• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    104
Kızlar geçen gün konusmustunuz. Bende dünden beri her şeye ağlıyorum şu an bile. Tam olarak bu moddan ne zaman çıkılıyor 😭 Sanirim doğuma az kaldığı için oluyor. Biseyler aklıma geliyor ağlıyorum sürekli.

Benim butun hamilelik boyle gecti. Ask sarkisi bile dinlesem, oglum buyuyecek asik olacak, gorecek miyim o gunleri diye oturup agliyorum. Muhakkak gun asiri gozyasi dokmuslugum olmustur. H.sonu nstdeyken yeni dogmus bebegi odaya goturuyorlardi agladim, bir baska yeni dogan icin yorgun dogdu dinlensin dediler oturdum ona agladim. Buna cozum bulamadim ben. Biran once dogurayim da bitsin su aglamam diyorum artik.
Ay bende yok o özellik yaa 😅 siz yazdıkça yokluyorum kendimi yok anam ağlayasım yok. Kaç ayda sadece bir kere bir doğum videosu izlerken bebeği alıp annenin koynuna koydukları an hıçkıra hıçkıra ağladım. Geçen de bir arkadaşım doğumdan önce ablasına bana bir şey olursa oğlum sana emanet diye uzunca bir mesaj yazmış ağlayarak onu anlattı. Hiç aklıma böyle kötü şeyler getirmemiştim, nereden geliyor böyle şeyler aklınıza dedim 😒

Hülya canım ya❤️ biz hrr izne geldiğimizde hülya ya illaki giderdim o da her kontrolde bir sonraki izin de hamile geleceksin diye bana hep moral verirdi 😍 en sonunda çinsiyeti ondan öğrenmek nasip oldu ❤️ Aleve eltimin tavsiyesi ile gittim ayak üstü bi muayne etti kesinlikle tüp bebek yaptırmalısın dedi gönderdi. Gıcık olmuştum.
Forumda tanıştığım birkaç kişi Hülya’nın zamanında malpraktislerinden bahsetti. O yüzden hiç düşünmedim onu ama taşındıktan sonra Ereğli’de tanıştığım herkes Hülya’ya gitmiş 😂 Ama randevularda Alev hep kalabalık, Hülya’da daha az randevu var.. neyse doktor konuşmak için şu an çok geç 😂

Forumda tanıştığım birkaç kişi Hülya’nın zamanında malpraktislerinden bahsetti. O yüzden hiç düşünmedim onu ama taşındıktan sonra Ereğli’de tanıştığım herkes Hülya’ya gitmiş 😂 Ama randevularda Alev hep kalabalık, Hülya’da daha az randevu var.. neyse doktor konuşmak için şu an çok geç 😂
Aynen çok geç artık inşallah çok güzel geçer doğumlarımız rabbim kalan süreçlerimizde iyi insanlar çıkarsın karşımıza🤲

Dün akşam eşim çok rahatlandı bugünde acile gitti ağır grip geçiriyor izinli tüm gün evde uyudu umarım bana geçmez 🤷‍♀️ Herkese herşeye o kadar kılım ki bu aralar şimdi nerden çıktı hastalık be adam 😣 9 aylık hamileliğimde ilk defa bugün kv beni aradı ama tabiki cin etti sancın yok senin diyor karı bana içime girdi baktı çünkü hayır var diyorum bende çocuk gibi 🤣 Allahım sen bana sabır güç kuvvet ver 🤓

Ay bende yok o özellik yaa 😅 siz yazdıkça yokluyorum kendimi yok anam ağlayasım yok. Kaç ayda sadece bir kere bir doğum videosu izlerken bebeği alıp annenin koynuna koydukları an hıçkıra hıçkıra ağladım. Geçen de bir arkadaşım doğumdan önce ablasına bana bir şey olursa oğlum sana emanet diye uzunca bir mesaj yazmış ağlayarak onu anlattı. Hiç aklıma böyle kötü şeyler getirmemiştim, nereden geliyor böyle şeyler aklınıza dedim 😒
Ah ahhhh yerinizde olmak isterdim. Hamilelikten once hic boyle degildim. Daha dun Tuana Askolsun sarkisinda ya sana yetemezsem, yeterince sevemezsem diye hickirarak agladim 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🥹🥹🥹sezen aksu yavrucanimdan bahsetmiyorum bile hic dinleyemeyecegim sarkilar var.

