Teşekkür ederim size de gecmis olsun, deneyecegim muhakkak :)günde 2 tane limon 2 fincan ıhlamur bir tatlı kaşığı bal çok şükür 4-5 güne atlattım limonu yiyemiyosan ılık suya sıkıp içebilirsin çok geçmiş olsun
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkür ederim size de gecmis olsun, deneyecegim muhakkak :)günde 2 tane limon 2 fincan ıhlamur bir tatlı kaşığı bal çok şükür 4-5 güne atlattım limonu yiyemiyosan ılık suya sıkıp içebilirsin çok geçmiş olsun
İnşallah kötü bişey yokturDün yazmıştım kahverengi lekelenme olmustu . Doktor ilaç verdi . Ama bugün daha arttı damar şeklinde şeyler gelmeye başladı![]()
:) 3 yaşında kizim, aksama kadar gormedigi için akşamları biraz fazla ilgi bekliyor, oynamak istiyor falan, yapılacak işler de beni bekleyince :) çok şükür ağır geçmiyor hamileliğim yoksa napardimYa ben Varya başka küçük bebeği olup da bı de hamile olanlara çok açıyorum. Vay annem vay. Zamanında annem de böyle sizin gibiydi de ben çok haksızlık ettim kendisine ergenlik zamanımda. Şimdi gece gündüz helallik istiyorum. Allah sizlerin yardımcısı olsun![]()
Amin canım kızım 14 aylık anne sutu alıyor tam hareketli zamanları ama asla sıkayetcı degılım :) istediğimiz bir gebelik bu insanla seneye kardes kardes oynarlar :)Ya ben Varya başka küçük bebeği olup da bı de hamile olanlara çok açıyorum. Vay annem vay. Zamanında annem de böyle sizin gibiydi de ben çok haksızlık ettim kendisine ergenlik zamanımda. Şimdi gece gündüz helallik istiyorum. Allah sizlerin yardımcısı olsun![]()
Bence sanslisiniz:) ben zaman zaman depresyona giriyorum bulantidan kokudan mutsuz olup agladigim çok olmuştur. Benim esimde öyle .ben inatlasmiyorum. Allah esirgesin yapma dediği şeyleri yapsam da bişey olsa burnumdan getirir diye korkuyorum. Ev temizliği dahil her şeyi eşim yapıyor ben yardım ediyorum.Herkese iyi haftalar
Hala hiç bir gebelik belirtim yok iyi mi kötü mü hiç anlamıyorum.
Hiç bir şey yapmama izin vermiyo eşim Böyle hiç bi problem yokken de yan gelip yatmak garibime gidiyo cidden.
Sağlık ocağına ayrıca kayıt yaptırdınız mı siz? Orda takip oluyo mu
Ben senin iyi niyetli ancak laflarını dogru secemedigini düşünüyorum benim de 16 aylık küçük bir bebegim var zor bir hamilelik yaşıyorum ama hic kendime acımadım aksine bi kac haftaya bitecek ve sonrasında keyifli zamanlara ulaşacağım, onun hareketlerini hissedecegim gunlere erisebilmeyi sabırsızlıkla bekliyorum.. Acımak kimsenin haddine değil, o mantıkla senin ikinci bebegin oldugunda baska birinin sana bu cumleyi kurmasi hic hos olmazdi degil mi empati kurmaya çalıştığının farkındayım.. Ayrica bir cok tartismada sana icten hak versem de burda yanlış anlasilmanin sebebinin üslubun diye düşünüyorumYa ben Varya başka küçük bebeği olup da bı de hamile olanlara çok açıyorum. Vay annem vay. Zamanında annem de böyle sizin gibiydi de ben çok haksızlık ettim kendisine ergenlik zamanımda. Şimdi gece gündüz helallik istiyorum. Allah sizlerin yardımcısı olsun![]()
Neden ki ? Merhamet neden kötü bir şey olsun ? Elbette bana 2. Bebeğim olacaginda merhamet edilmesi beni çok mutlu eder.Ben senin iyi niyetli ancak laflarını dogru secemedigini düşünüyorum benim de 16 aylık küçük bir bebegim var zor bir hamilelik yaşıyorum ama hic kendime açmadım aksine bi kac haftaya bitecek ve sonrasında keyifli zamanlara ulaşacağım onun hareketlerini hissedecegim gunlere ulasabilmeyi sabırsızlıkla bekliyorum.. Acımak kimsenin haddine değil ayrıca o mantıkla senin ikinci bebegin oldugunda baska birinim sana bu cumleyi kurmasi hic hos olmazdi degil mi empati kurmaya çalıştığının farkındayım.. Ayrica bir cok cartismada sana icten hak versem de burda yanlış anlasilmanin sebebi üslubun diye düşünüyorum
Merhamet duygusu çok guzel bir duygu ben "acımak" kelimesinin merhamet duygusunu zaten sonuna kadar kullanan bir anneye kullanilmasini dogru bulmuyorum yoksa niyetinin iyi oldugunu bildigimi belirttim zatenNeden ki ? Merhamet neden kötü bir şey olsun ? Elbette bana 2. Bebeğim olacaginda merhamet edilmesi beni çok mutlu eder.
