• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Kızlar merhaba bende yeni bir hamileyim cumartesi battı ve olmadı ama testte adetten 4 gün önce silik bir çizgi ile öğrendim ve bize evlilik yıldönümü hediyesi oldu daha doktora gidemedim sağlıkla sıkıntısız kavuşurum umarım meleğime bekleyen herkeze nasip olsun inşallah bol bol dua ediyorummm :KK200:
Hayırlı olsun canım tebrik ederim Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip eylesin inşallah

kubra5505 kubra5505 valla bende öle düşünüyorum ilkinde stresten daha çok gerdiler tecrübesizdim iyice psikolojik olarakta çökmüştüm ve sonucunda bebeğimi kaybettim şimdi biraz geçsin öle gidicem uygulamalara göre 4+1 şuan ama beklicem en azından daha rahatım
Özellikle biseyler yaşadıktan sonra çok stresli geçiyor aslında en iyisi hiç bisi bilmemek

Kizlar meraba. Ben 2018 temmuz annesiyim. 2019 temmuz anneleri grubunu şimdi farkettim ve hamileligimi ilk ogrendigim zamana gittim. Bende sizler gibi çok heyecanliydim. Ama çok şükür oldu. Şimdi oğlumu sallıyorum uyutmak için. Çok zor uyuyor. İnşallah sizde bu güzel duyguyu tadarsiniz

Kizlar meraba. Ben 2018 temmuz annesiyim. 2019 temmuz anneleri grubunu şimdi farkettim ve hamileligimi ilk ogrendigim zamana gittim. Bende sizler gibi çok heyecanliydim. Ama çok şükür oldu. Şimdi oğlumu sallıyorum uyutmak için. Çok zor uyuyor. İnşallah sizde bu güzel duyguyu tadarsiniz
Amin inşallah. Rabbim de size evladımızın hep güzel günlerini göstersin inşallah )

Ya sınır oldum bu doktorlara acil de kan almadilar kadindoguma gidicekmisim :bicak:

Back