Dün akşam eşim çok rahatlandı bugünde acile gitti ağır grip geçiriyor izinli tüm gün evde uyudu umarım bana geçmez 🤷‍♀️ Herkese herşeye o kadar kılım ki bu aralar şimdi nerden çıktı hastalık be adam 😣 9 aylık hamileliğimde ilk defa bugün kv beni aradı ama tabiki cin etti sancın yok senin diyor karı bana içime girdi baktı çünkü hayır var diyorum bende çocuk gibi 🤣 Allahım sen bana sabır güç kuvvet ver 🤓
Hahahaha benim k.valide de daha bebegin inmedi asagiya dedi. Doktor kafasi asagida demisti ama benimki inatla hala asagida degil diyor. 🤦‍♀️🤦‍♀️

Senin kocanın evi yok der gibi olmuş skndjsndkd geçmiş olsun ben uzak duramadim siz durun insan kaptimmi iyilesemiyo ilaç iğne yiyemedigimiz icin :(

oglak_kadini oglak_kadini yarın sağlıkla bebişine kavuşursun inşallah 🥰 hayırla güzelce geçsin doğumun ❤️❤️

evet şuan düşünmemeye çalışıyorum. hareketlerini hissediyorum sıkı sıkı bugün son içimde 🥰🥰
Son gün olduğunu bilmek de ayrı bir güzellik bana kalırsa ✨ Kolaylıkla gelsin inşallah oğluşumun adaşı Kaan bebiş 🥰 İki fencinin oğlunun da adının Kaan olması da güzel tevafuk oldu zümrem 🐣

Ah ahhhh yerinizde olmak isterdim. Hamilelikten once hic boyle degildim. Daha dun Tuana Askolsun sarkisinda ya sana yetemezsem, yeterince sevemezsem diye hickirarak agladim 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🥹🥹🥹sezen aksu yavrucanimdan bahsetmiyorum bile hic dinleyemeyecegim sarkilar var.
Ben normalde de duygularını bastıran biriyim 🥲 Gözyaşlarınızın sebebi tek bu şarkılar olsun varsın 🥰

oglak_kadini oglak_kadini yarin doğumun insALLAH cok guzel gecer❤ Allah yardımcınız olsun🥰dogumda bizlere de dua et insALLAH 🥰🥰hayirli haberlerini bekliyoruz 🌸🌸
Amin canim hepinize dua edicemm. sağ salim çıkarız inşallah 😇😇
Senin kocanın evi yok der gibi olmuş skndjsndkd geçmiş olsun ben uzak duramadim siz durun insan kaptimmi iyilesemiyo ilaç iğne yiyemedigimiz icin :(

oglak_kadini oglak_kadini yarın sağlıkla bebişine kavuşursun inşallah 🥰 hayırla güzelce geçsin doğumun ❤️❤️
amin canimmm oyyy çok tatlı bir bekleyiş bu 🥰🥰
Son gün olduğunu bilmek de ayrı bir güzellik bana kalırsa ✨ Kolaylıkla gelsin inşallah oğluşumun adaşı Kaan bebiş 🥰 İki fencinin oğlunun da adının Kaan olması da güzel tevafuk oldu zümrem 🐣
Ayy evet yaa nasıl da güzel olmuş bu son gün olduğunu bilmek hem çok güzel hem buruk. kızımda bu burukluğu sütten kesince yaşamıştım.

Ben inandım şahsen. kvler cindir. o yok diyorsa yoktur

ayy eşine çok geçmiş olsun.

Back