Anladım canım. Evet tabi ki iyi niyetliyim. Merhamet , güç, sevgi, acımak gibi kelimelerde belki biraz göreceli sanirim :)Merhamet duygusu çok guzel bir duygu ben "acımak" kelimesinin merhamet duygusunu zaten sonuna kadar kullanan bir anneye kullanilmasini dogru bulmuyorum yoksa niyetinin iyi oldugunu bildigimi belirttim zaten
Evet anlatabildigime sevindim mesela bana birinin acınmasını bunu sozle veya hareketle belli etmesi beni çok üzer, çünkü anneler acınamayacak derece güçlüdür bunu bebegin olduğunda daha da anlayacaksınAnladım canım. Evet tabi ki iyi niyetliyim. Merhamet , güç, sevgi, acımak gibi kelimelerde belki biraz göreceli sanirim :)
Çok üzüldüm. Allah sabır versin ne denir ki. Ben de eylülde yaşadım aynı durumu ve rabbim benden 1 aldı 2 çocuk veriyor yerine inşallah. Bol bol dua et. Rabbim gönlüne göre versin.inşallah hepiniz sağlıklı bir şekilde bebişlerinizi kucagınıza alırsınız bız kalp atısını duyamadık malesaf alınacak sat göre 9 haftalık ama o 6 haftalıkta kaldı üzgünüm ..hayırlısı bu imiş.
Bence yeniden bir git hastaneye. Allah yardımcın olsun.Dün yazmıştım kahverengi lekelenme olmustu . Doktor ilaç verdi . Ama bugün daha arttı damar şeklinde şeyler gelmeye başladı![]()
Mutlaka :) Allah'ım nasip ederse bende göreceğim :) doğru kelime buydu. Güçlü buluyorum desem daha hoş olabilirdi haklısın :)Evet anlatabildigime sevindim mesela bana birinin acınmasını bunu sozle veya hareketle belli etmesi beni çok üzer, çünkü anneler acınamayacak derece güçlüdür bunu bebegin olduğunda daha da anlayacaksınben ne kadar güçlüyüm diyeceksin
İnşallah canım en önemlisi o ,zatendevlet özel farketmiyormuş cnım hastaneden hastaneye değişiyormuş İnşallah sonuçlarımız güzel çıkar
Basın sağolsun, Rabbim saglikla tekrar hamile kalmayı nasip etsin ins.inşallah hepiniz sağlıklı bir şekilde bebişlerinizi kucagınıza alırsınız bız kalp atısını duyamadık malesaf alınacak sat göre 9 haftalık ama o 6 haftalıkta kaldı üzgünüm ..hayırlısı bu imiş.
