Ben sali gunu gidiyorum nasipse:)
Benim gec dollenme oldu o yuzden haziran sonu gorunuyor an icin.
Normalde son adetim 14 eyluldu ama epey gec yumurtlamisim:)
Ikimizin aynı ben de 27 eylül. Kese sali günü görünür mu acaba çok merak ediyorum.olsun geç olsun güç olmasın ben 27 eylulde oldum en son daha ultrasona bakılmadım cuma gunu gıdıcem daha bı hafta var :)
Ikimizin aynı ben de 27 eylül. Kese sali günü görünür mu acaba çok merak ediyorum.
Catlatma iğnesinin 14. Gunu 104 du 16. Gunu 200 cıktı doktora kadar da baktırmam artik gerek görürse kendi ister. Insallah görünür kese. Seninki daha garanti gibi cumaya daha rahat görünür ıns.GÖRUNUR INSALLAH GIDINCE HABER ET :) KAN FALAN VERMSMIYDIN ONLAR NASI CIKTI
Eger beta 1500 ise vaginal usg ile 3000 den fazla ise abdominal usg ile Kese görünebilir. En son betan kaç çıktı ?Ikimizin aynı ben de 27 eylül. Kese sali günü görünür mu acaba çok merak ediyorum.
Dün 200 du 3000 i de bulmaz heralde salıya kadarEger beta 1500 ise vaginal usg ile 3000 den fazla ise abdominal usg ile Kese görünebilir. En son betan kaç çıktı ?
Rica ederim. Benim daha öncesinde iki kaybım var. Rahat olmak istiyorum ama olamıyorum. Aslında biliyorum her gebelik birbirinden bağımsız oluyor. Ama hep öncekilerle kıyaslıyorumDün 200 du 3000 i de bulmaz heralde salıya kadar
Teşekkür ederim bilgi icin
Öyle dusunme onlar ayrı bu ayrı. bol bol dua et. insalah Rabbim buna uzun ömürler nasip etmiştir. Sağlıcakla kucağına almak nasip olsun.Rica ederim. Benim daha öncesinde iki kaybım var. Rahat olmak istiyorum ama olamıyorum. Aslında biliyorum her gebelik birbirinden bağımsız oluyor. Ama hep öncekilerle kıyaslıyorum
canim masallah size idrar testinde nasil cikmisti netmiArkadaşlar merhaba ben de yeni geldim Şuan 5 haftalık diyor uygulamalar .Aslında bu hafta doktora gitmicektim kese görünmez diye ama rahat duramadım çarşamba güni gittim .Kese göründü Beta hcg ye gerek duymadı doktorum .Kasımın 5-6 sı gibi gel kalp atışlarını duyarız dedi .Hepimiz için hayırlı doğumlar diliyorum.Sevgiler
masallah bizede nasip olur insallah bata kac gün kala ogrendin canımGünaydın kızlar en cuma günü beta vermiştim cuma günü 392 çıkmıştı iki gün sonra bugün tekrar verdim 1117 baya yükselmiş daha vermem artık çok şükür inşallah hepimiz sağlıcakla alalim kucagimiza yavrularimizi benim belirtilerde arada migdem bulaniyo göğüs hassasiyeti başladı
Battan 2 gün önce testte silik çıktı sonra ertesi gün tekrar idrarda yaptm biraz daha netti sonrada kan da batırdımmasallah bizede nasip olur insallah bata kac gün kala ogrendin canım
Merhaba canım idrar testinte belirgin çizgi çıktı ,5 gün sonra da doktora gittim kese göründücanim masallah size idrar testinde nasil cikmisti netmi
Benim ikinci gebeliğim ilkinde hiçbir belirti yoktu hafif hafif kasık ağrısı adet sancısı gibi o kadar ama bunda şiddetli akıntı ,göğüs ağrısı ,bel ağrısı ,tansiyon düşmesi herşey varBelirtileriniz neler kızlar
Benim mide bulantım flan yok sadece göğüslerim hassas ve acı hissi var arasıra da kasıklarımda batar gibi oluyor
Hayırlı olsun canım Allahım bağışlasın :)Merhaba canım idrar testinte belirgin çizgi çıktı ,5 gün sonra da doktora gittim kese göründü
Hayırlı olsun canım benim darısı bize insGünaydın kızlar ben salı günü kan vermiştim o zaman beta 260 dı bir daha kan testi yaptırmadım çarşamba günü doktora gidecem o zaman tahminim 5 haftalık olcak kese belki görülür diye umut ediyorum
Hayırlı olsun canımCatlatma iğnesinin 14. Gunu 104 du 16. Gunu 200 cıktı doktora kadar da baktırmam artik gerek görürse kendi ister. Insallah görünür kese. Seninki daha garanti gibi cumaya daha rahat görünür ıns.
Hayırlı olsun canım inşallah en kısa zamanda girersin ultrasyonaKızlar merhaba ben tüp bebekle hamile kaldım. İkiz mi tekiz mi, ne zaman doğacak açıkçası ultrasona girene kadar öğrenemeyeceğim.ona da maalesef 20 gün var. Şuan 4,5 haftalık hamileyim. Sizde belirtiler başladı mı?
Ben sali gunu gidiyorum nasipse:)
Benim gec dollenme oldu o yuzden haziran sonu gorunuyor an icin.
Normalde son adetim 14 eyluldu ama epey gec yumurtlamisim:)[/QUOTE
Geç olsun bak geçde olsa güzel haberi almışsın rabbim sağlıklı genelin geçirmeyi nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?