- 21 Kasım 2018
- 3.637
- 4.992
- 83
- 36
Ben haftaya Çarşamba devlette yaptırıcamKızlar ikili taramayı devlette yaptıran var mı aramızda ? herkes yaptırmayı mı bekliyor.
kaç günde sonuç çıkar acaba bilgisi olan var mı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben haftaya Çarşamba devlette yaptırıcamKızlar ikili taramayı devlette yaptıran var mı aramızda ? herkes yaptırmayı mı bekliyor.
kaç günde sonuç çıkar acaba bilgisi olan var mı
Hamilelikte önerilen uyku pozisyonu sola yatmak sanırım .Bende hep sırt üstü yatıyorum o şekil daha iyi diye düşünmüştüm iyi değil mi bende artık öyle yatmim.
Bide ben yüzüstü çok yatardım karın üstü şimdi bazen yine uyanırken öyle yatigimi farkediyorum .inşallah zarar vermem bebegime.
Bende cok sik uyaniyorum surekli tuvalete gidiyorum ve bogazim cok kuruyor sabah kalktigimda yaniyo resmenGece çok sık uyanıyorum. Doğru düzgün dalamiyorum hiç. Sizde durumlar nasıl? Hamileliğin son aylarında uykular bölünür diyorlar ama bende başlarda başladı.
devlet özel farketmiyormuş cnım hastaneden hastaneye değişiyormuş İnşallah sonuçlarımız güzel çıkarBen haftaya Çarşamba devlette yaptırıcam
ben herşeyimi test sonuçlarımı falkan söylemiştim o yüzden 19. haftada geliceksin aşı için dediKızlar sağlık ocağı beni 12. Hafta da kontrole çağırmıştı. Sizi de çağırdılar mi ?
Ben bı gideyim o zaman. Çünkü d vitaminine baslayacaksin 12. Hafta da demişti.ben herşeyimi test sonuçlarımı falkan söylemiştim o yüzden 19. haftada geliceksin aşı için dedi
tabi git bakalım ne diceklerBen bı gideyim o zaman. Çünkü d vitaminine baslayacaksin 12. Hafta da demişti.
Ben en son 9,5 haftada gitmiştim, şimdi bu çarşamba(12-13. Haftada) randevum. Çok normal. Test falan yapılma haftaları zaten...Kızlar sağlık ocağı beni 12. Hafta da kontrole çağırmıştı. Sizi de çağırdılar mi ?
Doktorun bana yazmış olduğu asla hiç bir zararı yok gebeliğin ilk gününden beri içilebilir dediği bir öksürük şurubu var. İsmi Perebron Biz şükür atlatmak üzereyiz az kaldı. Size de çok geçmiş olsun. Dinlenerek geçiyor aslında ilaç falan hikaye.Eveeett... Gripliler kervanına biz de katildik :/
günde 2 tane limon 2 fincan ıhlamur bir tatlı kaşığı bal çok şükür 4-5 güne atlattım limonu yiyemiyosan ılık suya sıkıp içebilirsin çok geçmiş olsunEveeett... Gripliler kervanına biz de katildik :/
Tesekkur ederim, calisiyorum maalesef, evde bir minnak kiz, elimde bı de egitimle geçmiş haftasonu var :/ rapor alasim varDoktorun bana yazmış olduğu asla hiç bir zararı yok gebeliğin ilk gününden beri içilebilir dediği bir öksürük şurubu var. İsmi Perebron Biz şükür atlatmak üzereyiz az kaldı. Size de çok geçmiş olsun. Dinlenerek geçiyor aslında ilaç falan hikaye.
kese etrafında kanama alanı çıkmış mıydı ?Dün yazmıştım kahverengi lekelenme olmustu . Doktor ilaç verdi . Ama bugün daha arttı damar şeklinde şeyler gelmeye başladı![]()
Yaaaa çok geçmiş olsun. Temizlik yapan sizdiniz demi. Keşke kendinizi o kadar yormasaydiniz ya.Dün yazmıştım kahverengi lekelenme olmustu . Doktor ilaç verdi . Ama bugün daha arttı damar şeklinde şeyler gelmeye başladı![]()
Ya ben Varya başka küçük bebeği olup da bı de hamile olanlara çok açıyorum. Vay annem vay. Zamanında annem de böyle sizin gibiydi de ben çok haksızlık ettim kendisine ergenlik zamanımda. Şimdi gece gündüz helallik istiyorum. Allah sizlerin yardımcısı olsunTesekkur ederim, calisiyorum maalesef, evde bir minnak kiz, elimde bı de egitimle geçmiş haftasonu var :/ rapor alasim var![]()