Bende hep sırt üstü yatıyorum o şekil daha iyi diye düşünmüştüm iyi değil mi bende artık öyle yatmim.
Bide ben yüzüstü çok yatardım karın üstü şimdi bazen yine uyanırken öyle yatigimi farkediyorum .inşallah zarar vermem bebegime.
selamlar... kızlar el ve ayaklarda yanma sorunu yaşayan doktoruyla paylaşan var mı bu durumu normalde randevum ocakta ama dün gece ayaklarımda felaket yanma hissettim uyuyamadım...nette araştırdım birçok sebep yazıyor...
Gece çok sık uyanıyorum. Doğru düzgün dalamiyorum hiç. Sizde durumlar nasıl? Hamileliğin son aylarında uykular bölünür diyorlar ama bende başlarda başladı.
Doktorun bana yazmış olduğu asla hiç bir zararı yok gebeliğin ilk gününden beri içilebilir dediği bir öksürük şurubu var. İsmi Perebron Biz şükür atlatmak üzereyiz az kaldı. Size de çok geçmiş olsun. Dinlenerek geçiyor aslında ilaç falan hikaye.
Doktorun bana yazmış olduğu asla hiç bir zararı yok gebeliğin ilk gününden beri içilebilir dediği bir öksürük şurubu var. İsmi Perebron Biz şükür atlatmak üzereyiz az kaldı. Size de çok geçmiş olsun. Dinlenerek geçiyor aslında ilaç falan hikaye.
Doktor d vitamini verdi. Günde 9 damla. 6 ay gebelik de 6 ay da gebelikten sonra icilecekmis. Kemik erimesine karşı. Bebek bendeki vitamini aldığı için benim kemik erimesine yakalanma ihtimaline karşiymis.
Ya ben Varya başka küçük bebeği olup da bı de hamile olanlara çok açıyorum. Vay annem vay. Zamanında annem de böyle sizin gibiydi de ben çok haksızlık ettim kendisine ergenlik zamanımda. Şimdi gece gündüz helallik istiyorum. Allah sizlerin yardımcısı olsun