• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
İnsanlar ilk önce okuyup sonra düşünüp kavrasalar bu kadar yanlış anlama olmayacak yok maydonoz , yok nar :) bakalım daha neler duyacagım :) Arkadaşlar canınız çekiyorsa hiçbir şeyden kısıtlamayın kendinizi
İyi de arkadaşım bunları biz kendimiz uydurmadık ki kavramadan düşünmeden bahsediyorsunuz , ilin en iyi doktoru ilk gümden bana ikaz olarak söyledi ilk 3 ay cinsel ilişki ve nar maydanoz hurma yemek yasak dedi , az ye canın çekiyorsa yiyebilirsin demedi ben de bu açıdan dikkat ediyorum ve buradaki sizlerle paylaştım , bu aşağılama , yok daha neler duyacağım yaklaşımı ne kadar doğru anlamıyorum ki

İyi de arkadaşım bunları biz kendimiz uydurmadık ki kavramadan düşünmeden bahsediyorsunuz , ilin en iyi doktoru ilk gümden bana ikaz olarak söyledi ilk 3 ay cinsel ilişki ve nar maydanoz hurma yemek yasak dedi , az ye canın çekiyorsa yiyebilirsin demedi ben de bu açıdan dikkat ediyorum ve buradaki sizlerle paylaştım , bu aşağılama , yok daha neler duyacağım yaklaşımı ne kadar doğru anlamıyorum ki
herkesin gebelik süreci farklı kimin düşük tehlikesi var kimin yok ne faydalı ne zararlı en iyi doktorlar bilir canım tartışmanıza gerek yok bu konuda sen doktorunu dinle tabiki bi kaç şey var her gebeye yasak mesela farklı süreçlerden geçiyoruz aynı gibi görünsede
kanaman ne durumda ?

Günaydın arkadaşlar nasılsınız sürekli yorgun uykusuz yarın misafirim gelecek hafta sonu temizlikle geçirip bugün hazırlık yapacam inşallah içinden çıkarım hamilelik te insanın gözü hiç yemiyor nedense normalde severek yaptığı şeyleri sizlerde durumlar nasıl

Hepsinden yedim allaha çok şükür , benım çalıştıgım doktor aksıne sigara ve alkol dışında canının çektiği her şeyden yemelisin , aşırıya kaçmadan diyorum yani sen şimdi hurma, maydonoz,nar bunlar mı düşük yaptırıyor ay ben maydonoz yedim bu yüzden düşük oldu mu dicem, burda kımseyı aşağılamıyoruz nerden çıkardın bunu????

Günaydın arkadaşlar nasılsınız sürekli yorgun uykusuz yarın misafirim gelecek hafta sonu temizlikle geçirip bugün hazırlık yapacam inşallah içinden çıkarım hamilelik te insanın gözü hiç yemiyor nedense normalde severek yaptığı şeyleri sizlerde durumlar nasıl

Günaydın kolay gelsin canım.Ben yemek falan yapamıyorum.Misafir almıyorum eve.Hic öyle büyük temizlik yapacak halim de yok.Yaklasik bir ay daha misafir almayı düşünmüyorum.

Hepsinden yedim allaha çok şükür , benım çalıştıgım doktor aksıne sigara ve alkol dışında canının çektiği her şeyden yemelisin , aşırıya kaçmadan diyorum yani sen şimdi hurma, maydonoz,nar bunlar mı düşük yaptırıyor ay ben maydonoz yedim bu yüzden düşük oldu mu dicem, burda kımseyı aşağılamıyoruz nerden çıkardın bunu????
canım hepsinin bi açıklaması var hurma açılmayı kolaylaştırıyor son aya girildiğinde öneriyolar mesela
maydonoz biliyosun ki temizleme sökme özelliği var çok tüketilmemesi gerekiyor.
nar meyve meyve suyu olarak yasak değil ancak çekirdeklerindeki özü eskiden düşük yapmak için kullanıyolarmış
mesela ben çiğ soğanı bilmiyodum annem çok yeme nefsini körelt yeter dedi.
tabiki bi iki dal maydonoz çeyrek nar bi hurma bişey yapmaz ama herkesin gebelik süreci farklı doktorunu dinlemeli tabiki

Günaydın kolay gelsin canım.Ben yemek falan yapamıyorum.Misafir almıyorum eve.Hic öyle büyük temizlik yapacak halim de yok.Yaklasik bir ay daha misafir almayı düşünmüyorum.
En iyisi canım uzun zamandır gelmek istiyorlardı tamam dedim ama dün gece ateşlendim sanırım hafta sonu üşüttüm camlar felan sildim akılsızlık işte insan kendi kendine yapıyor valla

canım hepsinin bi açıklaması var hurma açılmayı kolaylaştırıyor son aya girildiğinde öneriyolar mesela
maydonoz biliyosun ki temizleme sökme özelliği var çok tüketilmemesi gerekiyor.
nar meyve meyve suyu olarak yasak değil ancak çekirdeklerindeki özü eskiden düşük yapmak için kullanıyolarmış
mesela ben çiğ soğanı bilmiyodum annem çok yeme nefsini körelt yeter dedi.
tabiki bi iki dal maydonoz çeyrek nar bi hurma bişey yapmaz ama herkesin gebelik süreci farklı doktorunu dinlemeli tabiki
Canım benim bol bol ye demiyorum zaten canın çektiyse azıcık yenir yazdım. Canımız çektiysr yemeyececk miyiz ? Arkadaşlar okuyorlar ama yanlış okuyorlar ya :)

Canım benim bol bol ye demiyorum zaten canın çektiyse azıcık yenir yazdım. Canımız çektiysr yemeyececk miyiz ? Arkadaşlar okuyorlar ama yanlış okuyorlar ya :)
ama işte ona neden doktoru öyle dedi bilemeyiz ki belki ciddi anlamda düşük tehlikesi var ve her ihtimale karşı yasaklıyor doktor sonuçta vardır bi bildiği canım tartışmayın boşver :) herkesin kendi doğrusu herkesin doktoru farklı

Evet kesin yasak olan seyler.6 sene kadın doğum doktorunun yanında çalıştım senden fazla bilgim oldugu kesin doktorumun sunu ye bunu yeme dediğni hiç duymadim,ben orda belirtmişim gebelerin canı çekiyorsa abartmadan yenmeli her şeyden . Bilmediğim konu hakkında da yorum yapmam burası sosyal paylaşım platformu istedğim her şeye uslubuma dikkat ederek yorum yaparım. Yasak olan şeyleri yaz bakalım, ne biliyorsun sende:)
Sağlıkcıyım.ayrı ayrı ıkı bölüm bitirdim istwrsen burdan vurmaya calısma ezilirsin .dahasa bısey demem yorumumu yaparken parazit yapma!

Kızlar ikili taramayı devlette yaptıran var mı aramızda ? herkes yaptırmayı mı bekliyor.
kaç günde sonuç çıkar acaba bilgisi olan var mı

Arkadaslar merhaba ben de araniza yeni katiliyorum. Suan tam 8haftalik hamileyim. Tup bebekle saglikli tek embriyo ile gebe kaldim. Ilk haftalar aclik hissi ve bulantim oluyordu, ama 5 gundur cok normal hissediyorum. Eski hassasiyetim kalmadi. Persembe gunu 2.kontrolum var ama korkuyorum bir sey olmus mudur diye:( benim gibi belirtileri azalan veya kesilen var mi acaba?

Back