Kızlar geçen gün konusmustunuz. Bende dünden beri her şeye ağlıyorum şu an bile. Tam olarak bu moddan ne zaman çıkılıyor Sanirim doğuma az kaldığı için oluyor. Biseyler aklıma geliyor ağlıyorum sürekli.
Ay bende yok o özellik yaa siz yazdıkça yokluyorum kendimi yok anam ağlayasım yok. Kaç ayda sadece bir kere bir doğum videosu izlerken bebeği alıp annenin koynuna koydukları an hıçkıra hıçkıra ağladım. Geçen de bir arkadaşım doğumdan önce ablasına bana bir şey olursa oğlum sana emanet diye uzunca bir mesaj yazmış ağlayarak onu anlattı. Hiç aklıma böyle kötü şeyler getirmemiştim, nereden geliyor böyle şeyler aklınıza dedimBenim butun hamilelik boyle gecti. Ask sarkisi bile dinlesem, oglum buyuyecek asik olacak, gorecek miyim o gunleri diye oturup agliyorum. Muhakkak gun asiri gozyasi dokmuslugum olmustur. H.sonu nstdeyken yeni dogmus bebegi odaya goturuyorlardi agladim, bir baska yeni dogan icin yorgun dogdu dinlensin dediler oturdum ona agladim. Buna cozum bulamadim ben. Biran once dogurayim da bitsin su aglamam diyorum artik.