Ya ben napiiimYa ben Varya başka küçük bebeği olup da bı de hamile olanlara çok açıyorum. Vay annem vay. Zamanında annem de böyle sizin gibiydi de ben çok haksızlık ettim kendisine ergenlik zamanımda. Şimdi gece gündüz helallik istiyorum. Allah sizlerin yardımcısı olsun![]()
Gerçekten bende küçük bebeği olup 1-2 yaşlarında ikinci çocuğu yapan anneleri hayretle izliyorum. Anne değilim henüz bi bebeğe tek başıma bakmadım bebek varken ev işleri koca yemek vs uğraşmadım süper güçlerinin olduğunu düşünüyorum hele birde çalışıyorsa gerçekten nasıl baş ediyolar ediyosunuz anlamıyorum Ben cesaret edebilir miyim onuda bilmiyorumBen senin iyi niyetli ancak laflarını dogru secemedigini düşünüyorum benim de 16 aylık küçük bir bebegim var zor bir hamilelik yaşıyorum ama hic kendime acımadım aksine bi kac haftaya bitecek ve sonrasında keyifli zamanlara ulaşacağım, onun hareketlerini hissedecegim gunlere erisebilmeyi sabırsızlıkla bekliyorum.. Acımak kimsenin haddine değil, o mantıkla senin ikinci bebegin oldugunda baska birinin sana bu cumleyi kurmasi hic hos olmazdi degil mi empati kurmaya çalıştığının farkındayım.. Ayrica bir cok tartismada sana icten hak versem de burda yanlış anlasilmanin sebebinin üslubun diye düşünüyorum
Şimdi ikiz bekleyenlere de acıyorum desem alınır mısın korkuyorum :)) şaka bı yana da valla aslında demek istediğim ikiz annelerini ya da başka bebekleri olan anneleri görünce sanki naz yapmaya hakkım yok gibi hissediyorum :) bence de bakıcı tutmazsan çok zor olur sana. Biz aralarında 1 yaş olan kardeslerime annemle bakarken bile çok zorlanmıştık:) dua edelim de uslu kolay yemek yiyen uyuyan mutlu bebeklerimiz olsun :)Ya ben napiiimiki tane bekliyorum bi de :) demek istedigini cok iyi anladim valla ben de zaman zaman korkmuyor degilim hatta bir tane bakici tutacak olmama tagmen cok korkuyorum, yetisemezsem, yetemezsem diye ama ne kadar zorlanirsam zorlanim biliyorum gecicek o zor gunler. Bikac sene sonra sefasini surucem yani ins
![]()
Benim kardesimle aramda 13 ay var ikiz gibi buyuduk can yoldasi olduk hatta o erkek olmasına ragmen cok yakindik. Ben sehir plancisiyim kamu da calisiyorum normalde fakat oglumdan oturu ucretsiz izindeyim iki yil sonra onu birakip calismaya baslamam gerekiyordu ve ogluma hamile kaldigim yolda cok zorluklar yasadim hamilelikte gebelik tansiyonum vardi ve bu gibi sıkıntılar yas ilerlediginde artiyor simdi simdi ucretsiz iznim bitmeden ikinci bebegim gelecek nasipse, ikisini bir buyuturum ilk oglum 4 yasinda ikinci 2 yasinda olur ozamana kadar yarim gun calisma yönetmeliği de cikarsa tadindan yenmez bu gibi sebeplerden oturu boyle bir karar verdikGerçekten bende küçük bebeği olup 1-2 yaşlarında ikinci çocuğu yapan anneleri hayretle izliyorum. Anne değilim henüz bi bebeğe tek başıma bakmadım bebek varken ev işleri koca yemek vs uğraşmadım süper güçlerinin olduğunu düşünüyorum hele birde çalışıyorsa gerçekten nasıl baş ediyolar ediyosunuz anlamıyorum Ben cesaret edebilir miyim onuda bilmiyorum
Bende bendeBence sanslisiniz:) ben zaman zaman depresyona giriyorum bulantidan kokudan mutsuz olup agladigim çok olmuştur. Benim esimde öyle .ben inatlasmiyorum. Allah esirgesin yapma dediği şeyleri yapsam da bişey olsa burnumdan getirir diye korkuyorum. Ev temizliği dahil her şeyi eşim yapıyor ben yardım ediyorum.