 bir ay 32 gün bir ay 28 gün.. mutlaka ileri geri sapmalar olmuştur.
Benim adet günüm 92 çıkmışti bi gün sonra 199 sonra tekrar gidince 1700 cikti. 1700 cikmasinin ertesi günü kese göründü 9 gün sonra da yani dün kalp atışını duydum. Demem o ki iki katına çıkıyo mu cikmiyo mu önemli olan o stres yapma kafani biseylerle oyala

Benim adet günüm 92 çıkmışti bi gün sonra 199 sonra tekrar gidince 1700 cikti. 1700 cikmasinin ertesi günü kese göründü 9 gün sonra da yani dün kalp atışını duydum. Demem o ki iki katına çıkıyo mu cikmiyo mu önemli olan o stres yapma kafani biseylerle oyala
Canim kalp atışını karından mı duydun vajinal ultrasondan mı

açıkçası deger bana düşük gibi geldi biraz tedirginim. Çok havaya girmeyim diye kendimi tutuyorum. Teşekkür ederim, içim rahatladı 😊

Kızlar yazmak için sonucu bekliyordum ben de, dün kan için gittim,bakılmadı kan degerime, ultrasonla keseyi gördük şükür. 5+1 hesabıma göre.. kalp için 2 hafta sonrasına randevu verdi dr.. Allah saglıkla kucagımıza almayı nasib etsin

Merhaba herkese.Mucizevi bir sekilde aranizdayim.Adetimde duzensizlik,fsh degeri 60,erken menopoz teshisi derken cok uzgun oldugum bir surec gecirdim.Bitki kurleri uyguladim, 9 yasinda oglumun bir kardesi olmasi icin mucadele ettim.Hormon degerlerim normale gelince doktor tup bebek merkezine yonlendirdi,gitmedim.Catlatma ignesi yapmak istedi,kabul etmedim.Doktorum hic inanmadi hamile kalabilecegime ama ben inandim ve ilk ayda hamileyim cok sukur😊4+3'teyim su an.Keseyi henuz goremedik.Beta hcg 2 gun once 278'di,bugun 600.Insallah hepimiz icin cok rahat bir gebelik olur ve saglikla kavusuruz bebeklerimize.

Kızlar merhaba bugün çatlamadan sonraki tam 14. günüm (yani adet olmam gereken gün) az önce kan tahlili verdim ve sonucum 115,44 çıktı. Sizce bebek ne kadarlık olabilir? Ayrıca bu sonuç normal midir?
Sanırım cok yeni daha yorulmamaya dikkat et canim yatıp dinlenmene bak.

Kızlar merhaba bugün çatlamadan sonraki tam 14. günüm (yani adet olmam gereken gün) az önce kan tahlili verdim ve sonucum 115,44 çıktı. Sizce bebek ne kadarlık olabilir? Ayrıca bu sonuç normal midir?
Önemli olan sonucun kaç çıktığı değil düzenli artıp artmadığı canım ama yinede sonucun gayet normal ve güzel.

Benim gibi sürekli üşüyen hatta ara ara titreyen başka biri var mı acaba 😣

X