2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Ben sali gunu gidiyorum nasipse:)
Benim gec dollenme oldu o yuzden haziran sonu gorunuyor an icin.
Normalde son adetim 14 eyluldu ama epey gec yumurtlamisim:)

olsun geç olsun güç olmasın ben 27 eylulde oldum en son daha ultrasona bakılmadım cuma gunu gıdıcem daha bı hafta var :)

Aynen doktora gidenler yazsın neler yaptı neler söyledi. Ben de salı gidecem ınsallah.

GÖRUNUR INSALLAH GIDINCE HABER ET :) KAN FALAN VERMSMIYDIN ONLAR NASI CIKTI
Catlatma iğnesinin 14. Gunu 104 du 16. Gunu 200 cıktı doktora kadar da baktırmam artik gerek görürse kendi ister. Insallah görünür kese. Seninki daha garanti gibi cumaya daha rahat görünür ıns.

Arkadaşlar merhaba ben de yeni geldim Şuan 5 haftalık diyor uygulamalar .Aslında bu hafta doktora gitmicektim kese görünmez diye ama rahat duramadım çarşamba güni gittim .Kese göründü Beta hcg ye gerek duymadı doktorum .Kasımın 5-6 sı gibi gel kalp atışlarını duyarız dedi .Hepimiz için hayırlı doğumlar diliyorum.Sevgiler

Rica ederim. Benim daha öncesinde iki kaybım var. Rahat olmak istiyorum ama olamıyorum. Aslında biliyorum her gebelik birbirinden bağımsız oluyor. Ama hep öncekilerle kıyaslıyorum
Öyle dusunme onlar ayrı bu ayrı. bol bol dua et. insalah Rabbim buna uzun ömürler nasip etmiştir. Sağlıcakla kucağına almak nasip olsun.

canim masallah size idrar testinde nasil cikmisti netmi

Günaydın kızlar ben salı günü kan vermiştim o zaman beta 260 dı bir daha kan testi yaptırmadım çarşamba günü doktora gidecem o zaman tahminim 5 haftalık olcak kese belki görülür diye umut ediyorum

Belirtileriniz neler kızlar

Benim mide bulantım flan yok sadece göğüslerim hassas ve acı hissi var arasıra da kasıklarımda batar gibi oluyor

Günaydın kızlar en cuma günü beta vermiştim cuma günü 392 çıkmıştı iki gün sonra bugün tekrar verdim 1117 baya yükselmiş daha vermem artık çok şükür inşallah hepimiz sağlıcakla alalim kucagimiza yavrularimizi benim belirtilerde arada migdem bulaniyo göğüs hassasiyeti başladı

masallah bizede nasip olur insallah bata kac gün kala ogrendin canım

Belirtileriniz neler kızlar

Benim mide bulantım flan yok sadece göğüslerim hassas ve acı hissi var arasıra da kasıklarımda batar gibi oluyor
Benim ikinci gebeliğim ilkinde hiçbir belirti yoktu hafif hafif kasık ağrısı adet sancısı gibi o kadar ama bunda şiddetli akıntı ,göğüs ağrısı ,bel ağrısı ,tansiyon düşmesi herşey var

Merhaba canım idrar testinte belirgin çizgi çıktı ,5 gün sonra da doktora gittim kese göründü
Hayırlı olsun canım Allahım bağışlasın :)
Günaydın kızlar ben salı günü kan vermiştim o zaman beta 260 dı bir daha kan testi yaptırmadım çarşamba günü doktora gidecem o zaman tahminim 5 haftalık olcak kese belki görülür diye umut ediyorum
Hayırlı olsun canım benim darısı bize ins
Catlatma iğnesinin 14. Gunu 104 du 16. Gunu 200 cıktı doktora kadar da baktırmam artik gerek görürse kendi ister. Insallah görünür kese. Seninki daha garanti gibi cumaya daha rahat görünür ıns.
Hayırlı olsun canım
Hayırlı olsun canım inşallah en kısa zamanda girersin ultrasyona

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…