Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yok canım korkma şak diye bulantım kesildi sonra geri geldi kesiliyo başlıyo başlamasa bile bi sıkıntı olcağı anlamına gelmez içini ferah tut5-6 gündür benimde adam akıllı kusmam yok kendini bu sebeple strese sokma hiçArkadaslar merhaba ben de araniza yeni katiliyorum. Suan tam 8haftalik hamileyim. Tup bebekle saglikli tek embriyo ile gebe kaldim. Ilk haftalar aclik hissi ve bulantim oluyordu, ama 5 gundur cok normal hissediyorum. Eski hassasiyetim kalmadi. Persembe gunu 2.kontrolum var ama korkuyorum bir sey olmus mudur diyebenim gibi belirtileri azalan veya kesilen var mi acaba?
Herkezlere günaydın tünaydın musmutlu güzel haberlerle dolu bir hafta olur inşallah![]()
Cok tesekkur ederim cevap verdigin icin, en yogun olmasi gereken haftalarda kesilince icimi bir korku kapladi, bir de daha once uc dusuk yasadigim icin elimde degil sanirim her seyden korkar oldum ama olacagi varsa onune gecilmez tabi, ve Allah yeter ki ol desin , her sekilde olur .yok canım korkma şak diye bulantım kesildi sonra geri geldi kesiliyo başlıyo başlamasa bile bi sıkıntı olcağı anlamına gelmez içini ferah tut5-6 gündür benimde adam akıllı kusmam yok kendini bu sebeple strese sokma hiç
HoşgeldinizArkadaslar merhaba ben de araniza yeni katiliyorum. Suan tam 8haftalik hamileyim. Tup bebekle saglikli tek embriyo ile gebe kaldim. Ilk haftalar aclik hissi ve bulantim oluyordu, ama 5 gundur cok normal hissediyorum. Eski hassasiyetim kalmadi. Persembe gunu 2.kontrolum var ama korkuyorum bir sey olmus mudur diyebenim gibi belirtileri azalan veya kesilen var mi acaba?
Valla benimde kesildi sonra serumlar yedim öyle böyle geri gelmedi su içsem kustum bebekler annelere biraz müsade ediyolar sanırım dinlenin diyeCok tesekkur ederim cevap verdigin icin, en yogun olmasi gereken haftalarda kesilince icimi bir korku kapladi, bir de daha once uc dusuk yasadigim icin elimde degil sanirim her seyden korkar oldum ama olacagi varsa onune gecilmez tabi, ve Allah yeter ki ol desin , her sekilde olur .
Cok haklisin bosuna stres yapmamam gerekir
Canım 4 yıl önceki hamileliğimde aynı gün çıkmış kağıtlarını saklamıştım. Şimdi de devlette yaptıracağım ama perşembe günü inşallah yine aynı gün çıkar :)Kızlar ikili taramayı devlette yaptıran var mı aramızda ? herkes yaptırmayı mı bekliyor.
kaç günde sonuç çıkar acaba bilgisi olan var mı
aa süper bana yazar mısın kaç günde çıkcağını benimde ayın 27sinde merak ediyorum kaç günde veriliyor diyeCanım 4 yıl önceki hamileliğimde aynı gün çıkmış kağıtlarını saklamıştım. Şimdi de devlette yaptıracağım ama perşembe günü inşallah yine aynı gün çıkar :)
En iyisi canım uzun zamandır gelmek istiyorlardı tamam dedim ama dün gece ateşlendim sanırım hafta sonu üşüttüm camlar felan sildim akılsızlık işte insan kendi kendine yapıyor valla
bende 26sında gidicem ama özele gidiyorum fark eder mi bilmiyorum özel hastaneler farklı bir laboratuvar da çalışıyorsa uzun sürebilir belki çıkması. bir an önce 26si olsun istiyorumaa süper bana yazar mısın kaç günde çıkcağını benimde ayın 27sinde merak ediyorum kaç günde veriliyor diye
diğer topicten bi kız yazdı sağolsun onlar önde gidiyo haziran annesi 10 günde çıkmış sonucu özeldebende 26sında gidicem ama özele gidiyorum fark eder mi bilmiyorum özel hastaneler farklı bir laboratuvar da çalışıyorsa uzun sürebilir belki çıkması. bir an önce 26si olsun istiyorum
olabilir neyse aman iyi olduğunu görelim de zaman o kadar önemli değildiğer topicten bi kız yazdı sağolsun onlar önde gidiyo haziran annesi 10 günde çıkmış sonucu özelde
benim eşimin yengesinin 5 günde çıktı sanırım hastaneden hastaneye değişiyor
aynen zaten sonuç çıkmadan burun kemiği ve ense kalınlığından az buçuk anlıyolar onlar iyi korkma bişey çıkmaz sonucunda demişlerdi dedikleri gibi de oldu aminn inşallah canımolabilir neyse aman iyi olduğunu görelim de zaman o kadar önemli değil
Valla öyle stres yaptığım bir şey yok da normalde hamile kalmadan önce hep sırt üstü yatardim.simdi sola yatmaya çalışıyorum. Bir uyaniyuyan yine sırt üstü yatmışim. Onun tedirginliği oluyor sanırım.Stres yaptığın bişey varmı
sırt üstü yatmanın bir sıkıntısı yokmuş canım bebek için sadece sende bacaklarda karıncalanma yapabilirmiş kısa sürede onun dışında bi zararı yokmuş. bende sağa sola dönmekten uyuyamanlardan oldum o yüzden biraz araştırdım daValla öyle stres yaptığım bir şey yok da normalde hamile kalmadan önce hep sırt üstü yatardim.simdi sola yatmaya çalışıyorum. Bir uyaniyuyan yine sırt üstü yatmışim. Onun tedirginliği oluyor sanırım.
İnşallah yoktur diğer türlü uyuyamıyorum çünkü.sırt s
sırt üstü yatmanın bir sıkıntısı yokmuş canım bebek için sadece sende bacaklarda karıncalanma yapabilirmiş kısa sürede onun dışında bi zararı yokmuş. bende sağa sola dönmekten uyuyamanlardan oldum o yüzden biraz araştırdım da